Haos sam ja Posted October 21, 2020 Report Posted October 21, 2020 On 10/15/2020 at 7:34 PM, kuruz said: mnogo dobar album i singlovi su bili odlični, a kao celina je baš lep Ako misliš na novi Wayfarer, slažem se u potpunosti. Jedan gospodski album i bend koji svojom muzikom adekvatno dočarava tu autentičnu širinu USA prerija i prašine, asocira na Divlji zapad i USA istoriju i meni, uz Cobalt, predstavlja jedan od najboljih i najunikatnijih primeraka USA BM zvuka (u najširem smislu, jer ovo je pre za atmo BM temu). Još treba da slušam da bih ga uporedio sa World's blood, ali rekao bih da je to taj nivo. Quote
KazimKazim Posted October 21, 2020 Report Posted October 21, 2020 Sme li to da se slusa u oktobru, mada danas onako zamalo aprilski dan...ja bih ipak sacekao jul 2021 Quote
Haos sam ja Posted October 21, 2020 Report Posted October 21, 2020 Vidi to sa Grobodanom, on ima najprecizniji metal kalendar. Quote
kuruz Posted October 21, 2020 Report Posted October 21, 2020 1 hour ago, Haos sam ja said: Ako misliš na novi Wayfarer, slažem se u potpunosti. Jedan gospodski album i bend koji svojom muzikom adekvatno dočarava tu autentičnu širinu USA prerija i prašine, asocira na Divlji zapad i USA istoriju i meni, uz Cobalt, predstavlja jedan od najboljih i najunikatnijih primeraka USA BM zvuka (u najširem smislu, jer ovo je pre za atmo BM temu). Još treba da slušam da bih ga uporedio sa World's blood, ali rekao bih da je to taj nivo. da da oduševio me je album, tačno zvuči kao nešto što bi išlo na metal radiju da radio postoji u Red Dead Redemption Quote
Kumodraski Vo Posted October 21, 2020 Report Posted October 21, 2020 1 hour ago, Haos sam ja said: Ako misliš na novi Wayfarer, slažem se u potpunosti. Jedan gospodski album i bend koji svojom muzikom adekvatno dočarava tu autentičnu širinu USA prerija i prašine, asocira na Divlji zapad i USA istoriju i meni, uz Cobalt, predstavlja jedan od najboljih i najunikatnijih primeraka USA BM zvuka (u najširem smislu, jer ovo je pre za atmo BM temu). Još treba da slušam da bih ga uporedio sa World's blood, ali rekao bih da je to taj nivo. Dzaba ako nema bandjo.. Quote
Grobodan Posted October 21, 2020 Report Posted October 21, 2020 2 hours ago, Haos sam ja said: Vidi to sa Grobodanom, on ima najprecizniji metal kalendar. Mora ipak za to Leleku da se obrati, ja nista sa prefiksom amerikana ne trosim. Samo evropske seljacine. Quote
Demon Seed Posted October 21, 2020 Report Posted October 21, 2020 5 hours ago, KazimKazim said: Sme li to da se slusa u oktobru, mada danas onako zamalo aprilski dan...ja bih ipak sacekao jul 2021 Ne sme u oktobru, ali bliži se nbbmn (nothing but black metal november), a tada je dozvoljen i sunčani bm. Ali nisu dozvoljeni oni kvazi-bm Kvelertaci i to... 1 Quote
kuruz Posted October 28, 2020 Report Posted October 28, 2020 ajme koliko dugo nisam čuo ovo ime haha Quote
kuruz Posted October 29, 2020 Report Posted October 29, 2020 novi Svartsynhttps://mega.nz/file/Pgk2SaTK#ClcDzw4spF8z-5X1qYOMUTFLusPSA-TrcQPS_nP5Vvk 1 Quote
Haos sam ja Posted October 30, 2020 Report Posted October 30, 2020 3 Rumuna, Poljak i Žabar sa prebivalištem u Londonu, neki kičerica/teatralni stil pa koga zanima: Quote
HUMAN Posted November 2, 2020 Report Posted November 2, 2020 Skroz dobar debi ovih Belgijanaca 1 Quote
Miilos Posted November 5, 2020 Report Posted November 5, 2020 Ima li ovo negde da se čuje? https://www.noevdia.com/shop/sodality-gothic-lp/ Quote
Kumodraski Vo Posted November 6, 2020 Report Posted November 6, 2020 odlican blago disonantni bm dm.. Quote
kuruz Posted November 6, 2020 Report Posted November 6, 2020 nisam ni video da su danas pustili i spot koja je poenta da istog dana objaviš promo za spot i spot Quote
kuruz Posted November 7, 2020 Report Posted November 7, 2020 On 11/5/2020 at 10:34 PM, Miilos said: Ima li ovo negde da se čuje? https://www.noevdia.com/shop/sodality-gothic-lp/ 1 Quote
Towards The Inevitable Posted November 8, 2020 Report Posted November 8, 2020 Ne znam da li se spominjala ovde poslednja Macabre Omen kompilacija, ali i ako nije i ako jeste, evo ga intervju tim povodom: https://www.fromthebowelsofperdition.com/2020/11/08/macabre-omen-conversation-2020/ Quote
kuruz Posted November 9, 2020 Report Posted November 9, 2020 ovo je odličnohttps://caligarirecords.bandcamp.com/album/saturnal-chambers Quote
Miilos Posted November 13, 2020 Report Posted November 13, 2020 Ima li ga Urfaust negde? Navodno je izašao pre par dana. Quote
Miilos Posted November 13, 2020 Report Posted November 13, 2020 E da... Kome je do prvoklasnog black metala bez filozofiranja neka sluša Striges. Quote
Kumodraski Vo Posted November 13, 2020 Report Posted November 13, 2020 Nisam znao da izlazi, kolko vidim zove se isto kao prvi album a duzine pesama su krace, valjda to znaci da su odustali od dooma.. Za Urfaust pricam.. Quote
Recommended Posts