Slayer Posted March 10, 2003 Report Posted March 10, 2003 Vokal-Mille Petrozza Ritam Gitara-James Hetfield Solo Gitara-Kerry King Bas-Cliff Burton Bubnjevi-Dave Lombardo Quote
Pagan Saviour Posted March 29, 2003 Report Posted March 29, 2003 Evo ovako. Mille Petrozza-vokal Kerry King-Led Guitar Jew Waters-Ritam Guitar Jason Njustved-Bas Vinny Paul ili Damir Adžić-DRUMMS A ime benda recimo Thorns on my Grave Quote
Kai Hansen Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 Vokal:Tom Araya Gitara:Marty Friedman Gitara:Kirk Hammet Bass-Cliff Burton Bubnjevi-Dave Lombardo Druga postava Vokal-Mille Petrozza Gitara-Kerry King Gitara-Jeff Waters Bass-D.D.Verni Bubnjevi-Nick Menza treca postava Vokal-Chuck Billy Gitara-Dave Mustaine Gitara-Mille Petrozza Bass-Tom Araya Bubnjevi-Igor Calavera Quote
Zakk Fade To Black Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Bruce Dickinson-vokal Zakk Wylde-gitara Lars Ulrich-bubnjevi Cliff Burton-bas Quote
AGGRESSOR55 Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Po meni: Vokal: Chuck Billy Gitara: James Gitara: Dave Mustaine Bubnjevi: Dave Lombardo Bas:Tom Araya Quote
Angelystor Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Vokal: Keith Deen Gitara: Michael Hoffmann Gitara: Eric Peterson Bas: Derrick Ramirez Bubnjevi: Chuck Profus Quote
Angelystor Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Arayu sam stavio prvi put kada sam post-ovao na temi,...a sada sam razmishljao o nekoj "drugachijoj" postavi..I think this would work nice. Quote
Karlo SE Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Kakve slatke muke! vokal: Araya, Anselmo gitara: Hanemann, King gitara: Holt, Hunolt bas: Ellefson, Rex bubanj: Lombardo i samo Lombardo Jebi ga, volim sve thrash muzicare("cast" izuzecima) na svoj nacin pa se ne mogu tako striktno opredeliti, svaki za svojim instrumentom ima svoju dusu i smek. Quote
soul reaper Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Mille Petrozza-vokal Kerry King-gitara Eric Peterson-gitara Danny Lilker-bas Dave Lombardo-bubnjevi Quote
Angelystor Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Bolje je tu da Mille i svira i peva, koji ce ti kurac King? Quote
Imenjak Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Evo moje kombinacije.... ovo bih bash zeleo da cujem! Lead, Rhythm guitar & Vocals: Dave Mustaine Lead Guitar: Marty Friedman Lead and Rhythm guitar: Darrell Dimebag! (RIP) Bass, Vocals: Tom Araya Drums: Vinnie Colaiuta (iako nije thrash bubnjar, pokazao se da zna mnogo bolje od drugih) nije tolika kicherica od postave kakvu je 90% Vas stavilo, ali ajde... moze da prodje! Svi koji smatraju da u najbolju cetvorku ili petorku ulazi Kirk Hammett, Kerry King, i josh par im****la... moze da smatra da se grdno zajebo! Quote
AGGRESSOR55 Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Ne mora Kirk, ali Cliff ili Jaymz obavezno Quote
Imenjak Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Ne mora Kirk, ali Cliff ili Jaymz obavezno dobre, de... nije ni klif bio neko cudo! ljudi se tripuju u vezi sa Kilffom! Quote
Imenjak Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 A sta mu fali? p.s. C ma kucao sam na srpskom, a ono drugo "f" mi se omaklo... ne fali mu nista, tj. sada mu nije nista... jebiga Ace of Spades je odlucio o njegovom zivotu... no kazem da nije nista specijalno, ljudi imaju previse postovanja prema mrtvima, i dizu ih u "nebesa nebeesa"... to nije potrebno... a tek sto ljudi velicaju Kinga... pa to je smeh! Quote
AGGRESSOR55 Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Pa jebi ga, Kerry je istetoviran, Kerry ima opasnu facu, Kerry svira u SLAYER-U Quote
Mr. Smarty Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Idemo redom Vocals - James Hetfield Lead Guitar - Chris Poland Rhytm Guitar and back up vocals - Dave Mustaine Bass - Steve Harris...jebiga kad su svi thrasheri trzalicari Drums - Jimmy DeGrasso Quote
Angelystor Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Bass - Steve Harris...jebiga kad su svi thrasheri trzalicari Steve DiGiorgo Quote
Imenjak Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Pa jebi ga, Kerry je istetoviran, Kerry ima opasnu facu, Kerry svira u SLAYER-U nazalost, ali time se ne svira gitara... ima on svoje momente, ali je... Quote
Mr. Smarty Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Steve DiGiorgo Pogresi covek ...di' svira on? Quote
AGGRESSOR55 Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Svirao je u Sadus-u, Death-u i Testamenatu Quote
Angelystor Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 ...Iced Earth, Vintersorg, Control Denied, DragonLord, Autopsy... Naravno ne na svim albumima ovih grupa heh..U Sadusu je svirao na svim dodushe.. Quote
Recommended Posts