SixStepsOnTheMoon Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 epic of epic epicness http://www.youtube.com/watch?v=Y8tnxYdVgAo 4 Quote
Grobodan Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Ovo su oni što Enslaved nije hteo da svira sa njima Quote
Talvi Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Aha. Uh, al' sam ih sahranio u magazinu. Quote
SixStepsOnTheMoon Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 "Koliko god muzika uvek bila ono najvažnije što obavezno ide na prvo mesto, toliko ne mogu a da nemam predrasude prema hrišćanskim black metal bendovima kao nečemu najparadoksalnijem u istoriji muzike i kao pravcu iz čije svake note izbija konfuzija i neiskrenost. Tako je i ovde, pa i pored realno dobre produkcije i nekih zanimljivijih momenata koje ovaj album nosi, sveukupni utisak posle preslušavanja ipak ostaje veoma bljutav" 3/10. http://nocturnemagazine.net/impression/464/slechtvalk-a-folorn-throne Samo ću reći da ovdje pogrešni ljudi rade recenzije na pojedine bendove.Ti si prvi primjer toga,sobzirom da pratim tvoja pisanija po forumu,to mogu da kažem.Mislim i odmah kvalitet nocturne-a pada za nekoliko posto niže.Ovaj uvod gore je toliko besmislen da nemam riječi.Ovo o konfuziji i neiskrenosti je totalna nebuloza pod jedan,pod dva hrišćanski blek metal?To je blek metal sa hrišćanskom filozofijom,kao što je i blek metal sa paganskom,satanaskom i slič.,barem ti budi normalan za razliku od drugih koji radi svojih ličnih ubijeđenja to definišu kao hrišćanski black metal.Treće ovaj bend se već na zadnja dva albuma i ne bavi toliko konkretno hrišćanstvom u pitanju je tematika unutrašnje borbe,rata itd... 3/10 ovo je veliki fail za ovakav album. Quote
oʞɾoƃ Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Kako ti možeš znati šta je dobar black metal ako isti slušaš samo u hrišćanskoj verziji? Quote
SixStepsOnTheMoon Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Pa ne znam koliko je to pitanje na mjestu,ali,tu si u pravu i ja se ograđujem jer ne poznajem dosta black metal scene u njenom izvornom obliku - iako sam preslušao dosta toga,ali ovdje je situacija drugačija.Znači ne traži neko žanrovsko revnovanje i posvećenost da bi se vidjela jedna vrllo neobjektivna kritika.Mislim možda stvarno onaj dio da "iz svake note izbija konfuzija i neiskrenost" ja nisam razumio - jer kao ne poznajem tr00 black metal rifove,pa molim objašnjenje kad je ovaj album u pitanju. Quote
Talvi Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Ne osećam uopšte potrebu da se raspravljam po ovom pitanju pošto stojim iza svake reči koju sam rekao. To na sajtu je kraća verzija a u magazinu sam to malo pojasnio još detaljnije, pa pogledaj i sam. Quote
SixStepsOnTheMoon Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Naravno,potpuni rispekt,imaš pravo na svoju ocjenu,samo sam iskreno pomislio da si malo pretjerao.Sve recenzije koje sam čitao vezane za ovaj album ne idu ispod 8/10.I ja sam lično preslušavao i učinio mi se kao jedan prosječan album,eto barem tu prolaznu da zasluži 5.5/10.Ali naravno,volio bih da dođem i do pune recenzije,jer eto,neću da sumnjam da ima neko dobro opravdanje za takav rejting. Quote
Lou Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Konfuzija i neiskrenost, jer je black metal nastao kao pobuna. Jadni hrišćani, bili tlačeni sve ove godine. Kapiraš sada? Quote
morbid god Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Ladno mi neko dao minus na Katharsis Ma napusi mi se kurca i nagutaj sperme. 1 Quote
morbid god Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Novi Triptykon EP. http://rghost.net/2957913 Quote
BLAGOJE Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Ladno mi neko dao minus na Katharsis Ma napusi mi se kurca i nagutaj sperme. ako mogu da trazim dje sam kacio sliku josifovog profila,od sad samo pisem "josif". Quote
Talvi Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 Pfffffff jebote, The Meads Of Asphodel opet pomerili release date novog albuma - 15. novembar. A taman sam se pitao zašto nikako da procuri. -.- Quote
Talvi Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 Nego: Krieg - The Isolationist (2010) Quote
Talvi Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 I ovde: Arckanum - Sviga Lae (2010) Quote
Grobodan Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Sargeist - Let The Devil In November 9th, 2010 Ovo bi moglo biti dobro... Quote
oʞɾoƃ Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Slušao sam taj Sargeist u paketu sa Drowning The Light jedan dan, i nijedan od dva benda me nije previše zadivio. Quote
Lou Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Meni se čini sam preslušao nešto od njih i obrisao bez razmišljanja. Quote
Talvi Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Dobih sad na recenziranje i mnogo mi se sviđa: Mïsogi - Tofotukami Wemitamafe Pogađate već, Japanci. Super black sa japanskim folk uplivima, inače projekat članova Magane-a pa i vuče na Magane, stari Sigh i tako tu školu. Baš dobro iskomponovano i odsvirano, jako zabavan album. Preporukica. http://letitbit.net/download/6138.d65355f289485fc7fd1ad786a/Misogi__2010.rar.html Quote
Novaliis Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Ja prvo mislio neki finci. Nemam iskustva sa japanskim black metalom, evo prilike. Quote
HADES Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Diocletian - War Of All Against All Quote
morbid god Posted October 24, 2010 Report Posted October 24, 2010 Horned Almighty - Necro Spirituals Danci, black/thrash artiljerija. Klasicno rasturanje bez neke filozofije, ovako na prvo slusanje zvuce OK. http://www.megaupload.com/?d=S7KNVWB0 Quote
Recommended Posts