Talvi Posted May 26 Report Posted May 26 https://vendetta-records.bandcamp.com/album/demo-mmxxiv Danci, DMDS worship+ obrada Too Old, Too Cold Quote
kuruz Posted May 26 Report Posted May 26 mislim da je ovaj album najveći DMDS worship koji sam čuo Quote
dimmu1 Posted May 28 Report Posted May 28 Odlicno izdanje. Nisam znao da im je Jerry/Rauta na vokalima. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted May 29 Report Posted May 29 (edited) 17 hours ago, dimmu1 said: Odlicno izdanje. Nisam znao da im je Jerry/Rauta na vokalima. Takozvani Serpent. Da,odlican vokal i izdanje. Novitet,vrhunskog benda Vredehammer-a. Masina na bubnjevima je Dominator!! 4 minutes ago, Najtmerinjo Najgori said: 'Dominator' koji ubija kako svira i dominira duplim basom!! Edited May 29 by Najtmerinjo Najgori Quote
Сале Posted May 29 Report Posted May 29 Добар је тај најтсајд горе. Бољи од првог албума. Једино је бубањ тотално шугав. И добро је што између албума праве луфт од 20 и кусур година Quote
kuruz Posted June 2 Report Posted June 2 (edited) album od pre dve godine bio perfektan, sad da vidimo ovo edit: blah, nije to taj Deathcult Edited June 2 by kuruz Quote
HellAwaits Posted June 2 Report Posted June 2 51 minutes ago, kuruz said: album od pre dve godine bio perfektan, sad da vidimo ovo edit: blah, nije to taj Deathcult I ja sam vrebao premijeru na BMP, ali odustao posle prve pesme. Ženski trio Witch Club Satan iz Norveške. Navodno ih Necrobutcher gotivi i pomalo gura napred. Nekakav old-school, ali s predrkanom produkcijom vokala. Možda se nekome dopadne. Quote
dimmu1 Posted June 2 Report Posted June 2 Quote Haunting Norwegian feminist black metal, by resurrected witches. 1 Quote
Talvi Posted June 2 Report Posted June 2 4 hours ago, HellAwaits said: Navodno ih Necrobutcher gotivi i pomalo im gura. fixed 2 Quote
HellAwaits Posted June 2 Report Posted June 2 lol Moguće. Ipak je on nekro, a one vaskrsle veštice. Quote
Grobodan Posted June 12 Report Posted June 12 Samo što je to album iz 1996,ne znam kako se računa u novitete Quote
Miilos Posted June 12 Report Posted June 12 On 5/7/2024 at 11:24 AM, Najtmerinjo Najgori said: Brutalno... Jedan od najboljih ove godine lagano. 1 Quote
Najtmerinjo Najgori Posted June 15 Report Posted June 15 On 6/12/2024 at 7:38 PM, Grobodan said: Samo što je to album iz 1996,ne znam kako se računa u novitete Jesi u pravu,ali izasao je na BMP ovaj remaster verzije albuma u 2cd-a ,pa sam zato podelio kao novitet. Inace je ovo stari klasik. Hvala ti na smernici. Quote
Grobodan Posted June 15 Report Posted June 15 Ne zameri, nisam hteo da budem zlonameran. Svi smo mi metal heads. 1 Quote
Talvi Posted June 15 Report Posted June 15 mislim da sam kačio ovuda prošli album od ovih https://hexencave.bandcamp.com/album/eugenika Česi, ima nekog The Stone vajba u gitarama Quote
Najtmerinjo Najgori Posted June 16 Report Posted June 16 11 hours ago, Grobodan said: Ne zameri, nisam hteo da budem zlonameran. Svi smo mi metal heads. Sve ok. Tako je. 🤘 Quote
[Nocturno] Posted June 17 Report Posted June 17 On 6/16/2024 at 9:45 AM, Najtmerinjo Najgori said: Svi smo mi metal heads osim kuruza. Quote
NullPointerException Posted June 18 Report Posted June 18 (edited) Puritanci ce mozda osporiti da ovo pripada ovde, ali novi Fellwarden album, za one koji vole atmosfericni black (atmosferican u smislu Fen, Wolves in the throne room etc.) https://fellwarden.bandcamp.com/album/legend-forged-in-defiance Edited June 18 by NullPointerException Quote
Recommended Posts