[Nocturno] Posted October 8, 2013 Report Posted October 8, 2013 meni je ova stvar ok. nisam neki preterani fan ovog solo projekta ali mi je ova pesma slusljiva. Quote
Grobodan Posted October 8, 2013 Report Posted October 8, 2013 Grob voli Deiphago. Deiphago >>>>>>>>>>>>>>> you 2 Quote
Talvi Posted October 14, 2013 Report Posted October 14, 2013 NaCl (Single) 1. NaCl 2. Entropie 3. Hel http://www.mediafire.com/download/mz446vyuc4dmule/ins_metalarea.org.rar Quote
Talvi Posted October 21, 2013 Report Posted October 21, 2013 album http://www.mediaboom.org/397211-ihsahn-das-seelenbrechen-2013.html Quote
Јарослав Posted October 21, 2013 Report Posted October 21, 2013 супер албум, Pulse песма године М чист Пинк Флојд воршип Quote
Face Of Melinda Posted October 21, 2013 Report Posted October 21, 2013 Meni album super legao jos uvek ne mogu da ga definisem doduše... Quote
Buddha Posted October 22, 2013 Report Posted October 22, 2013 da mi je neko rekao da ce isan da napravi pop album nije lose, nije lose Quote
soul wandering Posted October 22, 2013 Report Posted October 22, 2013 sto se mene tice, moze slobodno da nastavi sa ovim fazonom kao pulse, ne bih imala nista protiv Quote
Buddha Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 ne znam ko mu je sve gostovao na albumu, jedino mi malo smeta engleski naglasak u drugoj, malo je ruznjikav inace nesto ne mirisem isanove solo albume ali ovaj mi se bas dopao. zvuci kao da su devin i on zajedno radili pola albuma... ima dosta leprous uticaja sa coal albuma (raniji leprous mi ne lezi takodje za razliku od novog), a ima cak i nekih kayo dot momenata (tacit 2) 2 2 Quote
Jevrosima Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 meni prilicno cudan album,trebace mi vremena da legne kako treba jedino sam Pulse zgotivio na prvo slusanje Quote
Demon Seed Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 ne znam ko mu je sve gostovao na albumu, jedino mi malo smeta engleski naglasak u drugoj, malo je ruznjikav inace nesto ne mirisem isanove solo albume ali ovaj mi se bas dopao. zvuci kao da su devin i on zajedno radili pola albuma... ima dosta leprous uticaja sa coal albuma (raniji leprous mi ne lezi takodje za razliku od novog), a ima cak i nekih kayo dot momenata (tacit 2) Pre bih rekao da Leprous ima Ihsahn uticaje nego obrnuto. 1 2 Quote
Chicken Little 420 Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 deluxe http://getmetal.org/progressive-metal/47961-ihsahn-das-seelenbrechen-2013.html Quote
Talvi Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 Pre bih rekao da Leprous ima Ihsahn uticaje nego obrnuto. ja bih baš rekao da je taj obrnuti slučaj, ona NaCl mi je u startu zvučala kao neki Leprous leftover Quote
azal Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 ja bih baš rekao da je taj obrnuti slučaj. isto. Quote
azal Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 on je verovatno najprogresivniji um u blek metalu ali kad krene da izlazi iz bleka i pokusava nesto van svoje sfere nije nesto mnogo inovativan Quote
Лука Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 da, on se tripuje kao na ovim eksperimentalnijim pesmama sa poslednjeg, ali tačno čuješ ograničenja, može da ga pojede novi Kayo Dot ili neko ko se bavi ozbiljno time. 1 Quote
azal Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 novi kayo dot je pojeo sve albume ove godine samo sto se nece pojaviti ni na jednoj godisnjoj listi jer je samizdat i nema ko da platim tim casopisima i webzinima da pise o njima. da je izasao za profound lore svi bi svrsavali po njemu. Quote
Demon Seed Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 (edited) Bas se i ne desava puno muzike na drugoj polovini albuma... Al' ima zanimljivih momenata, verovatno ce i ove amorfnije stvari malo da legnu kad provrtim album... Ovo sto Jare kaze da je PF worship, mene vise podsetilo na zajebancije sa albuma Outside od Bowie-a... Edited October 25, 2013 by Demon Seed 1 Quote
Face Of Melinda Posted October 28, 2013 Report Posted October 28, 2013 Kada smo kod slicnosti albuma Das Shchxjchdsg i Coal-a za pocetak imaju pesmu sa istim imenom NaCl iliti Salt... Atmosefra na Das Scjsdfjs je poeticno mracna, iznijansiran album neki bi rekli u neuravnotezenom smislu mada ovo je ono sto volim kod muzicara i to uvek volim da istaknem da me iznenade necim novim sa svakim novim albumom... Ihsahn to poprilicno dobro radi... definitvno album koji cu najvise slusati ove zime, dok se budem setala, trcala gazila po suvom liscu, snegu and other poetic shit... Quote
Јарослав Posted October 28, 2013 Report Posted October 28, 2013 Das Shchxjchdsg Das Scjsdfjs оплаках :haha: Quote
Recommended Posts