morbid god Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 (edited) Osculum Infame (Fra) - Quwm Novi EP. Aj da vidimo na sto lici. http://www.megaupload.com/?d=HJNMSC50 edit: vuvuzele na koveru. Kult!!!! Edited June 30, 2010 by morbid god Quote
Grobodan Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 Vidi, ovi još živi. Ja sam se ovih par dana nešto prešaltao na Death metal kultne teme, ali doći će i ovo na red. Quote
morbid god Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 (edited) Mene nesto smorio klasicni DM. Slusam jedino usisivace tipa Blasphemy, Archgoat, Von, Necros christos, Impetuous ritual, Portal.. i naravno od klasike Morbid Angel Al zato cepam black metal ko lud. Sve kult do kulta, napunio sam plejer diskografijama i boli me tuki. Edited June 30, 2010 by morbid god Quote
Grobodan Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 Pa pola od navedenih je black, ne? Proveri Cemetery Urn, baš je okultan. Quote
morbid god Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 Pa da, smorio me klasicni DM.. Usisivaci su tu neki black/death jebem li ga, mada je to meni pravac per se. Imam taj C.Urn na HDD-u, aj vidjecu da obrnem. Quote
Grobodan Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 Au mačko, vidiš ćaskamo ovako i zaboravim da ima jednu strašnu stvar kad si već za usisivače ovih dana: Corpse Molestation - Holocaust wolves of the apocalypse Od njih je nastao Bestial warlust, ovo je kolekcija svih demosa (nikad nisu izdali ful album), lepo je napisao lik na blogu - death metal Blasphemy. Znači ima morbidnosti tone ali i razbijanja a pevač ima prestrašnu glasinu. Pod obavezno! Quote
morbid god Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 Sad sam pristavio. Inace, ovo je pravac koji cepam vec duze, pa ako imas neku kultnu preporuku u skladu sa tim, be my guest. Mada sam pokupio dosta dobrih preporuka sa LAST FM, uzmem npr. Morbosidad i onda idem u sekciju sa slicnim bendovima. Baj d vej, Sadomator 28. juna izado novi album "Goatblood Panspermia". Ceka se. A zbog ove preporuke, i zato sto te volim, evo jednog od mojih kultova(btw. ne rece mi kako ti je legao Rebirth of Nefast). Dakle, Cultes des Ghoules (Poljska). Logo je vrlo kul, kao i 'zika. Bend cine clanovi Bestial Raids, jos jednog kultnog usisvackog black/death benda(takodje preporuka). Album o kojem pricam je HAXAN, Dark/occult black metal, bas ima ritualnu atmosferu. Odlicna produkcija, sporije i brze dionice, ja uvjek istripujem one Gojine slike kongresa vjestica dok ovo slusam. Imas i recenziju na arhivama za detaljniji info. I naravno - LINK Quote
Grobodan Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 Odlično što si me podsetio na Cultes, čitao sam dosta lepog o njima no nekako uvek zaboravim da ih pristavim. Ali evo sad će to da se ispravi. Rebirth of Nefast mi je klasično dobar taj old skul, u pravu si za intro - preslikani Blaze. I svirka je kompetentna, šteta što nema lika. Hm, preporuke... slušao Sacramentary abolishment? Oni su prerasli u Axis of advance. Quote
Talvi Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 Lose mi skroz legao Osculum Infame. Nego, dobih novi Forest Silence EP, nije los. Zapravo, dve nove pesme i tri stare. Fino zvuci, mada mi ta atmospheric prica vise nije ista otkako se Varg vratio i razneo ih sve. Quote
JOVAN1488 Posted July 1, 2010 Report Posted July 1, 2010 (edited) JEL SLUSO IKO OVAJ SNIMAK... Graveland - Cold Winter Blades Edited July 1, 2010 by JOVAN1488 Quote
dAdAiSt Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 AA mater ti u krv jebem! Procurelo je! HAHAHAHAHAHAHAHAHA! Quote
JOVAN1488 Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 (edited) POD STARIM NIKOM NEMEREM PISAT... PA REKO DA SE PRIJAVIM PONOVO... BLACK FUNERAL - VUKOLAK http://www.mediafire.com/?u5tdm1zymjy Country: USA Genre: Unorthodox "Vampyric" Raw Black Metal Year: 2010 Length: 42 mn Tracklist: 1. Intro - Into the Ballinok Mountains II 2. Under the Black Caul 3. Undead Hunger 4. Impaled Fields 5. Shades Gather Among the Blood 6. Sanctum Wamphyri 7. Vukolak 8. Wolfskin Essence 9. The Moonlight Glittered Upon the Snow 10. Ars Upir Sabati 11. Ripping Through the Aura 12. Outro - Mors Omnipotens UZIVAJTE SELJACI... Edited July 3, 2010 by JOVAN1488 Quote
Grobodan Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Taj Svartahrid je jedan od onih bendova koji nikad neće biti top, ali uvek izdaju albume koji su prijatni za uho i ne smetaju, a i to je danas postalo retko. Btw ne znam što ste napljuvali toliko Setherial, meni bolji od prethodna 2... isto kao za Enthroned, samo se meni svideo. Quote
morbid god Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 isto kao za Enthroned, samo se meni svideo. Quote
Grobodan Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Uterao si mi strah u kosti od tog Enthroneda Quote
morbid god Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 A ti si mene natjerao da ga slusam vise od 2x, kolko realno zasluzuje. Jebote, 2 noci sam ga vrtio i pitao se 'zasto Grobe, zasto devetka' Quote
Grobodan Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Jbt meni baš, baš dobar. Ne znam, uvek sam ih voleo. Quote
morbid god Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 (edited) I meni su dragi, al uvjek su mi bila druga liga black metala. Eto prvi albumi su dosta iznad prosjeka, ovo kasnije tu i tamo. Edited July 3, 2010 by morbid god Quote
Talvi Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Pijan sam i jedva cekam da cujem Svartahrid, mnogo cenim taj bend bas iz raxzloga koje je Grob naveo. Quote
Talvi Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Jbg, rano se pocelo pa treba znati kad da se povuces. Quote
Recommended Posts