Jump to content

Recommended Posts

Posted

"Koliko god muzika uvek bila ono najvažnije što obavezno ide na prvo mesto, toliko ne mogu a da nemam predrasude prema hrišćanskim black metal bendovima kao nečemu najparadoksalnijem u istoriji muzike i kao pravcu iz čije svake note izbija konfuzija i neiskrenost. Tako je i ovde, pa i pored realno dobre produkcije i nekih zanimljivijih momenata koje ovaj album nosi, sveukupni utisak posle preslušavanja ipak ostaje veoma bljutav" 3/10.

http://nocturnemagazine.net/impression/464/slechtvalk-a-folorn-throne

Samo ću reći da ovdje pogrešni ljudi rade recenzije na pojedine bendove.Ti si prvi primjer toga,sobzirom da pratim tvoja pisanija po forumu,to mogu da kažem.Mislim i odmah kvalitet nocturne-a pada za nekoliko posto niže.Ovaj uvod gore je toliko besmislen da nemam riječi.Ovo o konfuziji i neiskrenosti je totalna nebuloza pod jedan,pod dva hrišćanski blek metal?To je blek metal sa hrišćanskom filozofijom,kao što je i blek metal sa paganskom,satanaskom i slič.,barem ti budi normalan za razliku od drugih koji radi svojih ličnih ubijeđenja to definišu kao hrišćanski black metal.Treće ovaj bend se već na zadnja dva albuma i ne bavi toliko konkretno hrišćanstvom u pitanju je tematika unutrašnje borbe,rata itd...

3/10 ovo je veliki fail za ovakav album.

Posted

Pa ne znam koliko je to pitanje na mjestu,ali,tu si u pravu i ja se ograđujem jer ne poznajem dosta black metal scene u njenom izvornom obliku - iako sam preslušao dosta toga,ali ovdje je situacija drugačija.Znači ne traži neko žanrovsko revnovanje i posvećenost da bi se vidjela jedna vrllo neobjektivna kritika.Mislim možda stvarno onaj dio da "iz svake note izbija konfuzija i neiskrenost" ja nisam razumio - jer kao ne poznajem tr00 black metal rifove,pa molim objašnjenje kad je ovaj album u pitanju.

Posted

Ne osećam uopšte potrebu da se raspravljam po ovom pitanju pošto stojim iza svake reči koju sam rekao. To na sajtu je kraća verzija a u magazinu sam to malo pojasnio još detaljnije, pa pogledaj i sam.

Posted

Naravno,potpuni rispekt,imaš pravo na svoju ocjenu,samo sam iskreno pomislio da si malo pretjerao.Sve recenzije koje sam čitao vezane za ovaj album ne idu ispod 8/10.I ja sam lično preslušavao i učinio mi se kao jedan prosječan album,eto barem tu prolaznu da zasluži 5.5/10.Ali naravno,volio bih da dođem i do pune recenzije,jer eto,neću da sumnjam da ima neko dobro opravdanje za takav rejting. :)

:pivopije:

Posted

Konfuzija i neiskrenost, jer je black metal nastao kao pobuna. Jadni hrišćani, bili tlačeni sve ove godine. Kapiraš sada?

Posted

Ladno mi neko dao minus na Katharsis :D

Ma napusi mi se kurca i nagutaj sperme.

ako mogu da trazim dje sam kacio sliku josifovog profila,od sad samo pisem "josif".

Posted

Dobih sad na recenziranje i mnogo mi se sviđa: Mïsogi - Tofotukami Wemitamafe

Pogađate već, Japanci. Super black sa japanskim folk uplivima, inače projekat članova Magane-a pa i vuče na Magane, stari Sigh i tako tu školu. Baš dobro iskomponovano i odsvirano, jako zabavan album. Preporukica.

1276338674_awclvjxbuyien7l.jpeg

http://letitbit.net/download/6138.d65355f289485fc7fd1ad786a/Misogi__2010.rar.html