Jump to content

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Ma Panterin stari opus(prva 4 iz 80-tih u glam/heavy fazonu...Metal Magic,power metal i ona 2...) su fenomenalna...posle toga no.gif

icon_smile.gif mora da se shalish icon_smile.gif ???

Posted

To nije pantera, sami su se odrekli tog materijala. Pazi, tad je anselmo bio jos mlad i mogao da izvuce falsete, svi su bili na vrhuncu snage, a onda je dosao Cowboys from hell. Ako taj, kao i albumi posle toga nisu thrash (ne kazem da su specijalno dobri), onda ne znam sta je thrash, onda ja slusam narodnjake jebeno...

Posted

Pa dobro...Svi smo mi poceli se necim nesrecnim...Treba Panterchici oprostiti pocetak, izvukli su stvar sa Cowboysima! A ako vam se toliko ne svidja PanterA - tu je KREATOR!!! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

4 nitro

He,he...poz... pivopije.gif

Posted

Ljudi imate topic za Panteru pa se tamo nadmudrujte....poenta je da svi mi volimo Panteru ali nije ona idealni thrash bend

Posted

Pa pusti decu da se igraju... icon_smile.gif

Salim se...Aj stvarno,znamo da je PanterA bogovski bend,uostalom ja sam prva pocela s tim icon_biggrin.gif ,ali ajde sad malo da cujemo druge ideje! icon_rockdevil.gif

pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif

Posted
Ljudi imate topic za Panteru pa se tamo nadmudrujte....poenta je da svi mi volimo Panteru ali nije ona idealni thrash bend

Ja ne volim icon_razz.gif

mora da se shalish

Ne apsolutno sam ozbiljan...tad su radeli nesto sto je bilo mnogo kreativnije od ovog sto su radeli kasnije...mozda objektivno nije bolje, ali meni subjektivno jeste...samo odslusajte pesmu Killers...

To nije pantera, sami su se odrekli tog materijala. Pazi, tad je anselmo bio jos mlad i mogao da izvuce falsete, svi su bili na vrhuncu snage, a onda je dosao Cowboys from hell. Ako taj, kao i albumi posle toga nisu thrash (ne kazem da su specijalno dobri), onda ne znam sta je thrash, onda ja slusam narodnjake jebeno...

Jeste ja cu sad da uradim 10 albuma i odrecicu se zato sto sam sada "porastao"...ti albumi ce da ih prate uvek, odricali se oni ili ne...

A Anselmo je od ta 4 pevao samo na Power Metal...na ostalima je pevao Terry Glaze...

Groove/half-thrash po Metal Archivesu a i po mnogim drugim kriticarima...kriticarima treba verovati icon_da.gif

Posted

ajmo ovako:pantera nije tres.. bar ne u odnosu na sodom kreator i destruction icon_rockdevil.gif tako da.. evotigana.gif

Guest Slayerized
Posted

Chuck Billy-Vocals- Testament

Alex Scolnick- Lead- Testament

Jeff Hanemann- ritam- Slayer

Cliff Burton - Bass- Metallica

Dave Lombardo - Drums-Slayer

Posted
ajmo ovako:pantera nije tres.. bar ne u odnosu na sodom kreator i destruction icon_rockdevil.gif tako da.. evotigana.gif

I sad se ja odusevim i padnem na dupe....a sta je po tebi Pantera majke ti

HARD CORE

MOZDA

Ne pametuj nego stavljaj post za idealni thrash metal bend

• 2 years later...
Posted

Bend se zove Super Satan Rexovi

bunjevi-dave (sleja) il venot krijejtor

vokal-mile krijejtor il djejms iz tallice

lead dzitra-king iz sleje

ritam gitarica-jeff waters annihilator il jeff al ovog puta hanneman iz sleje

bass-mozda burton da je ziv ovak nek bude araya

jbg previse volim slejer hahah

Posted
Tom Araya - vokal,bas

Kerry King - gitara

Jeff Hanneman - gitara

Dave Lombardo - bubanj

Posto takav bend postoji,za ovom temom vise nema potrebe.

Tacno.