niking Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 a bass...zar je bitno ko ce? miCim to je thrash to i ja pricam... Quote
*nitro* Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Ma Panterin stari opus(prva 4 iz 80-tih u glam/heavy fazonu...Metal Magic,power metal i ona 2...) su fenomenalna...posle toga mora da se shalish ??? Quote
Mega_Deda Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 To nije pantera, sami su se odrekli tog materijala. Pazi, tad je anselmo bio jos mlad i mogao da izvuce falsete, svi su bili na vrhuncu snage, a onda je dosao Cowboys from hell. Ako taj, kao i albumi posle toga nisu thrash (ne kazem da su specijalno dobri), onda ne znam sta je thrash, onda ja slusam narodnjake jebeno... Quote
ZmAjChE Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Pa dobro...Svi smo mi poceli se necim nesrecnim...Treba Panterchici oprostiti pocetak, izvukli su stvar sa Cowboysima! A ako vam se toliko ne svidja PanterA - tu je KREATOR!!! 4 nitro He,he...poz... Quote
MegaDex Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Ljudi imate topic za Panteru pa se tamo nadmudrujte....poenta je da svi mi volimo Panteru ali nije ona idealni thrash bend Quote
ZmAjChE Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Pa pusti decu da se igraju... Salim se...Aj stvarno,znamo da je PanterA bogovski bend,uostalom ja sam prva pocela s tim ,ali ajde sad malo da cujemo druge ideje! Quote
StarbreakeR Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Ljudi imate topic za Panteru pa se tamo nadmudrujte....poenta je da svi mi volimo Panteru ali nije ona idealni thrash bend Ja ne volim mora da se shalish Ne apsolutno sam ozbiljan...tad su radeli nesto sto je bilo mnogo kreativnije od ovog sto su radeli kasnije...mozda objektivno nije bolje, ali meni subjektivno jeste...samo odslusajte pesmu Killers... To nije pantera, sami su se odrekli tog materijala. Pazi, tad je anselmo bio jos mlad i mogao da izvuce falsete, svi su bili na vrhuncu snage, a onda je dosao Cowboys from hell. Ako taj, kao i albumi posle toga nisu thrash (ne kazem da su specijalno dobri), onda ne znam sta je thrash, onda ja slusam narodnjake jebeno... Jeste ja cu sad da uradim 10 albuma i odrecicu se zato sto sam sada "porastao"...ti albumi ce da ih prate uvek, odricali se oni ili ne... A Anselmo je od ta 4 pevao samo na Power Metal...na ostalima je pevao Terry Glaze... Groove/half-thrash po Metal Archivesu a i po mnogim drugim kriticarima...kriticarima treba verovati Quote
MegaDex Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 @starbreaker:SVAKO SVOJ UKUS IMA...taman posla da nema Quote
S.R.T. Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 MIX: BOMBARDER / SODOM / POSSESSED / EXODUS Quote
WoI Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 MIX: BOMBARDER / SODOM / POSSESSED / EXODUS U to bi bila havarija Quote
мать Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 Ljudi imate topic za Panteru pa se tamo nadmudrujte....poenta je da svi mi volimo Panteru ali nije ona idealni thrash bend ajmo ovako:pantera nije tres.. bar ne u odnosu na sodom kreator i destruction tako da.. Quote
Guest Slayerized Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 Chuck Billy-Vocals- Testament Alex Scolnick- Lead- Testament Jeff Hanemann- ritam- Slayer Cliff Burton - Bass- Metallica Dave Lombardo - Drums-Slayer Quote
MegaDex Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 ajmo ovako:pantera nije tres.. bar ne u odnosu na sodom kreator i destruction tako da.. I sad se ja odusevim i padnem na dupe....a sta je po tebi Pantera majke ti HARD CORE MOZDA Ne pametuj nego stavljaj post za idealni thrash metal bend Quote
Night Prowler Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Phil Anselmo - Vocals Dave Mustaine - Guitar Jason Newsted - Bass Dave Lombardo - Drums Quote
RAMBO! Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Rob halford i Araja-vokali Klif-bas Haneman,Mustaine,Dime i King-violine Kolijas-bubanj ime-Baal Quote
Grob Bez Dna Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 zmegi - vokal attila - gitara dane- gitara cvora - bas muller - bubnjovi Quote
Totamealand Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Tom Angelripper - vokal i bas Chris Poland - gitara Alex Skolnick - gitara Dave Lombardo - bubnjevi Savršeno, ali kao i većina ostalih dream bendova, nemoguće. Quote
lemmy sixx Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Tom Araya - vokal,bas Kerry King - gitara Jeff Hanneman - gitara Dave Lombardo - bubanj Posto takav bend postoji,za ovom temom vise nema potrebe. Quote
CROSSIĆ Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Bend se zove Super Satan Rexovi bunjevi-dave (sleja) il venot krijejtor vokal-mile krijejtor il djejms iz tallice lead dzitra-king iz sleje ritam gitarica-jeff waters annihilator il jeff al ovog puta hanneman iz sleje bass-mozda burton da je ziv ovak nek bude araya jbg previse volim slejer hahah Quote
vudun Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Šta ste se u'vatili tog tetoviranog, debelog i ćelavog Kinga ?! Postoji masu boljih solo gitarista od njega, aman. Quote
lemmy sixx Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Postoji,ali Kerry King je jedan,jedini i neponovljivi...drkatorskih sredera ima na izvoz,i svi su isti. Quote
Andrija Smith Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Vokal: Gerre Gitara 1: Dimebag (da je ziv) Gitara 2: Marty Friedman Bas: Cliff Burton (isto kao i za Dimebag-a) Bubnjevi: Nick Menza Quote
Karlo SE Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Tom Araya - vokal,bas Kerry King - gitara Jeff Hanneman - gitara Dave Lombardo - bubanj Posto takav bend postoji,za ovom temom vise nema potrebe. Tacno. Quote
Recommended Posts