Misantrophil Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 (edited) Igor Cavalera-Drums Jason Newsted-Bass Dimebag Darell-Guitars Max Cavalera- Vocals Kerry King-Guitars Edited February 2, 2005 by Misantrophil Quote
Angelystor Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Da, da dok ga nisu ubili ni rechi o njemu, sad se svaka budala 'vata za njegovo ime... Quote
Perfector Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 (edited) Vokal - Araya,mada moze i Mille Bass - Steve DiGiorgio Guitars - Gary Holt i Mustaine Drums - Dave Lombardo Edited February 2, 2005 by AGGRESSIVE_PERFECTOR Quote
Imenjak Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Da, da dok ga nisu ubili ni rechi o njemu, sad se svaka budala 'vata za njegovo ime... NE SERI molim te... to sto je on umro ne znaci da bolje svira! a ni da gore svira nego sto je... on je meni oduvek bio u prvih deset gitarista... stoga... to sto je umro nema nikakve veze sa tim sto si pominjao! Quote
Mr. Smarty Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Medjutim, dileme sigurno nema. Dajmbeg je bolji od Kinga & Hanemana i to na kvadrat, da ga yebem! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 izgleda... danasnji "klinci" misle samo na "onu" stvar! JOSH JEDNA VAZNA STVAR: DA SLAYER IMA EMOCIJU BIO BI VEROVATNO NAJJACI BEND NA SVETU!!! ali je nema, i stoga je mali! ma 'imenjace' nije on u deset gitarista ni u kategoriji 'jake distorzije' sviraca ajde da vokal bude billy iz testamneta, ja biH turio gitaru vise, izmesao bi hetfielda, mustaineovu antithrash pevljivu fazu sa scolnickovim solima, basista je nebitan, bubnjar moze onaj seljak iz sepulture, a i ne mora, e tu moze vinie paul samo nije pantera chist thrash ako tako gledate.... Quote
Perfector Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Ma Cavalera je dobar bubnjar,al mislim da je Lombardo ipak bolji. Quote
RokateLi Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Gitare Haneman i King Bubnjevi Lombardo (tek sad shvatam kolko razvaljuje Slayer) Vokal Max Cavalera u periodu Chaos-a Bass moze ko hoce Quote
RokateLi Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Medjutim, dileme sigurno nema. Dajmbeg je bolji od Kinga & Hanemana i to na kvadrat, da ga yebem! Odoh ja da ubijem Hanemana, pa da mu posthumno priznamo da je bolji od Dajmbega. U smrti su svi jednaki! Quote
blondie Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Dave Mustain - vokal Marty Friedman - gitara Dave Ellefson - bas Nick Menza - bubnjevi blondie - prateci vokali i bend da nam se zove OSMIJEH PROLJECA kao sto rekoh nekad davno Quote
AgresoR Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Ovako: -Ritam Gitara : moze Mille Petrozza -Solo Gitara : Haneman (mora biti neki divljak) -Bubnjevi : Lombado ili Jimmy DeGrasso (svejedno obojica rasturaju ) -Vokal : Araya, Max Cavalera ili John Correlly -Bas Gitara : Nebitno (koje omalovazavanje basista,sorry) -kome Marty moze da bude thrash metal gitarista??? -onda moze i Mike Angelo... Quote
Youndivian Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 ma 'imenjace' nije on u deset gitarista ni u kategoriji 'jake distorzije' sviraca ajde da vokal bude billy iz testamneta, ja biH turio gitaru vise, izmesao bi hetfielda, mustaineovu antithrash pevljivu fazu sa scolnickovim solima, basista je nebitan, bubnjar moze onaj seljak iz sepulture, a i ne mora, e tu moze vinie paul samo nije pantera chist thrash ako tako gledate.... E bre pa ti i ja kao da se znamo odavno... Isto samo na bubanj Lombardo definitivno i milina Quote
Youndivian Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 e da...a za bassistu definitivno Truiljo... ... sa sve scenskim Quote
Гера Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 mislim da se ovakva postavka provlaci kroz sve postove, ali napisacu je i ja: Rhythm guitar - James Hetfield Lead guitar - Alex Scolnick Bass - Jason Newsted Drums - Dave Lombardo Vocal - Chuck Billy & James Hetfield (duo) ovo je ustvari kompilacija moja dva omiljena benda + lombardo (mada je i on svirao u TESTAMENTU) Quote
SlaughtererFaca Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 ma 'imenjace' nije on u deset gitarista ni u kategoriji 'jake distorzije' sviraca ajde da vokal bude billy iz testamneta, ja biH turio gitaru vise, izmesao bi hetfielda, mustaineovu antithrash pevljivu fazu sa scolnickovim solima, basista je nebitan, bubnjar moze onaj seljak iz sepulture, a i ne mora, e tu moze vinie paul samo nije pantera chist thrash ako tako gledate.... A marty friedman moze da svira bas Quote
Mr. Smarty Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 A ja sam u stanju da pojedem 5 kila krompira u jednom cugu. Quote
SlaughtererFaca Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 A ja sam u stanju da pojedem 5 kila krompira u jednom cugu. Pa kad si kirk hammett Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 E bre pa ti i ja kao da se znamo odavno... Isto samo na bubanj Lombardo definitivno i milina dobro da nema kirka da te bijem zbog toga Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 e da...a za bassistu definitivno Truiljo... ... sa sve scenskim e, vidis, mladjenko, to bi zaista moglo, iako mu je autorski raD u megalomanici nula, ipak je neuporedivo bolji od newsted-a.... Quote
Youndivian Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 e, vidis, mladjenko, to bi zaista moglo, iako mu je autorski raD u megalomanici nula, ipak je neuporedivo bolji od newsted-a.... Evo ga...opet me nervira Doci ces ti...samo polako...ovo nije pretnja ovo je apel Quote
Youndivian Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 dobro da nema kirka da te bijem zbog toga I da...izbacio bih mustaina iz svake kombinacije Quote
Mr. Smarty Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Pa kad si kirk hammett Cek zar on ne moze 6? Quote
Pharmaceut Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Ritam gitara : Dave Mustaine Solo Gitara : Darell Dimebag Bubnjar : Dave Lombardo Bass : Schmier Vokal : НЕШО КОВАЧЕВИЋ Quote
SlaughtererFaca Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Cek zar on ne moze 6? E jebi ga sad, pa nije malmsteen Quote
Recommended Posts