Јарослав Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 KAKVO JE OVO GAŽENJE SVE TI JEBEM sredili su zvuk bubnja, to je jedino što mi je odskakalo kvalitetom na prvom albumu Quote
Miilos Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 http://rthdxfff.bandcamp.com/track/dead-reality Novi SS-18 izlazi za mesec dana. Prošli album Tetraktis je remek-delo. Od kad je izaš'o mislim da nijedan album nisam toliko slušao. Teitanblood ću pred spavanje, mada ne znam koliko je to pametno. : ) Quote
Goxy Posted March 16, 2014 Report Posted March 16, 2014 http://rthdxfff.band...ck/dead-reality Novi SS-18 izlazi za mesec dana. Prošli album Tetraktis je remek-delo. Od kad je izaš'o mislim da nijedan album nisam toliko slušao. dobra preporuka. nije los album. Quote
Demon Seed Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Ko mu onda dodju clanovi, Honza, L'Hiver, Kozeljnik, Glad, L.G.? Quote
Јарослав Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 znam da je Kozeljnik sigurno, za ostale nemam pojma i poprilično sam siguran da Glad nema veze sa ovim Quote
Demon Seed Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Nem pojma, Glad im je bio vokal na Exitu Quote
haxan616 Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 Zar nije Gladov vokal na snimku? http://www.terrorizer.com/news/stream-tortorums-new-album-katabasis-full-terrorizer/ Novi Tortorum Quote
Demon Seed Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 Da skinem ja ovaj Teitanblood, kad Файл удален Odem na soulseek i skinem flac Quote
oʞɾoƃ Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 album je boleština, ne usuđujem se još da ga stavim u rang sa VVVVE, ali vajb je tu definitivno Quote
Demon Seed Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 ne radi mi jedan zvucnik, otisao mi kabl, crkli dabogda Quote
oʞɾoƃ Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 muzika ovog tipa se mora slušati na slušalicama ako misliš išta da razaznaš Quote
Demon Seed Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 (edited) razaznaem ja, ne sekiraj se mada uvek moze bolje al' cu izvadim slusalice za ovaj svakako ima i sinoda na albumu, lepo Edited March 27, 2014 by Demon Seed Quote
Kumodraski Vo Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 Citaj tekstove dok slusas za potpuni uzitak. Quote
Miilos Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 muzika ovog tipa se mora slušati na slušalicama ako misliš išta da razaznaš U pravu si za slušalice. Preslušao sam album desetak puta, ali tek mi je sad lego kako treba kad sam ga pustio na slušalice. Ne znam šta mi se tačno sviđa kod njih, ali samo znam da to što rade, rade odlično. Quote
Kumodraski Vo Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Meni se svidja sto prosto ne mogu da ih zamislim kako to sviraju, bas retko mi se to desava.. Quote
Demon Seed Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 (edited) Da, to je dobar trip, kad slusas muziku i ne ide ti da ih zamislis kako sviraju to, nego kao da se stvara madjija odnekud. Takav je DsO, Ascension, Emperor, DHG od Satanic Art pa ovamo, Nile mi imao taj trip do Annihilation of the Wicked, posle toga mi se to za Nile sjebalo izgleda jer sam ih gledao uzivo xD Posebno DsO - Chaining the Katechon, kao da mi se sipa muzika direktno u mozak Edited April 5, 2014 by Demon Seed 1 1 Quote
HeLLsarma Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 Pa Emperor si svakako gledao na DVD-iju ili na you tube,tako da si se i u to uverio. Meni je bilo neverovatno za Gorguts dok se i ja nisam uverio videvsi ih uzivo. 3 Quote
Recommended Posts