Lou Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 To se ja zajebah, znao sam da je devet, ali sam zamenio. EP je svakako dobar, nisam ga slušao od kada je izašao, a tada sam ga pošteno izvrteo. EP. Quote
Talvi Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 Nije baš black ali je preteško, ima dosta black uticaja i preporučujem svima: Tombs - Path of Totality (2011) Quote
Grobodan Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 DJEVEL - Dodssanger Za neupućene, black bend onog debelog gmaza što peva u Kvelertaku. Pokupili su band of the week titulu kod Fenriza. those who long for the early 90s black metal has suddenly found a new and ice cold home right here with this band. - f e n r i z PS this is based on listening to their advance copy of forthcoming album DØDSSANGER Quote
BLAGOJE Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 (edited) sta ko kako okle?!?! iliti: Edited June 9, 2011 by BLAGOJE 3 Quote
Lou Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 Nije baš black ali je preteško, ima dosta black uticaja i preporučujem svima: Tombs - Path of Totality (2011) Sve mi se čini da sam preslušao neki njihov EP skorije i da me je smorio. Htedoh da proverim malo, ali ih nema na arhivama. Quote
Talvi Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 Uf, Djevel sjajan. Blekčina 100% po mom ukusu, rastura. Quote
AstralliS Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 Stvarno odličan album. Obrnuh sinoć pred spavanje, listajući Fenrizov blog, po ko zna koji put Quote
[Nocturno] Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 Sjajno. http://www.youtube.com/watch?v=gHucfDmdtJY Quote
Miilos Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 Diapsiquir - A.N.T.I. (2011) koje govno. Daleko je ovo od sranja, ali je daleko i od black metala. Nema veze, bitno je da je album dobar, naslovnu pesmu slušam po ceo dan. Quote
Lunar Posted June 20, 2011 Author Report Posted June 20, 2011 Murmuüre - Murmuüre Francuski psihodelicni blek. Zvuci ko neka mnogo čidna i uvrnuta kombinacija Urfausta i Paysage d'Hivera . Meni se mnogo dopada, evo ovde mozete da poslusate jednu pesmu. http://www.last.fm/music/Murmu%C3%BCre/_/Primo+Vere Quote
Talvi Posted June 22, 2011 Report Posted June 22, 2011 Myrkgrav/Voluspaa [split] (2011) Dva sasvim normalna i dobra viking/black benda izdaju split, totalna retkost. Quote
NeChrist Posted June 22, 2011 Report Posted June 22, 2011 Novi album Kladovesta (projekt Thuriosa - Drudkh, Hate Forest, Blood of Kingu, Astrofaes). Misleo sam da je ovo zapravo projekt nekog tipa iz Češke a da je Thurios samo session member, ali koliko vidim na ovom albumu su izbacili tog čeha a sad Thurios svira sve instrumente. Ovo je treći album, prva dva su prošla manje više nezapaženo. Muzički je to Atmospheric Black Metal samo malo dosadniji od njegovih drugih projekata, ali nije ni to loše barem do novog albuma Drudkha... Kladovest - Atmosphere (2011) 1. Autumn Breath 10:09 2. Absurd 07:17 3. The Tree 05:23 4. Fragments of Sky 12:24 Megaupload download Quote
Talvi Posted June 22, 2011 Report Posted June 22, 2011 Nemam pojma gde ću sa ovim a zanimljiva je vest pa 'ajde (ionako ceo forum čita ono što se piše po ovom podforumu, koliko vidim): Finnish record label Spinefarm Records will celebrate its 20th anniversary by organizing a "summer camp" in July where members of various bands signed to the company — including those from SHINING, MOONSORROW, SWALLOW THE SUN, FINNTROLL, MEDEA and ENSIFERUM — will collaborate with each other in creating and recording new songs. The resulting album, tentatively titled "Spinefarm Allstars", will be released before the end of the year. Quote
Azaralena Posted June 22, 2011 Report Posted June 22, 2011 Deluje zanimljivo, ima da zvuči kao sam Haos. Quote
oʞɾoƃ Posted June 22, 2011 Report Posted June 22, 2011 Osim što su Spinefarm grupe mahom teško sranje Quote
Lou Posted June 22, 2011 Report Posted June 22, 2011 Slažem se. Osim toga, ovo mi zvuči kao pokušaj onoga što Roadrunner rade već godinama. Quote
Recommended Posts