Diddy Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 Hüsker Dü su bili americhki alternative rock/punk bend.Postojali su od 1979. do 1988. godine, i u tom periodu su objavili 7 studijskih albuma.Na pochetku karijere, Hüsker Dü su bili hardcore punk bend, dok na trecem albumu znatno menjaju zvuk i naginju ka alternative rock-u kojeg se drzhe i na ostalim albumima.Hüsker Dü su uticali na mnoge bendove kao shto su: Pixies, Dinosaur Jr., Superchunk, Therapy?, Green Day, Nirvana, and Foo Fighters. Quote
Tomba La Bomba Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Husker Du su bolji od svih tih bendova na koje su izvrsili uticaj.. Therapy su obradili Dajen, obe pesme zvuce antologijski. Quote
Ајлин Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 'De ste se njih setili! Odličan bend, u vreme kad su se probijali izazvali su takvu pažnju javnosti da mislim da im je Madonna zavidela... kao nekada Green Day kad su počinjali. Bili su u svim muzičkim novinama dobrih godinu i po dana Quote
sleep024 Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Genijalan bend,nakon svih godina slusanja,izdvojio bih Zen Arcade kao meni najbolji album,svašta su tamo uradili,zaista sjajno.A najjače pesme: Sorry somehow,Games,Somewhere,Pink turns to blue,I apologize,Dont wanna know if you're lonely... Quote
Diddy Posted December 27, 2009 Author Report Posted December 27, 2009 Zaboravio sam diskografiju da ubacim Everything Falls Apart (1982) Metal Circus (1983) Zen Arcade (1984) New Day Rising (1985) Flip Your Wig (1985) Candy Apple Grey (1986) Warehouse: Songs and Stories (1987) Meni je poslednji album mozhda i omiljeni, Flip Your Wig i Zen Arcade su mi isto fantastichni.Kao najbolje pesme izdvajam Back From Somewhere, Ice Cold Ice, No Promise Have I Made, Flexible Flyer, Eight Miles High, I Apologize, Make No Sense at All, Friend You've Got to Fall, Pink Turns to Blue itd. Quote
Recommended Posts