AstralliS Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 A čekaj, Natasha... Ako je on rekao da je gej, izrazio je njegovo mišljenje, šta odmah da ne lupeta i to. Tebi se svideo, njemu je gej, nekom je solidan, nekom je sranje i ćao će Quote
NatashaNS Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 A čekaj, Natasha... Ako je on rekao da je gej, izrazio je njegovo mišljenje, šta odmah da ne lupeta i to. Tebi se svideo, njemu je gej, nekom je solidan, nekom je sranje i ćao će Ma pazi, ok, nek' kaze da mu se ne svidja, al' ne mora da pise da su gej i to tako. Mada, vec sam ja navikla, tako da se i ne nerviram. Nema veze, aj da me spaujemo vise, neka se nastavi prica o najboljim albumima za proslu godinu. Quote
Telcontar Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 Ovo bejashe moj personal izbor na myspace/facebooku: 10. Sirenia - The 13th Floor9. Leverage - Circus Colossus 8. Katatonia - Night Is The New Day 7. Savage Circus - Of Doom And Death 6. Bloodbound - Tabula Rasa 5. Eluveitie - Evocation I - The Arcane Dominion 4. Ensiferum - From Afar 3. Delain - April Rain 2. Amorphis - Skyforger 1. Free Spirit - Pale Sister of Light Ajde da ga malo prilagodimo temi tj zanru: Inmoria - Invisible Vounds Steel Panther - Feel the Steel Epica - Design Your Universe Redemption - Snowfall On Judgment Day Leverage - Circus Colossus Savage Circus - Of Doom And Death Bloodbound - Tabula Rasa Delain - April Rain Amorphis - Skyforger Free Spirit - Pale Sister of Light Domaci izbor se svodi na kvalitetne vremenske (ne)prilike: Forever Storm i Heaven Rain. Ima tu josh par stvari koje valja pomenuti, kao recimo Heavenly, Place Vendome, Sons Of Seasons, FREAK KITCHEN ! A i izbor mi varira pomalo iz nedelje u nedelju od raspolozenja i trenutnih preferencija. P.S. Inace za moj ukus bash losha godina, u odnosu na 2008 losha, a ako je poredim sa 2006 i 2007, skoro pa uzasna, jako malo kultnih albuma. Zato 2010 obecava naveliko, samo prvih 5 meseci ce biti pakao od dobrih bendova i nadamo se dobrih albuma. Quote
Stormlord Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 Ovo su albumi koji su na mene ostavili utisak u prethodnoj godini: Redemption - Snowfall on Judgement Day Leverage - Circus Colosus Queensrÿche - American Soldier Transatlantic - The Whirlwind OSI - Blood Dream Theater - Black Clouds & Silver Linings Shadow Gallery - Digital Ghosts Thunderstone - Dirt Metal Adagio - Archangels in Black Lions Share - Dark Hours Stratovarius - Polaris Narnia - Course of a Generation Amorphis - Skyforger Savage Circus - Of Doom and Death Quote
Guest HEFEST Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Kao sto sam i na drugim temama napisao po meni muzicki ocajna godina. Jedini dragulji koji su mazili moje culo sluha ove godine su: Trans-Siberian Orchestra - Night Castle Fairyland - Score To A New Beginning Amberian Dawn - The Clouds Of Northland Thunder (ovo sam skoro pronasao i zaljubio se) At Vance - Ride The Sky Lars Eric Mattsson - Dream Child Delirion - Silent Symphony Kings Of Modesty - Hell Or Highwater Yotangor - King of the Universe (mada je ovo vise symphonic metal opera ja ga ubacujem ovde jer ovo je jedan od mojih omiljenih gitarista)Review: Yotangor Fale mi sada jos dva.Dodacu posle Nove Godine. Inace svaki od ovih albuma je stvarno dobar, ali akcenat je na prva tri i zadnji. Evo sada da kompletiram listu. 9. Adagio: Archangels In Black 10. Thunderstone - Dirt Metal Znaci zakljucak cele godine za oba zanra je da mi je Amberian Dawn - The Clouds Of Northland Thunder deleko najbolji album. Mnogo mesta prazno pa onda Fairyland. Quote
METAL Man Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Joj, aj ne lupetaj, molim te, kad vec moram da kazem. Naravno, uvek se u power bendove ubacuje gej. Album je sjajan, a ti pricaj sta hoces. Sta se ti palis odma'? Si ti njihov menadzer za Srbiju pa ih branis toliko?Nisam rekao da je album sranje, vec da je gej. Niko ne kaze da je to lose, to i jeste poenta te tupatc powerice, na to se lozi raja... da li je moguce da se nikome ne svidja novi Spheric Universe Experience? Quote
Despot! Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 (edited) Ovo bejashe moj personal izbor na myspace/facebooku: Ajde da ga malo prilagodimo temi tj zanru: Inmoria - Invisible Vounds Steel Panther - Feel the Steel Epica - Design Your Universe Redemption - Snowfall On Judgment Day Leverage - Circus Colossus Savage Circus - Of Doom And Death Bloodbound - Tabula Rasa Delain - April Rain Amorphis - Skyforger Free Spirit - Pale Sister of Light Domaci izbor se svodi na kvalitetne vremenske (ne)prilike: Forever Storm i Heaven Rain. Ima tu josh par stvari koje valja pomenuti, kao recimo Heavenly, Place Vendome, Sons Of Seasons, FREAK KITCHEN ! A i izbor mi varira pomalo iz nedelje u nedelju od raspolozenja i trenutnih preferencija. P.S. Inace za moj ukus bash losha godina, u odnosu na 2008 losha, a ako je poredim sa 2006 i 2007, skoro pa uzasna, jako malo kultnih albuma. Zato 2010 obecava naveliko, samo prvih 5 meseci ce biti pakao od dobrih bendova i nadamo se dobrih albuma. vidi se da radiš za metal sound. INMORIA na prvom mestu, a tu je i Savage Circus meni generalno jedna od najboljih albuma iz protekle godine:) Edited January 4, 2010 by Despot! Quote
Ајлин Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 da li je moguce da se nikome ne svidja novi Spheric Universe Experience? Sviđa. Samo menjaju mi se emocije vezano za taj album. A i smara me da se bavim rangiranjem pa se ne javljam zato ovde samo čitam povremeno Quote
ProgressiveR Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Eh ... a šta da kažem na ovu temu? Došao sam iz inostranstva posle 5 dana i prvo što sam pustio kad sam ušao u kuću je .... Amorphis - Skyforger. Mislim da to govori sve Quote
AstralliS Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 da li je moguce da se nikome ne svidja novi Spheric Universe Experience? Ne pratiš temu Quote
Toksa Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Za ostalo manje više, ali ne verujem da niko nije pomenuo Jupiter Society, vrhunski album iz prošle godine.. Quote
Ајлин Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Tvoj i moj muzički ukus se uglavnom slažu. 99,99% što se tiče power proga. Jupiter Society poslednji je u onih 0,01% Quote
Guest HEFEST Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Meni takodje Jupiter dosta tanak. Quote
truliandedzombileš! Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Naravno, uvek se u power bendove ubacuje gej. Uobičajno, muziku i dalje dele na gej i na šta? Muževnu, mačo? Gluposti! Nova Sonata je OK i da u prilično jadnoj godini dobija na značaju, ali meni je album kao i par prethodnih prilično dosadan... Quote
Stormlord Posted January 10, 2010 Report Posted January 10, 2010 Nebih bas rekao da je jadna godina, s obzirom da smo pri kraju 2009 dobili nekoliko odlicnih ostvarenja. Quote
Killing Hand Posted January 10, 2010 Report Posted January 10, 2010 Adagio - Archangels in Black Inmoria - Invisible Wounds DT - Black Clouds & Silver Linings Redemption - Snowfall on Judgement Day Spheric Universe Experience - Unrea Miosis - Albedo Adaptation Forever Storm - Soul Revolution Andre Matos - Mentalize Quote
DBrave Posted January 11, 2010 Report Posted January 11, 2010 Momci iz Shadow Gallery-ja su se na twitteru pohvalili kako su se nasli na prvom mestu Top-50 prog izdanja ove godine na listi TheProg Metal Show's Top 50 picks of 2009... evo linka za listu, bas me zanimaju utisci posto za drugo mesto nisam cuo u zivotu http://progpalaceradio.com/pmstop50of09.html Quote
Guest HEFEST Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 Momci iz Shadow Gallery-ja su se na twitteru pohvalili kako su se nasli na prvom mestu Top-50 prog izdanja ove godine na listi TheProg Metal Show's Top 50 picks of 2009... evo linka za listu, bas me zanimaju utisci posto za drugo mesto nisam cuo u zivotu http://progpalacerad...stop50of09.html Pa vidis ti drugi su najbolji novi bend tako da zato verovatno niko i ne zna za njih. Lista mi se nesto i ne svidja, a pogotovo ne redosled vec nabrojanih bendova. Quote
Imrahil Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 hm, recimo ovako: 1. Guilt Machine - On This Perfect Day 2. OSI - Blood 3. Riverside - Anno Domini High Definition 4. Mind Key - Pulse For A Graveheart 5. Adagio - Archangels in Black Quote
In The Flesh Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 (edited) http://progpalacerad...stop50of09.html Nije mi jasno zasto na ovakve liste stavljaju Mastodon. Sama cinjenica da su na 38. mjestu,a Epica na 25. dovoljno govori o tome da im nije mjesto tu. Evo i neke moje liste. Bez redosljeda: Riverside Miosis Redemption Arcane OSI Vor Queensryche Prymary Freak Kitchen Edited January 12, 2010 by In The Flesh Quote
Baal Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 Fino cu ti reci da nema potrebe da pises takve stvari. Al' dobro, znam da je vama zanimljivo da se zezate sa time, pa nek' vam bude. Da ti nije slučajno povredio osećanja time što je napisao ono? Ah, Kirče, grubijane... 1 Quote
Stefan34 Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 Da vidimo sta Metal Strom nominuje kao top 10 za 2009... Power: Adagio - Archangels In Black Dark Moor - Autumnal Dawn Of Destiny - Human Fragility Fairyland - Score To A New Beginning Heavenly - Carpe Diem Primal Fear - 16.6: (Before The Devil Knows You're Dead) Savage Circus - Of Doom And Death Sonata Arctica - The Days Of Grays Stormhammer - Signs Of Revolution Wizard - Thor Prog: Between The Buried And Me - The Great Misdirect Cool Cavemen - Multipolar Darkology - Altered Reflections Devin Townsend - Addicted Dream Theater - Black Clouds & Silver Linings Echoes Of Eternity - As Shadows Burn Freak Kitchen - Land Of The Freaks Kalisia - Cybion Redemption - Snowfall On Judgment Day Riverside - Anno Domini High Definition Quote
DBrave Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 (edited) lol nisu stavili Shadow Gallery, pacijenti power godina JAKO slaba, ali zato bi 2010 trebalo da je dobra prog onako, vec godinama nista novo, vrlo malo kvaliteta, samo se stancuju ko na traci, a ne znaju da naprave jednu dobru pesmu na albumu... tuga u stvari i nije tako losa godina, samo sto je njihova power lista tuzna, fali im Place Vendome, Stratovarius - Polaris i najbolji power album godine Cain's Offering... a u progu nema Roswell Six Edited February 2, 2010 by DBrave Quote
In The Flesh Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 a u progu nema Roswell Six S razlogom. Da ga je bolja ekipa radila,a da je losiji album,odavno ne viđeh. Quote
Recommended Posts