dimmu1 Posted October 13, 2023 Report Share Posted October 13, 2023 Manbryne je skoro pa cela Blaze of Perdition ekipa sa nekim mladjim likom na gitari. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted October 13, 2023 Report Share Posted October 13, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted October 13, 2023 Report Share Posted October 13, 2023 Јбт ови још постоје Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted October 13, 2023 Report Share Posted October 13, 2023 samo zbog starih albuma ovde ali meni je ovo vise death metal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted October 13, 2023 Report Share Posted October 13, 2023 1 hour ago, Сале said: Јбт ови још постоје Nije loša pesma, ali čudna nekako. Onaj deo u sredini zvuči kao King Diamond. 1 hour ago, [Nocturno] said: samo zbog starih albuma ovde ali meni je ovo vise death metal. Meni su uvek i zvučali kao death metal, čak i na starim albumima. A ti stari su stvarno zakon... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted October 17, 2023 Report Share Posted October 17, 2023 Moonlight Sorcery album prema očekivanjima pravi ear candy, podjednako vuče na Bodome, Havukruunu i prvi Wintersun, razigrano ali veoma ubedljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh87 Posted October 19, 2023 Report Share Posted October 19, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 20, 2023 Report Share Posted October 20, 2023 Nisam ocekivao bas ovakvo sporo i "jednostavno" izdanje od njih posle one dve singlice. Zvuci mi kao da je sve sklepano za par dana, snimljeno i vozi.. Videcemo posle jos nekoliko obrtanja jer i za Dawn of Infinite Fire mi je bas trebalo vremena da nalegne, a za Potestas bome nekih 4 godine otkako sam prvi put slusao. Tada mi se nikako nije svideo. Sa live snimaka su mi pesme bile ok, a prosle godine kada sam ih gledao uzivo bas sam pomislio sto mi je toliko trebalo da nalegne album. Pesme sa njega su odlicne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted October 20, 2023 Report Share Posted October 20, 2023 Simp metal.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 20, 2023 Report Share Posted October 20, 2023 Meni nije bitno sto su u pitanju zene, prva dva albuma su vrhunska. Ostalima je to izgleda veoma bitno jer u Austriji mi je bilo smesno sto su njih 3 izasle posle svoje svirke da gledaju Desaster iz publike sa dva lika koji su ih cuvali. U pocetku mi je bilo smesno, sta ce im obezbedjenje ali kada su ih skontali simp-ovi i thirsty boys-i to je bilo saletanje na svaka 3 koraka. Ali bukvalno kako su pokusavale da se vrate u backstage jer ne mozes da gledas svirku na miru samo ih salecu i smaraju 🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted October 20, 2023 Report Share Posted October 20, 2023 Ne znam ja sam slusao prvi, prva pesma mi bila dobra ostale prosek.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Bowels Of Perdition Posted October 23, 2023 Report Share Posted October 23, 2023 On 9/25/2023 at 9:04 AM, Kumodraski Vo said: https://www.mediafire.com/file/26gnwbb11brtieo/Malokarpatan-VC_by_Night.zip/file Intervju sa Adamom iz Malokarpatana: https://www.fromthebowelsofperdition.com/2023/10/20/malokarpatan-interview-2023/ Renesansni tip, naslušan, načitan, pametan = baš pošten intervju. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted October 23, 2023 Report Share Posted October 23, 2023 Izaslo ovo https://laster.bandcamp.com/album/andermans-mijne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted October 24, 2023 Report Share Posted October 24, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 28, 2023 Report Share Posted October 28, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 30, 2023 Report Share Posted October 30, 2023 Novi Malokarpatan nerealno dobar na prvih par slusanja, ulazi u trku za sam vrh godine a kad se malo islusa videcemo na koje tacno mesto. Sad ostaje samo da se naruci odnekud. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 5, 2023 Report Share Posted November 5, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted November 11, 2023 Report Share Posted November 11, 2023 On 10/30/2023 at 9:54 PM, Grobodan said: Novi Malokarpatan nerealno dobar na prvih par slusanja, ulazi u trku za sam vrh godine a kad se malo islusa videcemo na koje tacno mesto. Sad ostaje samo da se naruci odnekud. Njihov najbolji do sad, a uz Thy Darkened Shade najbolji koji sam čuo ove godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted November 11, 2023 Report Share Posted November 11, 2023 I meni super Malokarpatan a nije baš moj stil muzike, sjajna kombinaciija blacka, heavya, folka uz mrvu proga. Nekako primitivan i "seljački" zvuk ali sve je nekako organski, bez ikakvog forsiranja i masturbiranja, melodije dobre i oldskul, bubanj primitivan ali ne skreće pažnju od suštine pesama, pesme raznolike i dobro komponovane. Za vokal nisam siguran da li je previše paorski ili baš kakav treba da bude da bi dao malo mračniju i prljaviju notu svemu. Baš dobar album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 17, 2023 Report Share Posted November 17, 2023 ko voli klasično rusko riljanje: https://krahnholm.bandcamp.com/album/- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh87 Posted November 17, 2023 Report Share Posted November 17, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 17, 2023 Report Share Posted November 17, 2023 (edited) nije me oduševio Thy Darkened Shade kad je izašao, al sinoć mi perfektno legao, dvaput ga obrnuh MISTRESS OF AZAZEEEEL UNSEAL THY TOOOMBS Edited November 17, 2023 by kuruz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted November 23, 2023 Report Share Posted November 23, 2023 Ovaj novi Valdrin dosta ljudi hvale. Za fanove Dissection i Sacramentum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Bowels Of Perdition Posted November 23, 2023 Report Share Posted November 23, 2023 Prošli Valdrin mi je bio mnogo bolji. Ovaj zvuči napucanije, profesionalnije i ambicioznije, što je upravo i razlog zašto me slabije radi. Intervju neposredno posle prošlog albuma: https://www.fromthebowelsofperdition.com/2021/01/20/valdrin-conversation-2021/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh87 Posted November 24, 2023 Report Share Posted November 24, 2023 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts