WoI Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 pa jeste brate covek je upravu. Postavi ti npr Megadeth i Panteru sa jedne strane i Tankard sa druge ili Dark Angel cisto da svi budu iz Amerike Mislim ono pored njih Megadeth i Pantera ispadnu ko pickice Quote
gavrosaurus Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 pa jeste brate covek je upravu. Postavi ti npr Megadeth i Panteru sa jedne strane i Tankard sa druge ili Dark Angel cisto da svi budu iz Amerike Mislim ono pored njih Megadeth i Pantera ispadnu ko pickice S tim sto su Tankard Evropljani ... Nemci, I think ... Quote
Valkyrie Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Apsurd. Naravno da su Megadeth i Pantera thrash, samo su mnogo blaži od drugih bendova sa kojima bi ih mogli porediti. Tankard je brži i agresivniji. Međutim, isti su koreni, isti su fanovi,... isti je pravac. Jebo vas mustein u dupe tres je koliko i pantera Idi leči se. Ili se bar odbrani normalnim argumentima. Quote
StarbreakeR Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 ...isti su fanovi... Pa tu se bas i ne bismo slozili @Running Wild Quote
Black desire Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Najbolji thrash sastav.....CITAVA POSTAVA DESASTER-a!!! Quote
WoI Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 S tim sto su Tankard Evropljani ... Nemci, I think ... pa zato sam rekaod a stavimo Dark Angel SStarbreaker: Nisu fanovi isti uopste.Evo ti nas troje smo se vec izjasnili da ne slusamo to. Nema tu brzo i agresivno.Thrash treba da bude brz i agresivan.Ko to niej taj je pickica Quote
gavrosaurus Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 pa zato sam rekaod a stavimo Dark Angel SStarbreaker: Nisu fanovi isti uopste.Evo ti nas troje smo se vec izjasnili da ne slusamo to. Nema tu brzo i agresivno.Thrash treba da bude brz i agresivan.Ko to niej taj je pickica AAAAAAAA ... Izvinjavam se ... Quote
MegaDex Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Ljudi bez obzira na sve ne moze se reci da Pantera i Megadeth nisu thrash!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
StarbreakeR Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 @ WoI Tebe zaboravih druze... Upravo WoI rece ono sto je mene mrzelo da kucam...fanovi apsolutno nisu isti...ja Panteru ne volim i ne mogu da slusam...jednostavno mi se ne svidja...pa sta sad...jel nisam pravi thrasher zato sto ne slusam, jel??? @MegaDex...ne znam dal si znao(ovo nije vredjanje, da ne skapiras pogresno ), ali u doba 80-tih kada se Thrash tek razvijao americi bendovi poput metallice i megadetha nisu hteli da prihvate nemacku oznaku za taj zanr "Thrash", vec su tada izmislili za svoju muziku "Speed Metal"...Metallica se prva vredjala kada bi ih neko nazvao Thrashom, objasnjavajuci da oni ne sviraju djubre...a zatim i vecina Americkih bednova sa takvom muzikom...tako da je sebicno zvati ih thrash kada oni to ne zele... A inace Pantera je sebe okarakterisala kao Groove metal ili groove/half-thrash... Quote
StarbreakeR Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Ne znam sta si zeleo da kazes ali ajde... Quote
Mega_Deda Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Ok je sve to sto govorite, ali ako mi se svidja muzika nekog benda, apsolutno me zabole kurac kako oni ili bilo ko drugi karakterise taj muzicki pravac i zato mogu da slusam bukvalno sve. I metal i rock i reggae i soul i r&b, cak i techno. Jebe mi se koji je zanr/podzanr/usmerenja/voroispovest/kuracpalac... Jel ja nisam tr00 thrasher ako mi je megadeth najbolji thrash bend? Nisam niti zelim da budem, zabole me kiton!!! Quote
Valkyrie Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Megadeth jeste thrash, dođavola. Neka je i za "pičkice", i dalje je thrash. Postoje mnogo agresivniji (i mnogo bolji ) bendovi koji se takođe trpaju u thrash. Neka se deklarišu kako god hoće. Thrash, trash, треш, speed, спид, isto sranje. Megadeth je fenomenalan za opuštanje... a sad, ko ne želi da sluša ne mora. Quote
niking Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Ok je sve to sto govorite, ali ako mi se svidja muzika nekog benda, apsolutno me zabole kurac kako oni ili bilo ko drugi karakterise taj muzicki pravac i zato mogu da slusam bukvalno sve. I metal i rock i reggae i soul i r&b, cak i techno. Jebe mi se koji je zanr/podzanr/usmerenja/voroispovest/kuracpalac... Quote
StarbreakeR Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Dobro...onda pustite nas "zaludjenike" da se raspravljamo Quote
MegaDex Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Dobro...onda pustite nas "zaludjenike" da se raspravljamo Ne ne vredjam se i znam o cemu se radi nego samo da dodam nesto.I lemmy kaze da svira rock and roll pa ga svi zivi trpaju u metal.Da se ne lazemo Metallica,Pantera,Megadeth sve su to thrash bendovi po zvuku se vidi a oni iskreno za sebe mogu da pricaju i da su techno bendovi Quote
StarbreakeR Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 (edited) Dobro...metallica ce verovatno skoro poceti da prica da je Tehno EDIT: German Thrash Forever Thrash 'till Death Edited April 21, 2006 by StarbreakeR Quote
StarbreakeR Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Enivej kad bih pravio americki "thrash" ovo bi mi bila postava : Rhandy Rampage - Vocals(Jes da je zajebao da peva ali je imao odlican glas ) Dave Mustaine - Guitar 1 Jeff Waters - Guitar 2 Dave Ellefson - Bass Paul Bostaph - Drums Mada ne bi bio ovaj band nista posebno...mesavina Annihilatora i Megadetha sa Paulom... Quote
Valkyrie Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Rhandy Rampage - Vocals Dave Mustaine - Guitar 1 Jeff Waters - Guitar 2 Dave Ellefson - Bass Paul Bostaph - Drums Khm... zar to onda ne bi bio "pičkice"-bend?? Zbog količine egoizma Mustainea... to bi bio čisti Megadeth Quote
WoI Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 sad me je izdao. Pravi americki thrash bez clanova Agent Steela.Dusa prodana Quote
StarbreakeR Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 O cemu ti to...pa oni su savrseni kao celina s tim nista ne bih menjao...iliti nikoga ne bih odvojio od banda... ...a uostalom prejaki su oni za ove Khm... zar to onda ne bi bio "pičkice"-bend?? Pa zar nisam rekao americki "Thrash sa naglasenim "... Quote
Patheren od Bosne Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 Anselmo-vocals Mustaine-guitars Hammet-guitars Schmier-bass Ulrich-drums Quote
Recommended Posts