Perfector Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 gitara Keri Kakav crni Kerry i njegove solaze Quote
Karlo SE Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Nemoj da se pogresno razumemo da ja sad kao tu nesto tripujem, ali smisao besmisla je keva(ko je citao "Cekajuci Godoa" znace o cemu pricam), zato je Slejer jedan od najboljih bendova. Jesu i rifovi i soloi haoticni i, na prvi pogled, besmisleni, ali u tome se krije nevidjena car jednog od najvecih svetskih metal bendova. Quote
Perfector Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 To i ja mislim,ali objektivno to funkcionise SAMO u Slayer-u,a ovde ipak treba sastaviti idealnu postavu,a to bi tesko islo sa Kingom ili Hanemannom na solo gitari. Quote
Jellybelly Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 tako je, nisu oni neki muzicari, ali su se dobro nasli i uklopili Quote
AgresoR Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 -Slayer Bog I Batina !!! Slayer tata !!! Nece vishe biti bendova kao slayer, testament, exodus... Quote
Mr. Smarty Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Nemoj da se pogresno razumemo da ja sad kao tu nesto tripujem, ali smisao besmisla je keva(ko je citao "Cekajuci Godoa" znace o cemu pricam), zato je Slejer jedan od najboljih bendova. Jesu i rifovi i soloi haoticni i, na prvi pogled, besmisleni, ali u tome se krije nevidjena car jednog od najvecih svetskih metal bendova. Sta znam, kako kad...nego volis li ti Primus? Quote
SlaughtererFaca Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Od njega nije tesko svirati bolje Hanneman samo testerise po gitari Ajde ajde, ...zaista bih voleo da vidim neke od vas da 'testerisete' po gitari upola kao king ili hanneman.. Ne kapirate vi u cemu je fora, zar ne? Trazite smisao u thrash metal solazama? ova dvojica stvarno izgledaju kao likovi koji ce sedeti danima i pisati solo koji ima smisla, a sve to da bi zadivli tinejdzere iz prvih redova Tebra, pustis sebi kuci fino nekog neoklasicara i onda analiziras i uzivas... pa kad prodje par godina vratis se na ovu temu i vidis gde si pogresio Quote
Mr. Smarty Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Ajde ajde, ...zaista bih voleo da vidim neke od vas da 'testerisete' po gitari upola kao king ili hanneman.. Ne kapirate vi u cemu je fora, zar ne? Trazite smisao u thrash metal solazama? ova dvojica stvarno izgledaju kao likovi koji ce sedeti danima i pisati solo koji ima smisla, a sve to da bi zadivli tinejdzere iz prvih redova Tebra, pustis sebi kuci fino nekog neoklasicara i onda analiziras i uzivas... pa kad prodje par godina vratis se na ovu temu i vidis gde si pogresio Necu nista da to odgovorim na ovo ...cekam Sunray-ja Quote
Perfector Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Najbolje bi bilo da on odgovori na ovo,mene mrzi... Quote
SlaughtererFaca Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 (edited) Necu nista da to odgovorim na ovo ...cekam Sunray-ja Ne mora ni on, znam sta ce napisati Edited February 12, 2005 by SlaughtererFaca Quote
Karlo SE Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Sta znam, kako kad...nego volis li ti Primus? Volim Primus, kako ne, samo, nisam bas mnogo slusao. Quote
Mr. Smarty Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 Ja se drogiram njima vec neko izvesno vreme ...sto ti kazes "smisao u besmislu" ...mada imaju i oni s'vremena na vreme neke ozbiljne pesme Quote
Skullwrecker Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Ajd i ja da se ubacim. Dakle: STEVE "ZETRO" SOUZA - Vokal DAVE MUSTAINE - Ritam Gitara ALEX SKOLNICK - Solo Gitara SHARLEE D'ANGELO - Bas DAVE LOMBARDO - Bubnjevi Eto. A bend nek se zoveee.... neam pojma! Ma nek se zove kako god, samo da se okupe! Quote
Гласник смрти Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 НЕШО - урлање Blackfire - гитара Чвора - трожичани бас Ломбардо - чекићи Маркус - ??? Quote
Pharmaceut Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Blackfire - гитара Чекај,јел Blackfire или Whitefire? Quote
Гласник смрти Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Чекај,јел Blackfire или Whitefire? Ма бре Blackfire, јел' се ти спрдаш ил' си озбиљан? Quote
MURDER Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 Cak Bili-Vokal Haneman-Gitara Kiser-Gitara Stiv Didjordjo-Bas Kavalera-Bubanj Quote
bloodchild Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 IDEALNA THRASH GRUPA POSTOJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IT'S MEGADETH!!!!!!! ALI AKO MORAM DA MENJAM BEND BI SE ZVAO"BLOODCHILD" VOKAL-JEFF WALKER-CARCASS SOLO GITARA-ALEX SCHOLNICK RITAM GITARA-DAVE MUSTAINE BASS-INGWIE MALMSTEEN BUBNJEVI-NICK MENZA Quote
METAL Man Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Vokal: Hetfield Prateci: Kai Hensen Ritam: Mustain Solo: Petrucci (Dream Theater) Bubnjevi: Lars Urlih (Metallica) Bas: Klif Burton (pokojnik iz Metallice. Sniff... Quote
Гера Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 evo: Dave Lombardo - vokal Jason Newsted - solo gitara Chuck Billy - ritam gitara Kerry King - bass Tom Araya - bubnjevi al' bi ovi shurili! Quote
Tomislav Sawyer Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 evo: Dave Lombardo - vokal Jason Newsted - solo gitara Chuck Billy - ritam gitara Kerry King - bass Tom Araya - bubnjevi al' bi ovi shurili! na tu svirku bih isao i unazad na rukama ako treba Quote
Гера Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 i ja isto! mislim da bi svi trebali da idu tako, posto bi se to desilo u nekom "OPOSITE WORLD"-u Quote
Patheren od Bosne Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Phil Anselmo-vocals Dave Mustaine-guitars Kirk Hammet-guitars Schmier-bass Lars Ulrich-drums Quote
Novaliis Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Tarja-bubnjevi, prateci vokali Tom Araya-klavijature Jeff Hanneman-Vokali Satyr-Bass Erik Adams-gitara Sympho/Thrash " 'Till Dawn " Quote
Recommended Posts