Brynhildr Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 Ja bih stavila pasiv u toj rečenici. (kod which sells, je l' te) Quote
Grobodan Posted December 31, 2009 Author Report Posted December 31, 2009 (edited) Nego, kakva je ovo pederska ljubicasta boja na koveru. Da nisi ti to grobe nesto skrabao na svoju ruku. I kover mi je nekako blah, mislim prvenstveno na izvedbu. Fazon je ok, al jebes li ga, mogao sam i ja bolje da nacrtam. Jebiga, tako nakazno su oni izgleda hteli. Ja bih stavila pasiv u toj rečenici. (kod which sells, je l' te) Ja sam samouk, ne uzimaj mi za zlo I was aware of the name through some of my Black Metal confident peers Morbide, ovo je tebi posvećeno Edited December 31, 2009 by Grobodan Quote
morbid god Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 Morbide, ovo je tebi posvećeno Znam. Love you to the grave! Quote
Brynhildr Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 (edited) Imam još par primedbi, ali ne bih da budem zakeralo. Ali je fina recenzija, ako zanemarimo par rečenica koje mi se ne sviđaju. Edit - želim da budem prisutna kad se Grob i MG konačno budu upoznali. ... i da snimam. Edited December 31, 2009 by Brynhildr Quote
Brynhildr Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 Jbg, neke stvari mi prosto upadaju u oči. Quote
morbid god Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 Edit - želim da budem prisutna kad se Grob i MG konačno budu upoznali. ... i da masturbiram. Quote
Grobodan Posted December 31, 2009 Author Report Posted December 31, 2009 Imam još par primedbi, ali ne bih da budem zakeralo. Ali je fina recenzija, ako zanemarimo par rečenica koje mi se ne sviđaju. Naravno, slobodno reci, svestan sam da znam da grešim i voljan sam ispraviti. Nemamo lektora, nažalost (možda bi Gojko mogao, ali onda bi stavljali 10 recenzija godišnje ) Quote
Brynhildr Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 Gojko bi bio mnogo bolji. A i sumnjam da bi mu teško palo da ispravlja greške, pitaj ga. Mrzi me sad da detaljno iščitavam tekst, pogledaću sutra. Elem, note to everyone - iza tačke nikad ne ide zarez, zatvorena zagrada, crtica, itd. Tačka se izostavlja tada, čak iako je u pitanju redni broj. Npr. 15. 5 - 16. 5, blablabla (2008-2009) i sl. Quote
Grobodan Posted December 31, 2009 Author Report Posted December 31, 2009 Gojko bi bio mnogo bolji. A i sumnjam da bi mu teško palo da ispravlja greške, pitaj ga. Ma lenj je prokletnik, šteta, mnogo dobrih recenzija bi se moglo dobiti od njega. Ali bitno je da razume onaj ko treba Quote
Brynhildr Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 Nije isto pisati i lektorisati. x] Daleko od toga da je lektorisanje lako, ali je svakako lakše. Quote
Grobodan Posted December 31, 2009 Author Report Posted December 31, 2009 Haha, neka neke stvari ipak ostanu među nama Quote
oʞɾoƃ Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 Ima Gojko posla preko glave ionako, samo mi još fali charity work I da, definitivno treba neke stvari ostaviti među nama Quote
Grobodan Posted December 31, 2009 Author Report Posted December 31, 2009 No charity work - no frei CDs. Btw imam za tebe jedan bend, dacu ti sledeci put. CD. Quote
Grobodan Posted January 15, 2010 Author Report Posted January 15, 2010 Evo i ovde novi album, miševi: http://files.metalarea.org/15952301/?logoff http://rapidshare.com/files/335839580/Valkyrja_-_2010_-_Contamination_by_nidhogg.rar Quote
Grobodan Posted January 17, 2010 Author Report Posted January 17, 2010 (edited) Sta je ovo, svi plakali i molili za link a sad kad je album tu niko nista? Sto bi rekao pesnik "sreca je lepa samo dok se ceka"... Edited January 17, 2010 by Grobodan Quote
Talvi Posted January 17, 2010 Report Posted January 17, 2010 Jbg, Sigh se pokazao kao stvar veceg prioriteta. Quote
morbid god Posted January 17, 2010 Report Posted January 17, 2010 Pa slusa se jebote. Ja sam na Sigh temi rekao da album zvuci dobro, al treba jos malo da se iskristalise misljenje. Al ajde kad me vec vuces za jezik i kurac, da progovorim - na prvu loptu sabija. Dopada mi se produkcija, bolja od prethodnog albuma definitivno. Ima odlicnih rifova, struktura mi se cini bas dobrom, znaci poradili su detaljnije na tome. Jebi ga, skill and experience. Ovaj album bolje drzi paznju, to je fakat. Jedna (uslovno receno) mana - primjecujem da su vise sopstvenog indetiteta imali na prethodniku(jebote, uporedjujem li uporedjujem). Nisu ni prije pretjerano bili originalni, al ovo sad ko da slusam Watain's bastard offspring. Al sto znam, raznose. Pravi shvecki black metal, radostan sam. Slusa se... Quote
Grobodan Posted January 17, 2010 Author Report Posted January 17, 2010 Jbg, Sigh se pokazao kao stvar veceg prioriteta. Da, bas kontam da je sreca sto imam Valkyrju vec dugo, sad ne znam sta bih slusao Jedna (uslovno receno) mana - primjecujem da su vise sopstvenog indetiteta imali na prethodniku(jebote, uporedjujem li uporedjujem). Nisu ni prije pretjerano bili originalni, al ovo sad ko da slusam Watain's bastard offspring. Disagreement. Nije ni prvi bio preterano originalan, totalno SveCki fazon, cini mi se da su ovde vise radili na identitetu. Ali da lici na Casus, lici. Quote
morbid god Posted January 17, 2010 Report Posted January 17, 2010 Pa i rekoh za prvi slicno. Al njega kad slusam, nekako mi uticaji setaju od benda do benda. Al ne razmisljam puno o tome, ako kapiras sto ocu da kazem. Al Kontaminaciju kad pustim, odma se pali lampica 'Watain'. Quote
Grobodan Posted January 17, 2010 Author Report Posted January 17, 2010 Da, u pravu si, ali bolje da lici na Casus nego na Maranatha Quote
morbid god Posted January 17, 2010 Report Posted January 17, 2010 Pwn. Nema sto, album mi dobro lezi. Tacno se cuje da je svedska skola! Ima ovo jos da se vrti. Quote
Recommended Posts