Guest Sha Posted December 23, 2009 Report Posted December 23, 2009 Švajcarski bend, odnosno one man projekat, objavio tri albuma do sada i to: Love @ Death (2002) Misologie (2003) Croire, Decroitre (2009) Dakle, slušao neko? I kako vam se čini? P.S. My link Quote
Lunar Posted December 23, 2009 Report Posted December 23, 2009 (edited) Isti lik ima grupu Mirrorthrone, koja je na slichnu foru ali dosta bolje i eksperimentalnije. Okej je Unholy Matrimony , mozda taj fake drum malo ubi u pojam. Za ljubitelje zvuka poput Sigha, i post-black metala. -edit- Au, ja sam ovo mozda malo pomeshao sa njegovim josh jednim projektm Weeping Birth, nemogu sada da se setim, aj poslusacu ponovo pa cu se tachno setiti. Ali inach Mirrorthrone je tu najvazniji. Edited December 23, 2009 by Lunar Quote
Josif Visarionovič Posted December 23, 2009 Report Posted December 23, 2009 Mirrorthrone uopste nije los,cuo sam i za ove ali nisam slusao. Quote
Guest Sha Posted December 23, 2009 Report Posted December 23, 2009 (edited) @ Lunar Moguće je da zapravo pričaš o tom drugom projektu pošto upravo preslušavam novi UM i perfektan je. Uopšte se ne primećuje sintetika, bar što se bubnjeva tiče. A Mirrorthrone je, naravno, početak cele priče, ali mi se ovaj UM nešto mnogo sviđa. Večeras slušam samo to i Revocation Evo nešto s poslednjeg albuma, ilustracije radi: http://www.youtube.com/watch?v=0Lxh-Pylg_g Edited December 23, 2009 by Sha Quote
Lunar Posted December 23, 2009 Report Posted December 23, 2009 ^Sad cu da poslusam, samo da pronadjem DVD, pa da mogu nesto malo vishe da kazem. Inache mislim da je sa Weeping Birth problem bubnjeva. Nije losh Unholy ali Mirror i WB su mi interesantniji projekti, pogotovo onaj WB iz 2008e. Inache ako ti se tolko svidja UM, obavezno overi i ova dva benda, isti lik je u pitanju Valdimir Cochet mislim da ce t ise dopasti. Quote
Guest Sha Posted December 23, 2009 Report Posted December 23, 2009 Mirrorthrone sm nešto malo slušao ranije, ali površno, moram priznati, a ovaj drugi bend ću skinuti, baš me zanima sada Quote
Lunar Posted December 23, 2009 Report Posted December 23, 2009 Pa ono Mirrorthrone je neki experimetnal/post-black metal, UM je black metal a WB je brutal death metal. Pa sta volish, sva tri su super samo su meni malo Mirror i WB iznad UM , ali to nimalo neznachi da je UM losh. Quote
Despot! Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 Mirrorthrone prvi je sasvim pristojan. Unholy Matrymony sam jednom obio na originalu ali mi se nije svideo. Inače bio je, koliko se sećam, fin digi-pack Quote
AstralliS Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 Unholy Matrimony nisam slušao, Mirrorthrone preslušavam upravo Gangrene i moram priznati da je sasvim solidan album, jedina zamerka mi je to što na trenutke preteruje sa simfoničnim deonicama (mislim najviše na onaj zvuk orgulja ili štaveć). Quote
Господин Граул Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Ne slušam puno blek, ali ovaj bend je do jaja. Croire, Decroite kida, atmosfera ravaljuje, fenomenalno sve zvuči na francuskom. Quote
Recommended Posts