~Johnny The Slayer~ Posted August 29, 2002 Report Posted August 29, 2002 Sastavite sami bend uzimajuci pojedine clanove iz thrash grupa tako da predstavljaju po vama idealni thrashmetal bend! Takodje dajte i ime toj grupi!!! Quote
Jaymz Posted August 29, 2002 Report Posted August 29, 2002 A zar ova tema vec ne postoji??? Neka reci cu opeth: James Hetfield - vokal Kirk Hammett - gitara Cliff Burton - bas Lars Ulrich - bubnjevi A ime... Huh... Da vidimo... METALLICA na primer! Quote
Nixx Posted August 29, 2002 Report Posted August 29, 2002 Isto samo Dave Lombardo na bubnjevima. Quote
Hamsun Posted August 29, 2002 Report Posted August 29, 2002 Milivoje Petrozza-vokal Jeff Waters-solo gitara James Hetfield-ritam gitara Cliff Burton-bass(R.I.P,shmrc ) Nick Menza-bubnjevi Quote
~Johnny The Slayer~ Posted August 30, 2002 Author Report Posted August 30, 2002 Da vdimo: Jaymz - Vokal/Rhy.Gtr. Dave - Bubnjevi Cliff - Bass Kerry - Lead Gtr. Nek se zovu "Pride Serbs" <SALA!> Quote
blondie Posted August 30, 2002 Report Posted August 30, 2002 Dave Mustain - vokal Marty Friedman - gitara Dave Ellefson - bas Nick Menza - bubnjevi blondie - prateci vokali Quote
Hamsun Posted August 30, 2002 Report Posted August 30, 2002 U bre,Tanja,ala ti mrzis Megadeth.... Quote
blondie Posted August 31, 2002 Report Posted August 31, 2002 U bre,Tanja,ala ti mrzis Megadeth.... Taman kol`ko i sebe! P.S. Nisam dala ime bendu. Nek se zove OSMIJEH PROLJECA! Quote
Hamsun Posted August 31, 2002 Report Posted August 31, 2002 Moj ce da se zove.....ne znam kako Mozda-Acacia Avenue Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 31, 2002 Report Posted August 31, 2002 PA evo moje reprezentacije: vokal:Schmier[destruction] bas:Burton[RIP] guitar lead:Hetfield[metallica] guitar:Kery King[slayer],Waters, bubanj:Lombardo,Menza,..... Bend bi se zvao:Ligeria,Rex Irae,Death Trap neznam ima josh milion imena.... Quote
RNA Posted September 1, 2002 Report Posted September 1, 2002 Hajde i ja da dam svoj predlog. Vokal - Bobby 'Blitz' Ellsworth (Overkill) Lead gitara - Alex Skolnick (ex-Testament) Ritam gitara - recimo Dave Mustaine, Bobby Gustafson (ex-Overkill), Gary Holt (Exodus) Bas - Danny Lilker (Nuclear Assault) Bubnjevi - ima vise varijanti, recimo Gene Hoglan (ex-Dark Angel, sada Strapping Young Lad), Mikkey Dee (ex-King Diamond, Dokken, sada Motorhead), Charlie Benante (Anthrax, Stromtroopers Of Death), Jorg Michael (ex-Avenger, Rage, Headhunter, Grave Digger, Running Wild, trenutno Stratovarius). Quote
Phantom Lord Posted September 1, 2002 Report Posted September 1, 2002 James Hetfield,Kirk Hammet,Clif Burton,Lars Urlich.Zar ste ocekivali nesto drugo da napisem? Dobro ajde eto Lombardo na bubnjevima :roll: Quote
exorcist Posted September 1, 2002 Report Posted September 1, 2002 SURROGAT bi se zvala grupa: Jason Newsted- bass Logan Mader- guitar Phil Anselmo- vocals Igor Cavalera- drums Ovo bi bilo OK. a: Moglo je i bolje... Quote
wlado Burton RIP Posted September 1, 2002 Report Posted September 1, 2002 james kirk burton a za bubnjevima bih stavio adamovic Vladimira Quote
yustargazer Posted September 2, 2002 Report Posted September 2, 2002 Hajde i ja da dam svoj predlog.Vokal - Bobby 'Blitz' Ellsworth (Overkill) Lead gitara - Alex Skolnick (ex-Testament) Ritam gitara - recimo Dave Mustaine, Bobby Gustafson (ex-Overkill), Gary Holt (Exodus) Bas - Danny Lilker (Nuclear Assault) Bubnjevi - ima vise varijanti, recimo Gene Hoglan (ex-Dark Angel, sada Strapping Young Lad), Mikkey Dee (ex-King Diamond, Dokken, sada Motorhead), Charlie Benante (Anthrax, Stromtroopers Of Death), Jorg Michael (ex-Avenger, Rage, Headhunter, Grave Digger, Running Wild, trenutno Stratovarius). eeeeeeeeeeeeee..........cuo si za strapping young lad?.........ja sam bas juce dobio njihov album City [nisam jos nista doduse slusao].....a i bio je koncert u Vankuveru pre par dana.... Quote
RNA Posted September 2, 2002 Report Posted September 2, 2002 Zapravo, samo taj album je objavljen pod imenom Strapin' Young Lad koliko ja znam. Ostalo je Devin vodio kao svoje solo projekte, ali čini mi se da je ekipa bila slična. Znam da je Džin Hoglan sigurno bio tu. Quote
azal Posted March 7, 2003 Report Posted March 7, 2003 Dave Mustain - vokalMarty Friedman - gitara Dave Ellefson - bas Nick Menza - bubnjevi blondie a: a: a: samo bez tebe ako nije problem Quote
azal Posted March 7, 2003 Report Posted March 7, 2003 Zapravo, samo taj album je objavljen pod imenom Strapin' Young Lad koliko ja znam. Ostalo je Devin vodio kao svoje solo projekte, ali čini mi se da je ekipa bila slična. Znam da je Džin Hoglan sigurno bio tu. ne vadim novi SYL iz CD playera vec skoro mesec dana....ubija i unistava svaki metal disk koji je izasao ove godine. a: Quote
azal Posted March 7, 2003 Report Posted March 7, 2003 jos jedna super grupa. vokal - lik iz Forbidden-a (pomozite mi ljudi *brain fart*) solo gitara - Jeff Loomis ritam gitara Jeff Walker bas - Jim Sheppard bubanj - Gene Hoglan Quote
dr NIK@ Posted March 7, 2003 Report Posted March 7, 2003 Ja sam juce slucajno otvorio istu ovu temu, ne znajuci da jedna takva vec posoji, pa je sa dobrim razlogom i obrisana. Anyway, posto za gitariste i bubnjara ne mogu da se odlucim, a basiste slabo primecujem, izdvojio bi Samo Chuck Billy-a kao vokal. Quote
lemmy sixx Posted March 8, 2003 Report Posted March 8, 2003 Svaka tema koja je obrisana,obrisana je sa dobrim razlogom. A idealna postava...hmmmm,jako tesko!!! Quote
lemmy sixx Posted March 8, 2003 Report Posted March 8, 2003 a za bubnjevima bih stavio adamovic Vladimira Quote
blondie Posted March 8, 2003 Report Posted March 8, 2003 Dave Mustain - vokalMarty Friedman - gitara Dave Ellefson - bas Nick Menza - bubnjevi blondie a: a: a: samo bez tebe ako nije problem pa brate, bez mene nista nije isto... a da.... zaboravila sam i seku, ona ide u kompletu sa mnom. nikolica i prikolica. Quote
Vlaja Buraz Posted March 9, 2003 Report Posted March 9, 2003 John Tempesta - bubanj Marty Friedman & Alex Skolnick - gitare D.D. Verni - bas Joe Comeau - vokalni solista Hevy Devy - logisticko/produkcijska podrska Quote
Recommended Posts