Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ајд ја први да га похвалим. Опасно добар албум!!! Вуче мало на haemoth али опет има неку префињену прљавштину у себи.

• Downvote 1
Posted

Loi Martiale je bio sjajan, ali sam slučajno preskočio prethodni

Ista situacija ovde, nisam ih ispratio.

VI je dobar, ali je kvalitetniji materijal sa EP-ja. Intro je užasan i potpuno nepotreban, produkcija mi je skroz OK, osim što mi je vokal malo zakopan, ali kapiram da su to namerno uradili. Slušaće se još svakako, ali sumnjam da će preko sedmice ukupna ocena.

Posted (edited)

Grift.

Švedski bend, zapravo projekat Erika Gardeforsa.

Album Syner, izašao prije 15-ak dana.

NVP033_Grift_Syner_Cover.jpg

Jako dobar album, na momente i odličan.

http://www.youtube.com/watch?v=ny7VIuPeAuI

Link:

http://turbobit.net/q6mvtuph6rvx.html

Apsolutno vrijedno slušanja, bez obzira na unaprijed upozoravajuće etikete poput one man, depressive, melodic i sl. :bigblue:

Edited by Descender
  • Upvote 1
Posted

Gledam na internetu već su se pojavile liste najboljih albuma u 2015 i ne mogu da se načudim šta sve ljudi slušaju. 70% bendova nisam čuo u životu i to sigurno nije slučajno, jer šta sam god pustio to je katastrofa. Nekakav Nazghor, Uskonrauha, Akitsa, Askeregn... Nije stvar ukusa u pitanju jer ja razumem da neko sluša Cradle of Filth, ali ovo... Bog da me ubije ako će neko to da sluša za par godina. Znači ne valjaju Akhlys, Acherontas, Marduk... ali Nazghor je dobar. Budaletine na sve strane... Ili sam pa ja lud, neko jeste, pojma nemam...

• Upvote 2
Posted

Akitsa je dobar ali daleko od najboljeg materijala godine, npr. ne moze da se poredi sa Leviathanom..

Slazem se da mnogo hvale random sranja po netu, valjda dobijaju kopije za promociju ili sta vec, mada i ovi sto kace klipove na yt dosta hvale leve stvari..

Npr, svi su poludeli oko onog Human Serpent, meni ono dosadno u picku materinu iako je aj zanimljiv zvuk..

Posted

Gledam na internetu već su se pojavile liste najboljih albuma u 2015 i ne mogu da se načudim šta sve ljudi slušaju. 70% bendova nisam čuo u životu i to sigurno nije slučajno, jer šta sam god pustio to je katastrofa. Nekakav Nazghor, Uskonrauha, Akitsa, Askeregn... Nije stvar ukusa u pitanju jer ja razumem da neko sluša Cradle of Filth, ali ovo... Bog da me ubije ako će neko to da sluša za par godina. Znači ne valjaju Akhlys, Acherontas, Marduk... ali Nazghor je dobar. Budaletine na sve strane... Ili sam pa ja lud, neko jeste, pojma nemam...

Pa ono, nekom su i Akhlys i Acherontas nikad cuo bendovi a slusa BM :haha: ali kapiram, puno tih previse UG ratnika koji zive po forumima. Kad pogledam NWN forum kakva izdanja ljudi actually kupuju ne bude mi dobro.

Sto se tice cistog BM zvuka Marduk i Mgla su albumi godine.