soul wandering Posted December 18, 2015 Report Posted December 18, 2015 ja bih mozda vise volela da je nastavio sa onim fazonom kao na pulse ali ok ovaj deo od 2:50 mi ko bodomi neki Quote
HeLLsarma Posted December 18, 2015 Report Posted December 18, 2015 Rekoh ja melodic thrash/power. Quote
Talvi Posted December 18, 2015 Report Posted December 18, 2015 ako nije bljuvotina za fanove novijih radova Amorphis-a neću ni da puštam Quote
chess Posted December 18, 2015 Report Posted December 18, 2015 Bas ga dosta slusam u poslednje vreme i kontam odkako mu je Asgeir otisao sa bubnjeva kvalitet muzike mu se srozao do jaja... sto se tice ove pesme ovaj zvuk mi nekako ne ide uz ime pesme Mass Darkness, previse mi je to veselo i moderno, pogotovo ovaj refren, nesto mi ne lezi uz njega ovaj vajb, mislio sam da ce biti neka spora sjebacina a ono melothrash neki ;s Jos procitam da mu onaj baja iz Triviuma gostuje na vokalu, ode i Ihsahn u kurac, u moderni metal. 1 Quote
Chicken Little 420 Posted December 18, 2015 Report Posted December 18, 2015 super je pesmica, svidja mi se... sta fali mattu? ovaj bend mu je vrhcina Quote
chess Posted December 18, 2015 Report Posted December 18, 2015 Ne svidja mi se trivium al ovo je kul sto si okacio, valja inace "For this new album, I wanted to focus on strong rhythmic and melodic motives within the framework of relatively basic song structures," Ihsahn says. basic song structures.....basic song structures.... ne. 1 Quote
In The Flesh Posted December 18, 2015 Report Posted December 18, 2015 mislim da je ovo prva njegova solo pesma koja mi se baš svidela Sta si ti uopste slusao od solo radova? After je albumcina. 2 Quote
kuruz Posted December 18, 2015 Report Posted December 18, 2015 prva 4 The Adversary i angL sam mnogo vrteo, nije vredelo Aftera i Eremite se slabo sećam, verovatno sam ih s pola mozga slušao, zbog prethodnih iskustava pustih After, videću kako ide sad ma jok, nije to to slično kao sa ovom novom (ko me jebe što pišem komentare pre kraja pesme) ide odličan deo, pa onda nešto loše, kao da nije ista pesma The Barren Lands i Frozen Lakes on Mars su najbolji primeri sjajna deonica, pa katastrofa, pa opet sjajna deonica, pa katastrofa i tako ceo album Quote
truliandedzombileš! Posted December 18, 2015 Report Posted December 18, 2015 basic song structures.....basic song structures.... ne. ako sastavi deset hitova, ja se ne bunim to je, naravno, mnogo teže nego da se nabaca sve i svašta i da budeš avangarda progresivne post-scene 4 Quote
In The Flesh Posted December 18, 2015 Report Posted December 18, 2015 pustih After, videću kako ide sad ma jok, nije to to Meni On The Shores u top 5 koje je ikad napisao. Quote
Demon Seed Posted December 18, 2015 Report Posted December 18, 2015 Prva dva su odlična, neke stvari Kuruzu ne vredi govoriti, očigledno Quote
kuruz Posted December 18, 2015 Report Posted December 18, 2015 nisam ni stigao do nje što se mene tiče ni blizu Emperora dobro je od 3:55 do 6:08, ostalo ne a taj deo liči na SYL, ako izuzmemo saksofon Quote
Demon Seed Posted December 18, 2015 Report Posted December 18, 2015 And He Shall Walk in Empty Places je fantAzija Quote
chess Posted December 19, 2015 Report Posted December 19, 2015 ^ da, festival vrhunskih rifova, prvi album mu je predobar, prsti od zaraznih rifcuga i u harmoniji sa ludnica bubnjevima, svaka pesma je hit, posle aftera se malo pogubio, vratio se metalu sa ovom novom pesmom al ne svidja mi se pristup ni zvuk, nije zao jbg Quote
Grobodan Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 I ja sam bas u slast odvrnuo The Adversary i sto Chess rece, iz ove perspektive najbolji. Tcano se oseca mesavina Prometheus duha koji je bio blizak i ispitivanja novih tendencija, a meni je posebno drag osetan King Diamond uticaj na albumu. Kasnije je vec poceo da eksperimentise, nekad vise nekad manje uspesno (recimo na poslednjem albumu neke pesme su bas neslusljive) ali ne moze se poreci da covek bukvalno nikad u karijeri nije objavio dva puta isti album. U tom duhu mi se i nova pesma svidja, neka proba i to a ocigledno je da se lepo druzi sa Heafy-jem pa neka ih. Quote
soul wandering Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 will you love me now <3 1 1 Quote
Demon Seed Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 Is my solitude anything but a perversion of my vanity? Quote
HeLLsarma Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 will you love me now <3 Nemoj samo da Sreta pogresno shvati. :-( 1 1 Quote
soul wandering Posted December 26, 2015 Report Posted December 26, 2015 eto dobih minus na ovu pesmu , pa mislim stvarno ste... 1 Quote
Demon Seed Posted December 26, 2015 Report Posted December 26, 2015 Možda je zbog neuzvraćene ljubavi? Quote
Grobodan Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 Mnogo mi bolja prva jbg. Ovde mi se svidja samo kad blastuje, sta cu kad sam metalac. Quote
azal Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 meni su super obe, zato sad razmisljam da li treba opet slusati stare jer im mozda nisam dao dovoljno sanse Quote
Grobodan Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 Pa ono sto smo pricali gore, svaki je prica za sebe, ne znam sta da ti kazem. Mozda da probas After ili Adversary. Quote
Recommended Posts