azal Posted August 31, 2020 Report Posted August 31, 2020 ovo kao kad bi kozeljnik obradio Osvajace 1 Quote
Grobodan Posted August 31, 2020 Report Posted August 31, 2020 Pa ne bas, a ha je bio elegantan pop bend... mozda kao da obradi Colu iz zlatnog perioda? Go for it. 1 Quote
Face Of Melinda Posted August 31, 2020 Report Posted August 31, 2020 Ili Zanu? Oliver Mandic? Fun zamisao... Meni je ok ovo sto su uradili, nek se zajebavaju... i mnogo mu dobra gitara ❤️ Quote
23/16 Posted September 1, 2020 Report Posted September 1, 2020 Refren je dobar, ostalo ne bas. Spot je smehotresan. Quote
azal Posted September 1, 2020 Report Posted September 1, 2020 11 hours ago, Grobodan said: Pa ne bas, a ha je bio elegantan pop bend... mozda kao da obradi Colu iz zlatnog perioda? Go for it. jel stvarno hoces da kazes da Cipi nije elegantan? 1 Quote
KazimKazim Posted September 1, 2020 Report Posted September 1, 2020 Ne, nego da su Osvaiaci ipak tvrdi rok/glem metal bend, a A-ha synth pop...bolja e analogia, sto rece Melinda - Zana ili Oliver Mandic Edino ako se misli na Vino crveno period, to i da prodze 😁 2 Quote
HUMAN Posted September 1, 2020 Report Posted September 1, 2020 19 hours ago, Grobodan said: Pa ne bas, a ha je bio elegantan pop bend... mozda kao da obradi Colu iz zlatnog perioda? Go for it. Čola je najveći, nemojmo se igrati satim btw Popishan Quote
Angelystor Posted September 14, 2020 Report Posted September 14, 2020 Ko ima problema sa nesanicom, stiglo je rešenje: https://www.metal-tracker.com/torrents/293083.html Mene ovo žešće uspavalo, a pustio ga u 9 izjutra. Solidno, solidno mrtvo i dosadno. Quote
Haos sam ja Posted September 14, 2020 Report Posted September 14, 2020 Čekao sam da se neko žrtvuje i posluša, onaj Telemark nisam nijednom pustio, toliko mi neinspirativan bio onaj singl, a ovo je u startu zvučalo kao loš eksperiment. Quote
azal Posted September 14, 2020 Report Posted September 14, 2020 nismo trebali da mu hvalimo onaj Amr i da mu fino ide pop, sami smo krivi za ovo jel ima bar saksofona? 1 Quote
Grobodan Posted September 17, 2020 Report Posted September 17, 2020 Jebo te saksofon. Prva pesma prosek. Spectre at the feast najbolja autorska, dobar izbor za singl. Naslovna najtanja. Portishead obrada bas promasaj, ni blizu ubistvene atmosfere originala. A Ha obrada vrhunac izdanja, ja obozavam original i bend, bas su dobro zet i surak odradili posao. Najbolja od 4 obrade na oba EPja. Zanimljivo da se resio opet na pop izdanje a ne lici na Amr. I ja se ne brinem preterano sto ova dva EPja nisu bas najsrecnije ispala, imao je on takve padove i pre pa se vratio da sija. 2 Quote
Haos sam ja Posted September 23, 2020 Report Posted September 23, 2020 Poslušah i ja ovo, očekivao sam i gore pravo da vi kažem. Prve dve ok skroz, druge dve loše al podnošljive, a ova sa Einarom meni smeće. Ostaje da nekad čujem i Telemark pa da vidim da li sve ukupno sa Pharos može makar da dobije kvalifikaciju Amr b-sides. Quote
Haos sam ja Posted January 20, 2023 Report Posted January 20, 2023 Ova pesma mi je ok, bolje od Pharos priče 1 Quote
23/16 Posted November 16, 2023 Report Posted November 16, 2023 Cudno ovo zvuci. Na prvo slusanje mi se nije svidelo, ali nema clean vokala sto je plus. Quote
Recommended Posts