Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hüsker Dü su bili americhki alternative rock/punk bend.Postojali su od 1979. do 1988. godine, i u tom periodu su objavili 7 studijskih albuma.Na pochetku karijere, Hüsker Dü su bili hardcore punk bend, dok na trecem albumu znatno menjaju zvuk i naginju ka alternative rock-u kojeg se drzhe i na ostalim albumima.Hüsker Dü su uticali na mnoge bendove kao shto su: Pixies, Dinosaur Jr., Superchunk, Therapy?, Green Day, Nirvana, and Foo Fighters.

husker_du.jpg

Posted

'De ste se njih setili! Odličan bend, u vreme kad su se probijali izazvali su takvu pažnju javnosti da mislim da im je Madonna zavidela... kao nekada Green Day kad su počinjali. Bili su u svim muzičkim novinama dobrih godinu i po dana :haha:

Posted

Genijalan bend,nakon svih godina slusanja,izdvojio bih Zen Arcade kao meni najbolji album,svašta su tamo uradili,zaista sjajno.A najjače pesme:

Sorry somehow,Games,Somewhere,Pink turns to blue,I apologize,Dont wanna know if you're lonely...

Posted

Zaboravio sam diskografiju da ubacim

Meni je poslednji album mozhda i omiljeni, Flip Your Wig i Zen Arcade su mi isto fantastichni.Kao najbolje pesme izdvajam Back From Somewhere, Ice Cold Ice, No Promise Have I Made, Flexible Flyer, Eight Miles High, I Apologize, Make No Sense at All, Friend You've Got to Fall, Pink Turns to Blue itd.