Mr. Smarty Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Jebiga ne znam ...prosvetli me Quote
Perfector Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Neso iz Bombardera? Njega ne bih nikad stavio kao najbolji vokal. Quote
*nitro* Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 -kome Marty moze da bude thrash metal gitarista??? pa na primer Megadethu? vokal: Phil Anselmo bass: Jason Newsted bubanj: Dave Lombardo gitare: Jaymz Hetfield, Marty Friedman medjutim jako je tesko i izostaviti nekog kao sto su: Mustaine, DeGrasso, Skolnick,Cavalera i mrtvi - Darell Abbot i Cliff Burton - R.I.P. Quote
Mr. Smarty Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Neso iz Bombardera? Njega ne bih nikad stavio kao najbolji vokal. Bombarder?...isuse Quote
AGGRESSOR55 Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Izgleda da nije cuo za Bombarder Quote
Angelystor Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Shta fali Neshi krimosi jedni? ccc Quote
Perfector Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Znas kako ma koliko ga cenio,on ipak ne moze da se poredi sa Milletom i ostalim vodecim thrash vokalima. Ipak,on je legenda na ovim prostorima tako da zasluzuje postovanje,al bas ne treba ga ni toliko velicati Quote
Angelystor Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Vokal: Nesho Gitara: Mille Bas: Tom Angelripper Drums: Bostaph Quote
vudun Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Vokal: Nesho Gitara: Mille Bas: Tom Angelripper Drums: Bostaph Loshije stvarno, ali stvarno nije moglo. Quote
Mr. Smarty Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 (edited) Cuo sam za jebeni bombarder ...al' bolje da nisam Edited February 5, 2005 by Marty F Quote
Angelystor Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Loshije stvarno, ali stvarno nije moglo. NEsho i Tom da pishu pesme, pa bili bi super kao neki pankic bend Quote
AgresoR Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 pa na primer megatedh-u -ja sam mislio da pravimo thrash metal bend kao kreator ili exodus ili destruction...megadeth ima svoj stil i nervira me sto ne mogu da ga stavim rame uz rame sa Exodusom npr...jer nisu slicni nigde...a opet su oba benda thrash... -ccc cari metala...razjasnite mi ovu delemu...thrash megadeth vs thrash exodus !!! Quote
*nitro* Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Ma kakava Exodus , zna se sta je kvalitet - MegadetH Quote
AgresoR Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Ma kakava Exodus , zna se sta je kvalitet - MegadetH neam megadeth tu energiju...ima energiju al drugaciju... Quote
AGGRESSOR55 Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Dugo sam razmisljao i konacno odlucio...Najbolja thrash postava po meni bi bila: Gitara i Vokal: James Allan Hetfield Bubnjevi: Lars Ulrich Bas: Clifford Lee Burton Solo Gitara: Kirk C. Hammett Quote
Recommended Posts