Imenjak Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Nisam znao za Vintersorg svaki dan naucish nesto novo! Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 e jel cuo neko za (ne znam da li cu dobro napisati ovo) "De Pinga Quartet" ili tako nekako..... oni su nesto snimali to nije nikad objavljeno (verovatno nece ni biti) a sastojao se od sledecih: bubanj - (lik iz Exodusa ne mogu da mu se setim imena) bass & vokal - Dzejson Njusted gitara & vokal - Robert Flin gitara - Andreas Kiser ovo je meni blizu idealne postave samo bih na bubanj stavio Dejva Lombarda a umesto Andreasa bih Dajmbega.... btw kako to svi zivi stavljaju Kerry Kinga a niko ni ne spominje Jeffa Hannemana... mislim oni su obojica kraljevi (mada ja vise gotivim Dzefa xexexe) Quote
soul reaper Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Bolje je tu da Mille i svira i peva, koji ce ti kurac King? pa zato sto obozavam Kingove sole,a Mille mi je najjaci thrash vokal,pa sam ih stavio u isti bend mislim da bi ovaj bend bio odlican,Mille bi vristao kao lud,King bi pravio brze rifove i brze sole kao u Slayer-u,Peterson bi pravio malo sporije rifove kao sto je to uradio na The Gathering od Testamenta,Lilker mi i nije bas omiljeni thrash basista ali mislim da ga ovde niko nije spomenuo a zasluzuje da bude spomenut jer Nuclear Assault je Nuclear Assault,a Lombardo je najjaci thrash bubnjar ikad. znaci ovaj bend bi bio mjesavina Slayer-a,Testament-a,Kreator-a,Nuclear Assaulta,a to znaci da bi bend bio odlican eto sad sam ti rekao za svakog od njih zasto sam ih stavio Quote
Angelystor Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 e jel cuo neko za (ne znam da li cu dobro napisati ovo) "De Pinga Quartet" ili tako nekako..... oni su nesto snimali to nije nikad objavljeno (verovatno nece ni biti) a sastojao se od sledecih: bubanj - (lik iz Exodusa ne mogu da mu se setim imena) bass & vokal - Dzejson Njusted gitara & vokal - Robert Flin gitara - Andreas Kiser ovo je meni blizu idealne postave samo bih na bubanj stavio Dejva Lombarda a umesto Andreasa bih Dajmbega.... btw kako to svi zivi stavljaju Kerry Kinga a niko ni ne spominje Jeffa Hannemana... mislim oni su obojica kraljevi (mada ja vise gotivim Dzefa xexexe) Za to ne znam...znam za Sexoturica i IR8. Ovaj drugi imam i postava je takva koju si naveo ali na gitari je Devin Townsend. Dobar demo Quote
Imenjak Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 e jel cuo neko za (ne znam da li cu dobro napisati ovo) "De Pinga Quartet" ili tako nekako..... oni su nesto snimali to nije nikad objavljeno (verovatno nece ni biti) a sastojao se od sledecih: bubanj - (lik iz Exodusa ne mogu da mu se setim imena) bass & vokal - Dzejson Njusted gitara & vokal - Robert Flin gitara - Andreas Kiser ovo je meni blizu idealne postave samo bih na bubanj stavio Dejva Lombarda a umesto Andreasa bih Dajmbega.... btw kako to svi zivi stavljaju Kerry Kinga a niko ni ne spominje Jeffa Hannemana... mislim oni su obojica kraljevi (mada ja vise gotivim Dzefa xexexe) Cast njima obojici... ali oni su dno... sto se soloa tice... dobro, ne mogu u Slayeru drugacije solaze, ali one su totalno ne znam kome to moze da se svidja.... samo tutnje i nista se ne razume... Dobro umeju da budu bolji od Hammetta! BTW.... Hanneman je KING za Kinga.... King mu nije ni do kolena! druga je stvar sto se riffova tice... onda su ok... ali solaze Da su solaze u Slayeru na DIMEBAGOV fazon.... taj bend bi bio za klasu bolji.... i tako... Quote
Imenjak Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Cast njima obojici... ali oni su dno... sto se soloa tice... dobro, ne mogu u Slayeru drugacije solaze, ali one su totalno ne znam kome to moze da se svidja.... samo tutnje i nista se ne razume... Dobro umeju da budu bolji od Hammetta! BTW.... Hanneman je KING za Kinga.... King mu nije ni do kolena! druga je stvar sto se riffova tice... onda su ok... ali solaze Da su solaze u Slayeru na DIMEBAGOV fazon.... taj bend bi bio za klasu bolji.... i tako... Ali jedan je DIME.... koga vishe nema! Quote
Mr. Smarty Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Ali ce zato Kirk uvek biti tu Quote
Imenjak Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Ali ce zato Kirk uvek biti tu veoma dvosmisleno i veoma dva puta istinito! nego imanjace sta ti strucno mislis o Slayerovim solazama... Quote
Mr. Smarty Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 HA ...pa ono...neka ipak cu preskociti ovo pitanje Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Cast njima obojici... ali oni su dno... sto se soloa tice... dobro, ne mogu u Slayeru drugacije solaze, ali one su totalno ne znam kome to moze da se svidja.... samo tutnje i nista se ne razume... Dobro umeju da budu bolji od Hammetta! BTW.... Hanneman je KING za Kinga.... King mu nije ni do kolena! druga je stvar sto se riffova tice... onda su ok... ali solaze Da su solaze u Slayeru na DIMEBAGOV fazon.... taj bend bi bio za klasu bolji.... i tako... ne lupaj, kvaris utisak kod mene i martija.... lupetanja: Da su solaze u Slayeru na DIMEBAGOV fazon.... taj bend bi bio za klasu bolji.... Dobro umeju da budu bolji od Hammetta! Quote
Imenjak Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 ne lupaj, kvaris utisak kod mene i martija.... lupetanja: hahhahahah... bolje da ne kaze sta Marty misli.... mislim da bi se razocarao da cujesh! To sam rekao u stilu.... da DAJMEBEG svira solaze u SLAYERU on bi bio za klasu bolji bend... ali nazalost nije, i nece svirati! a ovo drugo... ima tu ironije... ako nisi primetio... Quote
Mr. Smarty Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Ma pusti ga svirao sam mu Saxon celo vece Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 ma pustao ne svirao kirk manje-vise mislih na to prvo ozbiljan prestup u gluposti.... Quote
Mr. Smarty Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Kolega ja i ti cemo se ozbiljno posvadjati ako budes nastavio tako da velicas Kirka Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 ma ne velicam pacer je kirk al' ti negiras i moju '5 sola' teoriju.... Quote
Mr. Smarty Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Naravno da negiram...mnogo je to za njega Quote
Imenjak Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 ma pustao ne svirao kirk manje-vise mislih na to prvo ozbiljan prestup u gluposti.... argumentuj... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 necu da ponavljam dimebag ne zna da svira solo jebo te ne bi szbog njega slayer bio bolji.....TACKA jebo te.... Quote
Karlo SE Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Slejer je keva takav kakav je! Muzika je preterano haoticna da bi soloi bili drukciji pa su takvi kakvi su, opet, sjajni Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 tako je i nemojte pljuvati po Keriju i Dzefu, nije najbitnije (bar meni) koliko su tehnicki dobre solaze nego koliko energije seva iz njih!!!!! Quote
Imenjak Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 tako je i nemojte pljuvati po Keriju i Dzefu, nije najbitnije (bar meni) koliko su tehnicki dobre solaze nego koliko energije seva iz njih!!!!! ajd sad i ti! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 ma bitno je da gitara ima jaku distorziju....to radi struja ne gitarista.... Quote
Imenjak Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 ma bitno je da gitara ima jaku distorziju....to radi struja ne gitarista.... izgleda... danasnji "klinci" misle samo na "onu" stvar! JOSH JEDNA VAZNA STVAR: DA SLAYER IMA EMOCIJU BIO BI VEROVATNO NAJJACI BEND NA SVETU!!! ali je nema, i stoga je mali! Quote
vudun Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Medjutim, dileme sigurno nema. Dajmbeg je bolji od Kinga & Hanemana i to na kvadrat, da ga yebem! Quote
vudun Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 A sto ce tice izvodjaca, mozda ovako: Vokal - Billy ili Hetfield, tu sam neodlucan Bass - Steve Di Giorgo Lead Guitar - Aleksa Skolnik Drums - Jurgen Ventor Kao sto vidite, mesta nema ni za jednog clana Slayer-a. Mozda bi bilo za Araju, da je nastavio da peva tako dobro kao na ''Show No Mercy'' - sada urla kao totalni kreten. Quote
Recommended Posts