StarbreakeR Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 Gde Schmiera stavi medju ove ostale... Quote
Imenjak Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 najbolji bend bi bio: Karanke - bas Leon - Solo gitara Mirko - Ritam gitara Pileci - Bubanj Kosta - Vokalni trakt... mada kapiram da bi svaki od ovih znao da svira i neki drugi instrument! Quote
Patheren od Bosne Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Gde Schmiera stavi medju ove ostale... sto? Quote
StarbreakeR Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Ma ajde ovi bi ga izbacili posto je mnogo zestok za njih...uopste ne ide... Quote
StarbreakeR Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Ma svira on dobro...ali ipak tu bi se vise uklopio neki Dave Ellefson ili ne znam ni ja... Quote
*nitro* Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 Dave McClain - drumz Tom Araya - bass Rob Flynn - guitarz & vocals Dave Mustaine - guitarz Quote
MegaDex Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 A sto bre stavljate jebenog Hammeta Hemmeta ili sta vec.On ne dolazi u obzir za idealnu thrash postavku.On je bre vrlo slab u odnosu na gitariste drugih thrash bendova.Kad ne ume da svira brz solo onda mu se pratnja izvrne i uspori sa nekim laganim razlaganjima da bi mogao neke jazzy i bluesy solazice da svira.A brze solaze na drugim pesmama su mu sve WahWahovane da bi pikrio "prljavstinu" i "sporocu".Na The Four Horseman odnosno Mechanix ne ume da skine Mustaine solo pa mi onda nesto svirka neke jazzy kurac solazice... Quote
*nitro* Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 ne bi se reklo da znash shta su jazzy solaze Quote
MegaDex Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 ne bi se reklo da znash shta su jazzy solaze Kad sam rekao jazzy nisam mislio na bukvalne jazz solaze nego na malo laganije tj.bljutavije.Takve su solaze Kirka Hammeta - bljutave.Nema nekako ... energiju,ostrinu.Mislim ko ga voli neka mi to ne uzme za zlo.Za metallicine balade pravi dobra sola ali za brze pesme je nekako...ma ne zna bre ima mnogo boljih Quote
ZmAjChE Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Idealan bend a? Anselmo,Dime,Rex,Vinnie. He,he,he... A moze i Petrozza kao backing vocal...Ma kao bilo koji vokal! Quote
ZmAjChE Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Oooo,hteo bi...Ako bih ga ja lepo zamolila... Dobro, mozda ne bi hteo sad da pravi bend sa Dimetom ( ), ali sto se ostalih tice...Meni za dusu! Quote
MegaDex Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Ne bi on hteo medju njih otkud znas ... jesi pricao s njim Quote
WoI Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Idealan bend a? Anselmo,Dime,Rex,Vinnie. He,he,he... A moze i Petrozza kao backing vocal...Ma kao bilo koji vokal! nikad ti neces slsuatu thrash mala necu se vise druzims a tobom Quote
ZmAjChE Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 nikad ti neces slsuatu thrash mala necu se vise druzims a tobom YEAH! Quote
*nitro* Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Idealan bend a? Anselmo,Dime,Rex,Vinnie. He,he,he... A moze i Petrozza kao backing vocal...Ma kao bilo koji vokal! naravno, ana pantera Quote
MegaDex Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Pantera je zakon ali nije joj mesto kao idealnom thash bendu Quote
StarbreakeR Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 ...ali nije joj mesto kao idealnom thash bendu... Ou jea...pokusavam da kazem to stranama unazad... E sad da je zakon, meni nije a vi kako 'ocete... Quote
MegaDex Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Pa niko ne moze da porekne njihov uticaj na mlade i stare i na ceo metal uopste...vratimo se na temu.Svi iz pantere su dobri muzicari ali samo DIME ili VINNIE Zasluzuju mesto u belo kakvoj idealnoj kombinaciji Quote
*nitro* Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 ansekmo je odlichan. zashto on ne zas;uzuje da bude u idealnoj kombinaciji? a bass...zar je bitno ko ce? miCim to je thrash Quote
StarbreakeR Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 (edited) Ma Panterin stari opus(prva 4 iz 80-tih u glam/heavy fazonu...Metal Magic,power metal i ona 2...) su fenomenalna...posle toga Edited May 13, 2006 by StarbreakeR Quote
Recommended Posts