Grobodan Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 Što bre? Album je isti i pre i posle mog komentara. Pa zato sto si mi ubacio tu misao u glavu i odmah pozelim i ja da je Atila tu Ovaj Malokarpatan sam puštao par puta jer vidim da ga ljudi hvale i kad god pročitam neki hvalospev sve se mislim šta li sam ja slušao... Pustiću još jednom pošto kažeš da je dobar. Jbg bas je svirka specificna, ako ne volis taj prljavi 80s black ne vredi ni pokusavati. Zvuči otprilike kao Ascension, Thy Darkened Shade Onda se skida momentalno mada ne znam ni sta je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 @ Miilos ti si ih dodao na Arhive? dobro je ovo, zahvaljujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 Isto. Ovog momenta skidam, pisam u gace samo na opis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 ja slušam sve što ovaj čovek pomene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 jedan od ozbiljnijih jumetal muzičkih autoriteta mada meni ne radi rusfolder od danas, posle skip ad ode na neku levu stranicu i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 ja slušam sve što ovaj čovek pomene SAMO MRLA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 miran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 Moze i Megadeth.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 Jebem ti, o-d-l-i-č-a-n Malokarpatan, kidanje samo tako! A tek treba Kvltist odslušati... Jbg, uveliko sam izgubio bitku sa ovom godinom, ne može na sve strane... A sluša mi se sad, ovog momenta, u isto vrijeme još i Batushka i Tau Cross i Baroness (al njega sam bar ubacio u auto pa mogu tamo)... a da ne govorim da ni ovogodišnji Leprous nisam islušao kako treba Trebaju mi 4 mozga i 8 ušiju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 meni taj Malokarpatan krš ničeg elitnog tu nema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 Ne zajebavaj, već pusti lijepo cijeli album da ide! Totalna oldskul, ali-ne-samo-to-već-mnogo-više-od-toga vožnja, iskonsko zlo, uživam! Sad htio da pustim Kvltist, al odustao da još jednom obrnem ovo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted December 20, 2015 Report Share Posted December 20, 2015 @ Underkuruz @ truliandedzombileš! Lepo je što to čujem. : ) Ja dođem ovde da preporučim samo ono što mislim da je stvarno dobro, što mislim da ću se setiti da pustim i za 10-15 godina. Ostale ko jebe, i onako je previše čak i dobre muzike. U principu, dobri su oni albumi za koje bih dao pare. Ne mogu da prežalim što nisam naručio ovaj album od Batushke pre jedno mesec-dva. Stigao mi je mail od izdavačke kuće jer sam ranije nešto poručivao od njih. Mnogo mi se svidelo ono limitirano izdanje i mislio sam se da li da naručim, nije bilo skupo. Pustio sam pesmu ali me nije nešto oduševila na prvu. Evo sad mi se sviđa ali je rasprodato. Verovatno će biti na discogs-u da se kupi za milion evra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted December 20, 2015 Report Share Posted December 20, 2015 Lepo je što to čujem. : ) Ja dođem ovde da preporučim samo ono što mislim da je stvarno dobro, što mislim da ću se setiti da pustim i za 10-15 godina. Ostale ko jebe, i onako je previše čak i dobre muzike. Upravo tako & samo nastavi, uvijek vrhunske preporuke! Ne mogu da prežalim što nisam naručio ovaj album od Batushke pre jedno mesec-dva. Stigao mi je mail od izdavačke kuće jer sam ranije nešto poručivao od njih. Mnogo mi se svidelo ono limitirano izdanje i mislio sam se da li da naručim, nije bilo skupo. Evo sad mi se sviđa ali je rasprodato. Verovatno će biti na discogs-u da se kupi za milion evra. Da, isti problem, kad sam ih ja otkrio, sve je bilo već rasprodato. Uzimam zasad bar regularno izdanje, šta da se radi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 24, 2015 Report Share Posted December 24, 2015 Aj ovde, Satanic Warmaster / Archgoat split https://yadi.sk/d/S6lZR6unmTMcp 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted December 24, 2015 Report Share Posted December 24, 2015 Podsetnik da je zadnji Satanic Warmaster jebo keve i da se slusa obavezno ko nije.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 Novi Malign EP krst ti jebem http://en.metal-tracker.com/torrents/164086.html 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 TO BRE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 Aj ko bude mogao neka nam ga digne.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 (edited) Samo očisti pre slušanja taj cerumen zbog kojeg ti Striborg zvuči ok, a Mgla ti ne valja. Edited December 25, 2015 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 Striborg nije ok nego do jaja a MRLA LAGANO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 Nisi u obavezi uvek da daješ prednost bendovima koje sluša manjina ili niko, možeš opušteno da poslušaš i album koji se dopada ljudima (posebno ovde na yumetalu gde ne bleje fanovi Elitnih Odreda), ne budi hipsterčina! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 Nisi u obavezi uvek da daješ prednost bendovima koje sluša manjina ili niko, možeš opušteno da poslušaš i album koji se dopada ljudima (posebno ovde na yumetalu gde ne bleje fanovi Elitnih Odreda), ne budi hipsterčina! Tako je Demone, samo oštro ali pedagoški i edukativno! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 Vidi se da je mladi samohrani roditelj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 Nisam ni u obavezi da slusam yumetal hajpovana smeca SAMO MRLA jebes ildjarn Vidi se da je kumodraski izdajnik! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 Vidi se da je mladi samohrani roditelj. Nije samohrani, nemoj da klevetaš mamu trudbenicu Nisam ni u obavezi da slusam yumetal hajpovana smeca SAMO MRLA jebes ildjarn Vidi se da je kumodraski izdajnik! Naravno da nisi, ali je malo perverzno (ne u pozitivnom smislu) da ti parametar kvaliteta bude to da što manje ljudi sluša Posebno što je broj slušalaca često srazmeran kvalitetu, posebno u nekomercijalnoj muzici i krugovima ljudi koji umeju da cene dobar album. SVAGDA PRED SOBOM KUMODRAŠKU MGLU VIDIM Tako je Demone, samo oštro ali pedagoški i edukativno! I sa dobrom namerom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts