Stolet Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 Na prvo slusanje, nije losa Bucovina. EP je u pitanju, nije los, ali ni preterano dobar. Nema neke posebne originalnosti. Zvuci otprilike kao stari Menhir, a vokal kao novi Menhir, tako da je ovo rumunski viking metal, na rumunskom Ko voli nek' izvoli. Quote
morbid god Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Ohoho, jedno fino iznenadjenje pred kraj godine. Dan uoci katolickog bozica, izlazi prvi full length njemackog benda Ascension - Consolamentum. Na majspejsu mozete cuti na sto ce to da lici> http://www.myspace.com/gatewaystoascension Evo i kovera koji mi je totalno sranje, dizajner je previse otisao u crveno This 48 minute journey through heaven and hell will be released on the 24th of December through WTC Productions Germany. The 5-chapter concept album deals with the spiritual journey and transformation of a human soul towards salvation. 'Consolamentum' contains the following tracks: Open Hearts Grey Light Sibling Rebellion Flesh Grant Me Light Fire And Faith Amok Angel Of The Burning Sun Consolamentum WTC Productions will release the album as Digi CD and gatefold LP coming in both, red and white vinyl. Za one koji nisu bili pazljivi na casovima, Ascension je njemacki bend u kojem se muvaju pojedini clanovi Katharsis. Njihov demo With Burning Tongues je stvarno maestralan, 45 minuta kvalitetnog ezotericnog tripa. Ocigledan uticaj Katharsis i svedske skole (Ofermod, Watain, Ondskapt). Ko voli taj zvuk, ovo ce mu bit sasvim dovoljna preporuka. Quote
oʞɾoƃ Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Čeka se sa nestrpljenjem, singl je bio fantastičan. I to tačno na rođendan Quote
NeChrist Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 Zašto dan pre božića, zar nebi bilo bolje da je na božić? Quote
Dioklecijan Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 Kover je baš smeće...moga je bit tamniji... Quote
Lou Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 Izgleda mi kao da je radio onaj lik koji je pravio plakate za Watain i Behemoth. Quote
morbid god Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 Jebo mu je mater sa crvenom bojom, ne mogu da vjerujem kakvih debila ima da izaberu onakav kover za black metal album. Mora da iza svega toga stoji neka sentimentalna prica. Al nebitno, vjerujem da ce album da razbija. Tacno onakav zvuk kakav mi odgovara. Quote
Dioklecijan Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 Samo da je zeru jednu tamniji bilo bi mnogo bolje...al bend je mnogo dobar... Quote
morbid god Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 Na kraju je to najbitnija stvar. Mada ja dozivljavam albume i bendove kroz razne aspekte - najvazniji je muzicki, al isto tako ideologija, imidz, buklet isl. elementi mi pomazu da dodatno uzivam u tome. To su ti neki detalji koji meni umiju itekako da znace. Quote
morbid god Posted December 19, 2010 Report Posted December 19, 2010 (edited) Kad smo kod Ascension, evo linka za njihov EP "Fire and Faith" koji je izasao u medjuvremenu. Izdat je samo na vinilu, tako da Gojko molim te obrati paznju. http://www.megaupload.com/?d=U60EVUX6 Ascension - Fire and Faith [ep] Edited December 19, 2010 by morbid god Quote
Dioklecijan Posted December 19, 2010 Report Posted December 19, 2010 Jebala ih crveno- zelenozuta kombinacija... Quote
morbid god Posted December 19, 2010 Report Posted December 19, 2010 Ovi ko da su neki hriscani postali u medjuvremenu. Quote
Talvi Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 Three years after the release of the band's highly acclaimed fifth album, "Wreath of Thevetat", Finnish black metallers ALGHAZANTH have arisen from the depths and are preparing to unleash their brand new full-length offering titled "Vinum Intus". The album contains 54 minutes of majestic black metal full of grim beauty and burning passion for the "Master." This piece of black art will be unveiled to the world by Woodcut Records on January 1, 2011 as a digipak CD and in February as a gatefold double LP. "Vinum Intus" track listing: 01. A Living Grave 02. With A Thorn In Our Hearts 03. Only The Reflection Bleeds 04. Under The Arrow Star 05. Our Ascent Of The Tower 06. Wine Within 07. For Thirteen Moons 08. Triunity 09. The Way Of The Scales The song "With A Thorn In Our Hearts" can be streamed in the YouTube clip below. http://www.youtube.com/watch?v=ehr5KL7yk2o Za neupućene, tu peva Mikko iz Swallow The Sun, fin bend. Quote
Stolet Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 Hm novi Alghazanth, obratice se paznja. Na momente vrlo fini melodic black Quote
morbid god Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 (edited) Zaboravih da metnem ovo kao jedan od najboljih BM albuma godine 2010. Mnogo dobro, sa odlicnim tekstovima za koje jos jednom zafaljujem mom drugaru dukljaninu. Dobar je takodje i ruski Psalm666 - Symbol ov Faith, filthy satanic black metal. edit: I Darvulia potonja. Ko voli DsO disonantne rifove, ovlazice na Mysticisme Macabre. Edited December 20, 2010 by morbid god Quote
AstralliS Posted December 21, 2010 Report Posted December 21, 2010 Pa što nisi linkov'o kad tol'ko dobro? Elem, kolko ludo kad, npr. kažeš "izašao novi ALGHAZANTH..." Quote
morbid god Posted December 21, 2010 Report Posted December 21, 2010 Linkovao sam ja ranije, al se malo ko osvrtao Quote
AstralliS Posted December 21, 2010 Report Posted December 21, 2010 Haha, nisam bio tu Elem, daj nađi(te) link za onaj 11 as an adversaries!!11oneone Quote
morbid god Posted December 21, 2010 Report Posted December 21, 2010 (edited) Nema jos linkova. Al podji na njihov majspejs, tamo mozes preslusati album online. Inace, evo nesto interesantno za mene (a bogomi i Talvija). Medieval Demon, grci, jedan od mojih omiljenih helenic bendova. Ovo im je kompilacija nekih demo/rare snimaka, nisam slusao al ajd da cujemo. Medieval Demon - Necrotic Rituals From the Unholy Past Ko oce da proba malo okultnog black metala sa dobrim intro momentima, nek ovjeri Medieval Demon - Demonolatria. To im je full lenght, prvi i potonji. 1995. godina. >>> http://www.megaupload.com/?d=6AD3QVRQ Edited December 21, 2010 by morbid god Quote
AstralliS Posted December 21, 2010 Report Posted December 21, 2010 Slušam album online, i kap po kap kvasim gaće. Quote
Miilos Posted December 21, 2010 Report Posted December 21, 2010 http://www.mediaboom.org/mp3/313620-11-as-in-adversaries-the-full-intrepid-experience-of-light-2010.html Quote
Lou Posted December 21, 2010 Report Posted December 21, 2010 Linkovao sam ja ranije, al se malo ko osvrtao Osvrnuh se ja i to više puta, jedan mi je od boljih BM albuma ove godine. Još kada čujem bas u miksu... divota. Quote
Recommended Posts