Jump to content

Recommended Posts

Posted

I meni blah ovaj Lychgate, mis'im jeste mnogo ozbiljniji i zanimljivije odradjen od prvenca (kao KD fan moram se uvek prijatno osecati kad cujem organ na albumu) ali sve u svemu nista posebno za upustiti u gacice.

kakvi ste blekeri.

Posted

Throw off those gimmicks to the boys

Kad vidim azala kako lepo piša po Ghostu, sve mi žao što mi se nije više dopao Lychgate :haha: :haha:

Probao opet Ghost juče, onaj acoustic set pustio, mljeh.

Posted

pusti opet Lychgate :haha:

nije album koji ce te sutnuti u glavu, to nije poenta.

vise je album koji stoji iza tebe i tera te da se osecas neprijatno.

tako bar mene radi :D

Posted

Slusao sam ga vise puta, ima raznih uticaja ali bazicno ovde pripada. Ima iz ove godine i Serpent Noir slican fazon, ni on me nije odradio.

Na kraju krajeva sto bih gubio vise vreme sa Lychgate kad je izleteo novi RC lajv.

Posted (edited)

@truli: ne mislim ni ja da je los album ali nije mi za neki ultima svrsh, isto kao i human serpent koji pomenu ti, sve lepo odradjeno ali nisam pao u nesvest. Mada jes' Katavasia pobedila u Grckoj ove godine sto me izgleda cini iskrenim black metalcem, red je da priznam sebi jbg.

Btw novi Akhlys album sledece godine.

Edited by Grobodan
Posted

sad sam pustio Serpent Noir i apsolutno nema nikakve veze sa Lychgate-om :haha:

ako postoji nesto sto mozda malo ima veze sa Lychgate, to je mozda Negative Plane, ali opet je Lychgate dissonantiji mnogo i mnogo vise proggy.

Lychgate koristi orgulje kao bazican instrument, tesko da bilo koji blekeri lice na njih

Posted (edited)

Evo ide sad Lychgate opet, jebem li ga, ovo mi je već četvrti put, jes' mi malo bolji nego ranije, šta znam, nadam se da će još da raste xD

Ranije mi zvučao kao papazjanija, sad mi poznatije malo pa su mi kao smislenije kompozicije...

Da l' da pokušavam to rastenje i sa novim DHGom xD

Edited by Demon Seed
Posted (edited)

Slican je SN u tom smislu da i oni koriste orgulje na albumu sto nije bas svakodnevica, sto ti rece.

Negative Plane je bolji mnogo bend, to sto nisu disonantni moze samo plus da im bude :blush: meni uopste ne lice na Lychgate.

Bolje to uzmi, jebo Lychgate.

Edited by Grobodan
Posted

Evo ide sad Lychgate opet, jebem li ga, ovo mi je već četvrti put, jes' mi malo bolji nego ranije, šta znam, nadam se da će još da raste xD

Ranije mi zvučao kao papazjanija, sad mi poznatije malo pa su mi kao smislenije kompozicije...

haha DHG vise ide u taj VIDI KOLIKO SMO CUDNI trip kao Solefald i sve te ostale tripove 90ih.

Lychgate mi vise spada u Deathspell Omega fazon. cudno je ali je smrtno ozbiljno.