Lou Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 Das Shchxjchdsg Das Scjsdfjs Može li i bensedin uz to, doktorka? Quote
Face Of Melinda Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 Moze Lulu ces dugo ili kratko delujući bensedin? Doduse sada su infekcije in, evo ja napatila gnojnu anginu i bas sam u fazonu antibiotici konza Quote
Lou Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 Koji je bolji za preslušavanje Bong diskografije? Quote
Јарослав Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 овај: http://www.southernlord.com/press/weedeater/images/photo3large.jpg Quote
Face Of Melinda Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 dugodelujuci i to diazepam doduse on vuce veci rizik od nus efekata Quote
Lou Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 Neće mi ništa biti od dva-tri dana, može se probati. Quote
Demon Seed Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 @Lou: Najbolje ti je da stavis cepic. @Doktorica: Zar nije bensedin=diazepam? овај: http://www.southernl...photo3large.jpg Trihomčići, ah Quote
Face Of Melinda Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 (edited) veceras sam u softy fazonu, ne mogu da spavam, lijem suze, ubi me prehlada u to ime... http://www.youtube.com/watch?v=KHdCJKWnvRg Edited October 31, 2013 by Face Of Melinda Quote
Demon Seed Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 Pa jesu benzodiazepini, ali su diazepam i bensedin bas ista aktivna supstanca, tj. bensedin je jedan od "brand name"-ova za diazepam, ja mislim. A vidi maloga sto je simpatican. xD Quote
Face Of Melinda Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 Jesu bre, jbga ne mogu ni ja sve da ih pohvatam jer ih ucim prema generickim imenima, ova komercijalna pohvatam tek kada krenem da ih pisem a za ove moje secerase uglavnom bromazepam, ove "jace" ostavljamo psihijatrima da pisu... inace nisam mislila da hiperlinkujem klinca vec benzici pa biraj... Sad cu da editujem post Quote
Demon Seed Posted November 1, 2013 Report Posted November 1, 2013 ove moje secerase Cuvas ih za slatko? Crnjak, gde radis ti to? Bromazepam 10–20 hours Diazepam 20–100 hours [36-200] Ja sam bio ubedjen iz nekog razloga da Bromazepam duze radi. Au Mada tamo stoji 10 mg, ja ovde imam od 5, nisam radio s desetkama jos 1 1 Quote
Лука Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 http://www.invisibleoranges.com/2013/11/interview-ihsahn-2/ Quote
Talvi Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 New releases from us at Candlelight towers next year...2014 includes new titles from Emperor, Shrapnel, October File, Earth Crisis, VISION OF DISORDER OFFICIAL, Insomnium, The Sanity Days, Krieg, Limbonic Art, Orange Goblin, Ihsahn -Official-, Anaal Nathrakh, Omnium Gatherum, Wounded Kings, Hopeless Youth and that's just for starters!!!! kapiram da će od Emperora neki lajv da padne ili tako neki rad, ali ova budala već radi na novom izgleda ahaha, evo već pojasniše za E: before this gets out of hand its the In the Nightside 20th year edition. Quote
Јарослав Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 мени се чини да ће од Ihsahn-a пре неки ЕП да падне Quote
Lou Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 Rekao je u intervjuima da mu je ovaj "avangardni" album samo da izbaci nešto iz sebe da bi počeo da radi na sledećem što pre. Upade Jare. Quote
Lou Posted December 26, 2013 Report Posted December 26, 2013 Utisci o albumu: Smuti, pa prospi, preslušaj, pa zaboravi. Prva polovina albuma ima neke koherentnosti, smisla kompozicije i delova koji mogu da se zapamte nakon više slušanja. "Hilber" je otprilike ok. "Regen" mi se najviše sviđa, naročito od polovine i kada kasnije ubaci onaj horski fazon. "NaCl" je singlić: jedna napadna tema, a mlaka pesma. "Pulse" je bljuvotina od doslovno prve sekunde, za fanove novijih radova Amorphis-a. Power balada, školski odrađena, sladunjava i predvidiva - kada slušalac zna da će gitare ulete za koju sekundu i to se desi na četvrtom minutu... baš pregadno, ružan ukus u ustima, umalo oterah sve u pičku materinu. Od pete do desete pesme - pustiš bubnjara da pokaže šta ume, prenaglasiš ga u miksu, a preko toga improvizuješ na licu mesta, bez previše razmišljanja o toku i rezultatu. Kao da je Ihriel ustala na levu nogu i preko kurca zbućkala nešto. Nije što sam isprva priželjkivao nešto više, pa shvatio da, nakon dve pesme koje su puštene unapred, nemam mnogo toga da očekujem - nego što je to čovek koji je nekada komponovao jebačke albume, a sada se spušta na ovakva sranja pod izgovorom avantgarde. Morao sam da preslušam, želeo da obratim pažnju, da vidim šta je uradio, da se ispoštuje Išan. Ali piša. Quote
23/16 Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 (edited) Ipak je neko snimio novu pesmu: Edited August 4, 2015 by Lou embed Quote
Јарослав Posted December 18, 2015 Report Posted December 18, 2015 hello people http://decibelmagazine.com/blog/2015/12/17/christmas-ends-early-ihsahn-drops-mass-darkness-lyric-video Quote
kuruz Posted December 18, 2015 Report Posted December 18, 2015 mislim da je ovo prva njegova solo pesma koja mi se baš svidela odlično 1 1 Quote
HeLLsarma Posted December 18, 2015 Report Posted December 18, 2015 Au brate, al je on ovde napravio krkljanac, pola pesma mracniji prog sa djenty momentima, a ovo ostali kao neki melodic thrash/power. Mnogo dobra stvar, svidja mi se sto je ovako odjednom presecena, iznenadila me totalno. Doduse nece moci da napravi bolji album od Aftera, nema sanse. Quote
Recommended Posts