[Nocturno] Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 Јбг није то мој калибар Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 čudi me da ti nisi upoznat sa Svartijem zapravo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 Слушао сам задњи албум и онај пре њега али на прескоке и нису ми оставили баш никакав утисак. Оне силне ЕП-ијеве нисам ни слушао. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 Dzabe mu pricate ljudi, to je samo finska skola do koske, i iskljucivo norveska i svedska do 95-te. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 2 hours ago, [Nocturno] said: Sta je po tebi islandska gnjavaza? Choose your words wisely. slično kao što sam sa Miilošem pričao na nekoj od tema nedavno za Nightbringer i Aoratos - Islanđani mi zvuče pretrpano, kao gomila zvukova koji treba da budu zli i zajebani, samo što kod mene proizvode kontraefekat, pa mi je to što čujem dosadno trying too hard, kao što rekoh za te bendove koje sam pominjao Miilošu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 2 minutes ago, Underkuruz said: meni taj Triumph, Genus baš nije legao, moraću da probam opet Bolje ovde... Onako, nije mi dosadan, ali nije ni neko ludilo, videćemo. Ima na Islandu bar 3-4 baš dobra benda, nije loše za tako malu zemlju, to je kao dva Niša otprilike. Ne znam da li se Rebirth of Nefast računa pošto su se preselili na Island iz Irske, ali su odlični. Ne znam da li mi je bolji album ili demo iz 2006, ono je zlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 Одслушах сад овај нови мисхирминг (или како се већ чита) и није лоше морам признати. Интересантно ми је што нису чист блек већ има елемената и неких других праваца. Мада ми све песме делују слично. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 3 hours ago, Сале said: Знам да има још неки исландски бенд ал не могу се сетим сад. Sigur Ros Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 Sale je Human black metala Salu na stranu, ono sto mene odusevljava su disonance kod islandskih BM bendova i atmosfera kod islandskih DM bendova. Svartidaudi poslednji - Paracletus uticaj a taj mi je omiljeni DSO album. Zhrine - taj intro samo i prva pesma su me kupili za vek vekova. Kaleikr isto. Zhrine treba sada da izbaci drugi album, cuo sam dve nove pesme kako izvode uzivo i top su. To se nestrpljivo ceka da izadje. Sinmara mi je bio dosta tanak na pocetku ali sam se naterao da ih preslusam detaljno i sada su mi tek legli. Taj EP i taj split sto imaju su isto odlicni. Sto se tice tih Myshtptutptirming - prvenac je dobar ali ne toliko koliko ga hvale svi. Ovaj novi mi je odlican. Inace, oni su me kupili kad mi je Radomir (ili Soso, vise se ne secam) pokazao onu live svirku u sred bela dana sa nekim random gledaocima koji su se slucajno nasli tu, bas je dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 4 hours ago, Kumodraski Vo said: Sigur Ros Smecurina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted May 23, 2019 Report Share Posted May 23, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 23, 2019 Report Share Posted May 23, 2019 15 hours ago, Сале said: Мени је онај солстафир тешко смарање. Знам да има још неки исландски бенд ал не могу се сетим сад. Ja mislim da si ti mislio ovde na Kvelertak, koji jes norveski bend al' ono ta neka islandska rokenrol smaracina teska Potpuno su te krivo razumela braca sa foruma 6 hours ago, Kumodraski Vo said: Koja je dobra pesma od Sigur Ros? Svaka xexe, iste su Najveci hit im ona gde zavija vise pita uzastopno aiiyeeeuuuuuu, aiiyeeeuuuuu, jer to zavijanje predstavlja jedini hook na albumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 23, 2019 Report Share Posted May 23, 2019 Čuš mene hook Rif, rif predstavlja, vokalni rif. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted May 23, 2019 Report Share Posted May 23, 2019 Solstafir i nije black metal već dugo, ne znam zašto se pominje uopšte u tom kontekstu. Možda je mislio na Solefald, slično ime, ali i oni su Norvežani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 23, 2019 Report Share Posted May 23, 2019 Dugo nije bm as in nikad nije bio Ma de Solefald em dobar bend em ih niko ovde ne hajpuje, mislio je 100% na Solstafir i Kvelertak, te kao black n roll bendove. Nek potvrdi Sale sta je istina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted May 23, 2019 Report Share Posted May 23, 2019 6 hours ago, Demon Seed said: Koja je dobra pesma od Sigur Ros? Svaka xexe, iste su Najveci hit im ona gde zavija vise pita uzastopno aiiyeeeuuuuuu, aiiyeeeuuuuu, jer to zavijanje predstavlja jedini hook na albumu Mogo si samo da kazes da ne znas islandski.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted May 23, 2019 Report Share Posted May 23, 2019 Misþyrming - Algleymi https://mega.nz/#!zJQDUACa!LvPQKfaGVGTUQ9vR2gPPIeNXbdEsD45GD7lwgB5X-Tc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted May 23, 2019 Report Share Posted May 23, 2019 I kako se na kraju čita ovo znamenito islandsko slovce þ ? Ja sam sve vreme mislio da se bend zove Mispyrming. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 23, 2019 Report Share Posted May 23, 2019 Cini mi se da se cita kao Mysthyrming da sam nedje video Tolko lie dobar nanumuebem vidi koliko mentiona ovuda 1 hour ago, Kumodraski Vo said: Mogo si samo da kazes da ne znas islandski.. ...jer se čuje šta izgovara xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted May 23, 2019 Report Share Posted May 23, 2019 5 hours ago, Demon Seed said: Ma de Solefald em dobar bend em ih niko ovde ne hajpuje, mislio je 100% na Solstafir i Kvelertak, te kao black n roll bendove Тај квелертак ми је забаван бенд али само би мого да га слушам док, рецимо, усисавам па да усисивач доминира у односу на музику . Солстафир не би мого ни уз циркулар да слушам. И да, солефалд је добар. Заправо одличан. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 23, 2019 Report Share Posted May 23, 2019 jeste "th" to slovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 23, 2019 Report Share Posted May 23, 2019 "th" kao u "thing" A ono što liči na naše Đ je "th" kao u "this", znači zvučni par istog konsonanta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted May 24, 2019 Report Share Posted May 24, 2019 solidna noevdia dominacija u 2019. 3/3 ubice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts