oʞɾoƃ Posted June 18 Report Share Posted June 18 Cover je malo At The Heart of Winter meets The Jester Race, but I'll take it. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najtmerinjo Najgori Posted June 20 Report Share Posted June 20 Zanimljiv bend koji dolazi iz Rusije,tacnije one-man projekat,koji me prijatno iznenadio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najtmerinjo Najgori Posted June 21 Report Share Posted June 21 Energicno,tehnicki potkovano,virtuozno u nekim delovima,a nabijeno energijom koja nosi kroz ceo album. Jednom reciju - Kvaen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted June 21 Report Share Posted June 21 Meni taj Kvaen do sad bio totalni meh, aj da vidimo taj novi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted June 21 Report Share Posted June 21 On 6/15/2024 at 2:31 PM, Najtmerinjo Najgori said: Jesi u pravu,ali izasao je na BMP ovaj remaster verzije albuma u 2cd-a ,pa sam zato podelio kao novitet. Inace je ovo stari klasik. Hvala ti na smernici. Brate, nemo' se ljutiš... zvučiš k'o Chat GPT. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 22 Report Share Posted June 22 ^ https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dead_Internet_theory 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najtmerinjo Najgori Posted June 23 Report Share Posted June 23 On 6/21/2024 at 4:38 PM, Haos sam ja said: Meni taj Kvaen do sad bio totalni meh, aj da vidimo taj novi Meni je ovaj album bas dobar. Moje misljenje samo. On 6/21/2024 at 10:48 PM, Miilos said: Brate, nemo' se ljutiš... zvučiš k'o Chat GPT. Mozda i jesam Chat GPT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted June 24 Report Share Posted June 24 (edited) Edited June 24 by Miilos 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted June 25 Report Share Posted June 25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh87 Posted June 25 Report Share Posted June 25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted June 26 Report Share Posted June 26 Sviraju je dosta dugo uzivo, dosta dobro se uklopila u setlistu. Omot nekako klasicno glup za njih, a produkcija slicna kao i na prethodnim izdanjima. Bas me interesuje kakve su ostale pesme, nadam se da su negde u fazonu prethodna dva albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 27 Report Share Posted June 27 čemer od naziva pesme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 28 Report Share Posted June 28 20 hours ago, kuruz said: čemer od naziva pesme On brand za bend, imaju brda polu-ironičnih naziva u diskografiji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted June 28 Report Share Posted June 28 Kanadski hipsteri, sta drugo i ocekivati od njih? 😆 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 28 Report Share Posted June 28 Bilo bi oprostivije da je pesma dobra, ali zvuči kao AI-generated second wave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted June 28 Report Share Posted June 28 Ovako kao singlica mi i nije nesto ali ovde u celoj setlisti meni zvuci ok. 27:02 Ako im je to jedina sporija pesma na albumu i u tom fazonu, nemam nista protiv. Fevers & Suffering zvuci ok. Definitivno obe pesme zvuce znatno drugacije nego Infernal Decadence/A Diabolic Thirst. 18:10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted June 28 Report Share Posted June 28 3 hours ago, oʞɾoƃ said: Bilo bi oprostivije da je pesma dobra, ali zvuči kao AI-generated second wave. Sav materijal benda je takav, kao kod mnogih drugih asova savremenog ekstremnog metala da ne nabrajam sad.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 28 Report Share Posted June 28 Koji su to, nemoj u rukavicama, pljusni sve bez zadrške Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted June 28 Report Share Posted June 28 Svi ovi sto imaju dobre muzicare a nigde pesme na vidiku.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted June 28 Report Share Posted June 28 Dva prethodna SW do jaja albumi a i prvi je sasvim solidan. Ima brdo pamtljivih pesama, ako frigid and spellbound nije pesma ja ne znam šta jeste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh87 Posted June 28 Report Share Posted June 28 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted June 28 Report Share Posted June 28 6 hours ago, Haos sam ja said: Dva prethodna SW do jaja albumi a i prvi je sasvim solidan. Ima brdo pamtljivih pesama, ako frigid and spellbound nije pesma ja ne znam šta jeste. Jesu krzljave produkcije ali materijal je vecinom odlican. A Diabolic Thirst bukvalno nema loseg momenta na albumu i tu kao da im je kliknulo pisanje takvog materijala, a Infernal Decadence je bio probijanje leda za takav zvuk. Nije svaka pesma vrhunska ali je dosta dobro izdanje. Uzivo razvaljuju, realno obrisali su patos sa Norveskim/Svedskim blek metal bendovima prosle godine na BA. Dok su se Norvezani mucili da odsviraju svoje setove kako treba ovi Kanadski hipstercici su razvalili Oktagon binu. Toliko je bila dobra svirka da smo posle njih otisli na Watain koji su svirali 15min kasnije i bili su super ali Spectral Wound je ostavio daleko jaci utisak. Oni i Misthyrming #2 najjaca nastupa na tom festivalu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted June 29 Report Share Posted June 29 Verujem da uzivo kidaju sa energijom itd ali muzicki mi su u ravni sa xy bendova iz 90ih koji su svirali istu muziku, samo sto eto sad ima malo disso i mgla uticaja tu i tamo. Pricam generalno, ne konkretno za ove Wound, ali to je taj utisak koji imam. Sad ako se nekome to svidja, njemu vise muzike.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 30 Report Share Posted June 30 On 6/28/2024 at 10:20 PM, Milosh87 said: Dobar mi je ovaj gaslighting u opisu: "Vafurlogi is rooted both spiritually and literally in the early 2000s black metal movement, as the earliest songs were written nearly twenty years ago." A zvuk 90% klasični Svartidaudi od pre pet godina. Inače ne zvuči loše, i poslušaće se puno izdanje otvorenog uma, kao i uvek, ali mi je žao što je Noevdia od lučonoša black metala postala još jedan trendy label koji ne izbacuje gotovo ništa što nije isfurani dissoshit (Verberis, LVME, Kathaaria), B-verzija bendova koji već dugo postoje (NEDXXX, Sodality, Destruction Ritual) ili Islanđani (Misthyrming i sada ovaj Vafurlogi). Jedino što malo iskače iz kalupa je Lifvsleda, a i to je objašnjivo time što znamo da se lože na Sorhin, Malign i generalno švedski black iz sredine devedesetih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted July 1 Report Share Posted July 1 Veoma interesantan album na prvo slušanje, solo projekat glavnog baje iz Ulthara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts