Jump to content

Recommended Posts

Posted

2009 generalno meni losha godina 2010 za mesec dana ima vishe boljih albuma nego 2009. Skoro.

Btw ja dodao tamo za najbolji Hard Rock Free SPirit na glasanju, realno takav kult od albuma a da ga ne stave ... :no:

Posted (edited)

lol nisu stavili Shadow Gallery, pacijenti

power godina JAKO slaba, ali zato bi 2010 trebalo da je dobra

prog onako, vec godinama nista novo, vrlo malo kvaliteta, samo se stancuju ko na traci, a ne znaju da naprave jednu dobru pesmu na albumu...

tuga

u stvari i nije tako losa godina, samo sto je njihova power lista tuzna, fali im Place Vendome, Stratovarius - Polaris i najbolji power album godine Cain's Offering...

a u progu nema Roswell Six :udri:

Brate ako nisi slusao Fairyland onda ne mozes reci koji je najbolji power album u 2009. Da ga nisi slusao dokaz je pominjanje Cain`s Offering-a kao najboljeg. Fairyland je stvarno vrhunski album ne samo za 2009. godinu nego pravi klasik uopste.

Edited by HEFEST
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Brate ako nisi slusao Fairyland onda ne mozes reci koji je najbolji power album u 2009. Da ga nisi slusao dokaz je pominjanje Cain`s Offering-a kao najboljeg. Fairyland je stvarno vrhunski album ne samo za 2009. godinu nego pravi klasik uopste.

Posto ljude izgleda mrzi da poslusaju taj bend iz ne znam kog razloga evo moram da postavim ovde pesmu makar me banovali.

http://www.youtube.com/watch?v=_irSTG6Yowc

Od ovog bolje ne moze. Svaka pesma na albumu je savrsenstvo.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

me de bre nisam slusao Fairyland !!

Slusam ih jos od drugog albuma "Of wars in Osyrhia", a ovaj novi sam skinuo istog dana kad je procureo.

Ali jednostavno koliko god da je novi album dobar (a zaista jeste) bubanj mi toliko ide na kurac da jedva preslusam ceo album... jbg

Mada bilo mu je jako tesko da ga dovrsi, jer su na pocetku snimanja svi clanovi otisli i ostao je sam Filip Djordana (valjda mu nisam pogresio ime), klavijaturista, i sam je zavrsio album.

The Fall of an Empyre mi je i dalje jedan od omiljenih power albuma !

Inace ubedjen sam da su imali temu, sad je trazim i nista, mozda sam se istripovao :mad:

Ne znam kakva je sudbina ovog benda, oce ostati 1-man projekat ili ce traziti nove clanove...

Posted (edited)

ma aj nebitno je u stvari...

samo moj ukus, i neka generalna razmisljanja u sta se pretvara ovaj power zanr

mislim da je prethodni album bio dosta bolji, a i originalniji

Edited by DBrave