Jump to content

Recommended Posts

Posted

da li je moguće da Jare još uvek ne svršava na ovu najavu?

On July 28, 2015, the band announced that their third studio album, titled New Bermuda, will be released on October 2, 2015, through ANTI-.

tumblr_nsi53fJihM1rllbano1_540.png

i mali bonus

tumblr_nshgxe5RhM1t3glo8o1_500.gif

Posted

Pa kako to misliš, valjda je Judas Iscariot 'kvlt'? Mada za mene niko ko razgovara sa Kanwulfom ne može biti kvlt :haha:

Retko posmatram muzičara kao čoveka, al' kad je neko slepina, a muzika mu je mediokritet, baš i da ga ne slušam...

Posted

Incursus, Nightbringer, Bestia Arcana, Funereal Presence, Negative Plane, Ominous Resurrection, onaj jedan album od Demoncy... Ima šta da se probere. Mada se sve vrti oko istih ljudi.

Posted

Skinuo sam flac sa bandcampa, al' fala.

Nije me nešto preterano potrefio album na prvo slušanje, ide na neku stranu koju baš i ne volim... Probaću još neki put

Na neki previše atmo-simfo fazon... pa onda malo Opeth, pa malo Vortex peva klinove... Jebem li ga

Posted

meni u top 5 godine bez problema vec.

vrlo je cudan album, volim ove orgulje sto ubacuju, volim sto je vise doom nego black sto se tice atmosfere.

jako su mi neobicne kompozicije, kao da nekako lebdi neka tenzija, neki horor, nikako da stigne. bas jezivo.

do jaja mi je sve.