SlaughterGirl Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 Otvoren je novi forum za sve one koji vole da igraju igrice. Bilo da volite RPG's ili FPS igre, MMO igre ili obicne arkade, ovo je zajednica za vas. Sve sto biste ikada pozeleli: Besplatne arkadne igre, igre za download, kao i forum prepun informacija na kome biste mogli ucestvovati. Pridruzi se i ti "Ujedinjenoj Gejmerskog Zajednici"
23/16 Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 Kada cujem "igrica", masim se za revolver.
Lunar Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 Kada kaze igrice, mozda misli da igraju minesweeper. Ono ujedinjena nacija minesweeper igracha. Znam da je na jednom forumu, forum sam automatski ispravljao kad neko napise igrica u igra i igrice u igre.
23/16 Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 Kada kaze igrice, mozda misli da igraju minesweeper. Ono ujedinjena nacija minesweeper igracha. Znam da je na jednom forumu, forum sam automatski ispravljao kad neko napise igrica u igra i igrice u igre. Emulation galaxy ?
Zoidberg Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 (edited) Ja kad cujem da neko kaze igrica, odma mi pred ocima slika legendarnog Kuzme kako od njegove kože pravi bubnjeve Najjaci novinar na svetu, i veliki protivnik doticnog izraza Uh sto volim da citiram sebe XD Edited December 30, 2009 by FlamethroweR
SlaughterGirl Posted January 4, 2010 Author Report Posted January 4, 2010 Kada kaze igrice, mozda misli da igraju minesweeper. Ono ujedinjena nacija minesweeper igracha. Znam da je na jednom forumu, forum sam automatski ispravljao kad neko napise igrica u igra i igrice u igre. Na sajtu postoje razne igrice (ili igre - isto mu se `vata), a na forumu se diskutuje o svim igrama (ili igricama) koje su ikada napravljene, tj bilo kog tipa. Znaci postoji tema za diskusiju o World of Warcraft, a takodje postoji i diskusija o Minesweeper...
Recommended Posts