Lou Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Oni si u u 2008. imali neki nahvaljen album koji, na kraju, nisam ni skinuo ni poslušao. Sad ču da vidim šta sam propustio. Quote
BLAGOJE Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 zar alserejt vec u januaru?ja se nesto istripovao za proljece,kao malo da se dize hajp,ali ovako jos bolje. elem,gojko,talvi,grobe,ima li informacija o novom thorns-u? Quote
Talvi Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Nema, ne brini, čim se bude znalo nešto i faks ću da ti pošaljem ako treba. Quote
oʞɾoƃ Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Ali Blagojev komentar na oficijelnom blogu Preminuo sam Quote
BLAGOJE Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 ako taj album ne bude valjao nagrdicu nekog Quote
oʞɾoƃ Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Thorns recording second full length studio album now! We are in the process of recording our second album now. We are working in Oera Studio here in Trondheim with Jostein Ansnes and a couple of other good technicians. We started recording drums on September 1. and will start recording guitars and bass the coming week. Vocals will be recorded in a separate session later this fall, and we will use some time with additional instruments and recordings to accompany the basic instrumentation. We hope to deliver the master to Moonfog before Christmas and that the album will be out first quarter of 2009. We are proud to say that we have 10 great songs written by myself and Jon Wesseltoft. Lyrics are mainly written by Aldrahn. The material on this album is mostly harder, darker and more energetic than on the 2001 album. Gratification guarantied!! Trondheim, September 13. 2008 Snorre Ruch ajde sagorelo vise dabogda.osjedjesmo oca mu jebem.blagoje Posted by Ivory Crown on Thursday, February 04, 2010 - 8:01 PM Quote
Guest Administrator Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Ima li neko linkove za sve albume Transcending Bizzare ? Trenutno skidam novi. Quote
Talvi Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 http://greek-heavy-metal.blogspot.com/search/label/Transcending%20Bizarre%3F Quote
Guest Шејтанов Чобан Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Одличан је.слушам већ трећи пут Quote
Milan Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Necrite – Sic Transit Gloria Mundi (2010) After five demos and six years of anticipation, Bay Area black metal tyrants Necrite have finally unleashed their debut curse upon us. Seamlessly fusing elements of droning doom, funeral ambience, and black metal, 'Sic Transit Gloria Mundi' is a monument in the legacy of West Coast black metal. Necrite has created something very special and very creepy on 'Sic Transit Gloria Mundi' brandishing over 66 minutes of horrifying, ambient black metal of the most oppressive and bleak type. Quote
morbid god Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 (edited) Bravo Milane! Ja sam jutros skinuo ovo obzirom da me privukla odrednica black/drone/funeral. I stvarno zvuci bolesno dobro, a moze komotno da se kaci na doom forum. Rispekt i za poslednju numeru "Worship the Sunn ((O))", tu je odma jasno koga ovi tipovi vole. DRONEEEEEEEEEEEEEE. edit: sjutra nam se smjesi i novi DsO, ho ho ho. Edited November 7, 2010 by morbid god Quote
Milan Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Mogu ti reći da mi je album odličan, čuo sam ranije jedan od njihovih demosa i stil mi se baš svideo, pa sam zalepio mental note da pripazim na bend i evo danas nalete album. Dobra produkcija, vokal, artwork, po meni, prilično dobro ukomponovani ti drone i sporiji delovi koji nekad mogu sjebati stvar, čak i ona pesma od 27 minuta ne predstavlja problem. Stvarno jedno kvalitetno izdanje...nego, danas ponovo pustim novi Nightbringer, niko nije komentarisao taj album, jako dobar, jesi slušao, ameri piče black sve moćnije. Quote
morbid god Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 (edited) Odlicno ukomponovano izdanje, bas mi fino legao taj sporiji ritam nakon ovog 111111 koji sam zesce furao preko vikenda. Sto se Nightbringer-a tice, cini mi se da sam komentarisao ja kad je izsao. A mozda i nisam, mada sam imao u planu. To je izalo nedju u maju/junu, slusao sam ga intezivnije. Sto da kazem o njemu? Logican nastavak prethodnog albuma "Death and the Black Work", nisu previse istrazivali neke druge ideje. Dobar je, svidja mi se, al mu je mana odredjena doza sterilnosti zvuka (tehnicki upeglan, a produkcija malko vise tanka). Zato mi je prvi album miliji, sirov je. Al ima tu dosta kvalitetnih momenata i definitivno je album za ovjerit. Ne znam zasto (muzicki se razlikuju), al ja sa Nightbringer u paru gledam jos jedan americki BM bend - Negative Plane. To je jebacki bend, imaju jedan LP (Et In Saecula Saeculorum) koji preporucujem, a spominjem ih jer su najavili novi album do kraja godine. Jedva cekam. Edited November 7, 2010 by morbid god Quote
Milan Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Moraću se ovih dana vratiti tom prošlom Nightbringer-u, malo da uporedim, što se tiče zvuka ovog novog, kontam na šta misliš, u ovom slučaju mi to ne smeta, nekako mi se uklapa u fazon skroz. Znači očekuje se i novi Negative Plane, nice, spominjao sam ih ja ranije, ali nisu bas naisli na neki odziv haha. Quote
morbid god Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Ima i isjecak nove stvari nedje na majspejsu, obecava. Doduse, ja sam od ljeta presao na malo tvrdji zvuk. Od blacka intezivno pratim samo odredjene bendove, vise mi je crno da se cimam oko gomile neinventivnih osrednjih albuma bez muda. Ovako sam se ogranicio na top bendove kako ne bih trosio vrijeme bezveze na prosjeke koji sviraju 'odsvirano'. I to lose a sto se noviteta tice, iskristalise se to sto valja. Neko preporuci, nekad sam skinem kad me privuce odredjeni detalj.. Samo kvalitet, nikad kvanitet. Picke, ajmo link za novi DI ES OU. Quote
morbid god Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Gid moning. DEATHSPELL OMEGA - PARACLETUS 1. Epiklesis I 01:42 2. Wings of Predation 03:43 3. Abscission 06:07 4. Dearth 03:47 5. Phosphene 07:03 6. Epiklesis II 03:06 7. Malconfort 04:57 8. Have you Beheld the Fevers? 02:59 9. Devouring Famine 05:09 10. Apokatastasis Pantôn 04:01 Total playing time 42:34 http://stg61.ifolder.ru/download/?20157589&aPUEQQz%2FTx62r2ZDG0U6ad0fpz9SOn0NTYy17xWSVZhMGZj0Z2dsig%3D%3D Quote
Lou Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Daj adresu, šaljem ti skupe kurve kao zahvalnicu. Quote
Talvi Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Ima i ovo, ako nekog zanima: Bethlehem - Stönkfitzchen (EP) (2010) Quote
oʞɾoƃ Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Ma kakvi noviteti narednih nedelju dana Quote
Talvi Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 E jebeš ga, pošto upravo stiže i ovo : Aborym - Psychogrotesque (2010) Btw, lik na omotu mi liči na Satyra. Quote
morbid god Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Daj adresu, šaljem ti skupe kurve kao zahvalnicu. Kurvi imam, al moze Paracletus na originalu Quote
Lou Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Stiže, zalepljen na leđa dotičnih dami, ne bi li mogao da ga gledaš dok obavljaš đavolju rabotu. Quote
Recommended Posts