Jump to content

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

najbolji bend bi bio:

Karanke - bas

Leon - Solo gitara

Mirko - Ritam gitara

Pileci - Bubanj

Kosta - Vokalni trakt...

mada kapiram da bi svaki od ovih znao da svira i neki drugi instrument! icon_da.gif

pivopije.gif

Posted

A sto bre stavljate jebenog Hammeta Hemmeta ili sta vec.On ne dolazi u obzir za idealnu thrash postavku.On je bre vrlo slab u odnosu na gitariste drugih thrash bendova.Kad ne ume da svira brz solo onda mu se pratnja izvrne i uspori sa nekim laganim razlaganjima da bi mogao neke jazzy i bluesy solazice da svira.A brze solaze na drugim pesmama su mu sve WahWahovane da bi pikrio "prljavstinu" i "sporocu".Na The Four Horseman odnosno Mechanix ne ume da skine Mustaine solo pa mi onda nesto svirka neke jazzy kurac solazice...

Posted
ne bi se reklo da znash shta su jazzy solaze

Kad sam rekao jazzy nisam mislio na bukvalne jazz solaze nego na malo laganije tj.bljutavije.Takve su solaze Kirka Hammeta - bljutave.Nema nekako ... energiju,ostrinu.Mislim ko ga voli neka mi to ne uzme za zlo.Za metallicine balade pravi dobra sola ali za brze pesme je nekako...ma ne zna bre ima mnogo boljih icon_da.gif

Posted

Oooo,hteo bi...Ako bih ga ja lepo zamolila... mrred.gif

Dobro, mozda ne bi hteo sad da pravi bend sa Dimetom ( icon_cry.gif ), ali sto se ostalih tice...Meni za dusu! icon_rockdevil.gif

Posted
Idealan bend a?

Anselmo,Dime,Rex,Vinnie. He,he,he...

icon_rockdevil.gif

A moze i Petrozza kao backing vocal...Ma kao bilo koji vokal! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

no.gifno.gifno.gifno.gif

nikad ti neces slsuatu thrash mala

necu se vise druzims a tobom no.gif

Posted
Idealan bend a?

Anselmo,Dime,Rex,Vinnie. He,he,he...

icon_rockdevil.gif

A moze i Petrozza kao backing vocal...Ma kao bilo koji vokal! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

naravno, ana pantera biggrin.gifpivopije.gif

Posted

Pa niko ne moze da porekne njihov uticaj na mlade i stare i na ceo metal uopste...vratimo se na temu.Svi iz pantere su dobri muzicari ali samo DIME ili VINNIE Zasluzuju mesto u belo kakvoj idealnoj kombinaciji