azal Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 I meni blah ovaj Lychgate, mis'im jeste mnogo ozbiljniji i zanimljivije odradjen od prvenca (kao KD fan moram se uvek prijatno osecati kad cujem organ na albumu) ali sve u svemu nista posebno za upustiti u gacice. kakvi ste blekeri. Quote
azal Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 pa da, to je otprilike antiteza lychgate albuma. all gimmick zero substance Quote
Demon Seed Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 Throw off those gimmicks to the boys Kad vidim azala kako lepo piša po Ghostu, sve mi žao što mi se nije više dopao Lychgate :haha: Probao opet Ghost juče, onaj acoustic set pustio, mljeh. Quote
azal Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 pusti opet Lychgate nije album koji ce te sutnuti u glavu, to nije poenta. vise je album koji stoji iza tebe i tera te da se osecas neprijatno. tako bar mene radi Quote
Talvi Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 privlači me omot od Lychgate-a, provrteće se Quote
Grobodan Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 Bar da ne slusamo black metal u tonama i da ne znamo sta valja pa da prihvatim tu kritiku Ghosta. 1 Quote
azal Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 bar da Lychgate pokusavaju uopste da sviraju taj black metal kojeg slusas u tonama Quote
Grobodan Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 Aj detaljniji da budem... Bar da ne slusam u tonama black metal svakog moguceg oblika pa da te i poslusam. Quote
azal Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 da si pustio album dvaput mislim da bi ti bilo jasno da skoro uopste nema veze sa black metalom Quote
Grobodan Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 Slusao sam ga vise puta, ima raznih uticaja ali bazicno ovde pripada. Ima iz ove godine i Serpent Noir slican fazon, ni on me nije odradio. Na kraju krajeva sto bih gubio vise vreme sa Lychgate kad je izleteo novi RC lajv. Quote
truliandedzombileš! Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 ne mislim da lychgateu išta fali, samo treba biti raspoložen za to ne ide kada ovih dana vrtim human serpent, napalm death i cattle decapitation ne znam što azal tripuje čru blek metalce oko njega pa vodi neki imaginarni rat Quote
Grobodan Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 (edited) @truli: ne mislim ni ja da je los album ali nije mi za neki ultima svrsh, isto kao i human serpent koji pomenu ti, sve lepo odradjeno ali nisam pao u nesvest. Mada jes' Katavasia pobedila u Grckoj ove godine sto me izgleda cini iskrenim black metalcem, red je da priznam sebi jbg. Btw novi Akhlys album sledece godine. Edited August 21, 2015 by Grobodan Quote
azal Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 sad sam pustio Serpent Noir i apsolutno nema nikakve veze sa Lychgate-om ako postoji nesto sto mozda malo ima veze sa Lychgate, to je mozda Negative Plane, ali opet je Lychgate dissonantiji mnogo i mnogo vise proggy. Lychgate koristi orgulje kao bazican instrument, tesko da bilo koji blekeri lice na njih Quote
Demon Seed Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 (edited) Evo ide sad Lychgate opet, jebem li ga, ovo mi je već četvrti put, jes' mi malo bolji nego ranije, šta znam, nadam se da će još da raste xD Ranije mi zvučao kao papazjanija, sad mi poznatije malo pa su mi kao smislenije kompozicije... Da l' da pokušavam to rastenje i sa novim DHGom xD Edited August 21, 2015 by Demon Seed Quote
Kumodraski Vo Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 O bog vas popiso, daj da vidim sta je to u kurac.. Quote
Grobodan Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 (edited) Slican je SN u tom smislu da i oni koriste orgulje na albumu sto nije bas svakodnevica, sto ti rece. Negative Plane je bolji mnogo bend, to sto nisu disonantni moze samo plus da im bude meni uopste ne lice na Lychgate. Da l' da pokušavam to rastenje i sa novim DHGom xD Bolje to uzmi, jebo Lychgate. Edited August 21, 2015 by Grobodan Quote
Talvi Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 ja uzeo RC live, zbogom ostala muziko za danas Quote
kuruz Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 (edited) @ DS1389 bolje uzmi Ghost Edited August 21, 2015 by Underkuruz Quote
Demon Seed Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 Al' to su električne orgulje, Lychgate imaju akustične Quote
azal Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 Evo ide sad Lychgate opet, jebem li ga, ovo mi je već četvrti put, jes' mi malo bolji nego ranije, šta znam, nadam se da će još da raste xD Ranije mi zvučao kao papazjanija, sad mi poznatije malo pa su mi kao smislenije kompozicije... Da l' da pokušavam to rastenje i sa novim DHGom xD haha DHG vise ide u taj VIDI KOLIKO SMO CUDNI trip kao Solefald i sve te ostale tripove 90ih. Lychgate mi vise spada u Deathspell Omega fazon. cudno je ali je smrtno ozbiljno. Quote
Demon Seed Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 @ DS1389 bolje uzmi Ghost Da kupim action figure? Quote
Grobodan Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 ja uzeo RC live, zbogom ostala muziko za danas @ DS1389 bolje uzmi Ghost To su vec vanzemaljci koje ne treba uvoditi u raspravu. Quote
Recommended Posts