Josif Visarionovič Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Ostavio sam link par stranica unazad.Bas me cudi jbt,iskopao sam temu iz naftalina,cak niko nije ni najavio nov album... Quote
Sale B.C. Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 ovde ima svega, ovo je neki multimetal Quote
enclave Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Ovo je po meni jos jedan veliki plus,sto ne stavlja corpse paint i ne oblaci se kao karikatura.Ali zato se najebe keve sviranjem. Po meni najveci covek u black metalu ikad,a i sire. Ihsahn je smeker. Quote
Josif Visarionovič Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Upravo to,pravi baja,a ne jos jedna bm nakaza. Quote
Lunar Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 WOW, stvarno WOW. Evo poslusah sad ceo album , i nemam neku vecu zamerku. Jedino sto sam primetio je to da se bash ovaj put dosta odrekao Black Metala , i presao u neku zestoku progresivu, ali svejedno odlichan album. ihsahn je genije i TACKA. "What is this silent grave to those who never sought to find it? What is greatness to the dead?" Quote
23/16 Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Meni se opet ne svidja produkcija(bubanj zvuci neubedljivo), sve ostalo je na mestu. Quote
enclave Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Koliko god bio ovaj novi dobar a odlican je(!) ipak mi je prvi nekako ne znam ni sam... Quote
AstralliS Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Koliko god bio ovaj novi dobar a odlican je(!) ipak mi je prvi nekako ne znam ni sam... Da, takav utisak sam i ja stekao. Ipak, taj prvi je "odakle je sve krenulo". Quote
Lunar Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Kad bi se negde mogao naci lyrics za angL , ja bi bio srecan! Quote
Talvi Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Uh, album je odlican! Tacno je da je skoro sasvim progressive ali svejedno, sjajan je! Ma, uostalom, 'ajde iskreno, zar je iko ocekivao bilo sta drugo nego vrhunski album? A sto se zvuka bubnja tice meni je bas cool, mnogo se razlikuje od uobicajenog, zvuci mi nekako sveze... Uglavnom, vrhcina od albuma! Quote
23/16 Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Jos si ti mlad i zelen. Pa mlad bas i nisam . Steta je sto pred kraj albuma ne postoji jos neka brza pesma slicna Malediction-u, album bi bio mnogo zanimljiviji, ovako pomalo dosadi pred kraj. Ovo je na proslom bilo bolje reseno, Citizen i And He Shall Walk razbijaju motononiju. Quote
Lunar Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Znate st asma primetio, u The Adversary kada je Ihsahn pevao clean njegovi vokali il su bil ioperski ili kao oni iz heavy metla bendova, a u angL-u vokali su mu veoma slicni Akerfeldtovim vokalima , brate veoma kopira njega , mada sa tim i bolje . Quote
Hamsun Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 (edited) loše si primijetio... Edited April 23, 2008 by [kinetic] Quote
Sugar Overdose Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 stavila sam sad da se skida preko rs i doceka me ovo : The RapidShare Happy Hours are active right now. Have fun! jej shta god znachio taj hepi aur xD Quote
23/16 Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Ne moras da cekas da odbroji vreme i mozes da skidas koliko hoces. Quote
^Suicide_Pony^ Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 ona unhealer stvar otkida. ostatak mi za sad zvuci homogeno, ali dobro. Quote
enclave Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Ovaj znaci Ihsahn na sledecem Castle Festivalu, jel da? Quote
Josif Visarionovič Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 daj boze,ja bih stvarno voleo da ga vidim,bilo sa emperorom ili solo.mada ipak emperor... Quote
Recommended Posts