Miilos Posted April 21, 2020 Report Posted April 21, 2020 Dobro jutro Kolumbo! 😁 Šalim se. Super je Lychgate. A super je i novi Voodus EP. https://helterskelterproductions.bandcamp.com/album/open-the-otherness Ko je preskočio njihov album iz 2018, a hteo bi da čuje kako je treći Dissection trebao da zvuči, evo link... Samo da je Jon na vokalima, to bi bilo to. https://helterskelterproductions.bandcamp.com/album/into-the-wild 1 Quote
oʞɾoƃ Posted April 22, 2020 Report Posted April 22, 2020 10 hours ago, Miilos said: Ko je preskočio njihov album iz 2018, a hteo bi da čuje kako je treći Dissection trebao da zvuči, evo link... Samo da je Jon na vokalima, to bi bilo to. https://helterskelterproductions.bandcamp.com/album/into-the-wild Nemojmo preterivati baš Jesu Dissection klon, ali ne može se porediti kvalitet. Doduše, dobro vozi ova nova pesma, nema šta. Quote
Miilos Posted April 27, 2020 Report Posted April 27, 2020 Ja ni za jedan album ne bih rekao da je na istom nivou kao Dissection dok ne odleži bar 10 godina (možda samo Acrimonious). Meni su kopije Dissection-a uvek zvučale dosadno, sve kao po nekoj formuli, rifove kao da su roboti pisali. Ovde toga nema, pesme imaju smisla i svaka melodija se ureže u mozak. A nije ni kopija 1/1. Razlikuje se taman koliko su The Somberlain i Storm of the Light's Bane različiti, zato i rekoh da se ne bih žalio da je treći Dissection zvučao ovako. Quote
Haos sam ja Posted May 14, 2020 Report Posted May 14, 2020 Jes interesantan ovaj Malokarpatan novi, stvarno ne znam sa čim da uporedim, dosta unikatan miks BM i HM sa tim nekim folk momentima koji imaju slovenski a ne skandinavski prizvuk. Fine melodije, interesantna struktura pesama, nisu neki tehnički dominatori ali pesme su dobre. Debi album sam samo površno slušao, al ovo mi deluje dosta bolje. Quote
Talvi Posted May 14, 2020 Report Posted May 14, 2020 jeste super album, otprilike kao da u isto vreme slušaš Master's Hammer/Root, epski Bathory i Mercyful Fate neki Quote
Kumodraski Vo Posted May 14, 2020 Report Posted May 14, 2020 Bm delovi su do jaja, hm nista spec.. Quote
Miilos Posted May 14, 2020 Report Posted May 14, 2020 Kako ih razdvajaš? 😀 Prvi album mi se ne sviđa, ali pamtim da je poslednja pesma dobra. Drugi je za tri klase bolji, a novi za tri klase bolji od drugog. Ne verujem da mogu ovo da nadmaše, ali samo nek održavaju ovaj nivo i ja sam zadovoljan, baš je muzika po mojoj meri. Volim kad preslušam album pa mi se posle ceo dan vrte rifovi u glavi, a ovde je baš taj slučaj. Jedino što mi smeta, i taj deo bih najradije izbrisao da mogu, je ono "ooo oooooo ooo" posle refrena u poslednjoj pesmi, moglo je i bez toga. Quote
Grobodan Posted May 14, 2020 Report Posted May 14, 2020 taj refren je vrhunac, totalno Divlje Jagode zemljoradnicki istocnoevropski HM, bez oooooo ne ide i daj neko da otvori temu Quote
oʞɾoƃ Posted May 14, 2020 Report Posted May 14, 2020 Interesantno da su ovde reakcije na novi album mahom pozitivne. Po stranim internetima ljudi uglavnom kažu da nije ni prineti Nordkarpatenlandu. Quote
Angelystor Posted May 15, 2020 Report Posted May 15, 2020 I meni je to ooooooanje na zadnjoj pesmi najgori deo, a i ceo refren mi ne radi sa onim cleanovima. Simpatičan je bend sve u svemu, meni ovaj Krupanjske Noći možda i najbolji, ali glavni problem koji imam sa bendom je što, iako ima dobre uticaje (naveo gore Talvi), malo je ipak previše amalgam istih, a manje neka originalna stvar. Ima lepih riffova da, ali kada svaki album ide igra u glavi "a evo ga riff od benda A, evo ga riff od benda B", postane malo dosadno. Ovo mi veći problem kad idu HM delovi nego black delovi. Sa druge strane, što se tiče oponašanja i spajanja bendova iz starih dana, pre bih svakako ovo slušao nego novije Darkthrone-e. 1 Quote
kuruz Posted May 15, 2020 Report Posted May 15, 2020 13 hours ago, Grobodan said: taj refren je vrhunac, totalno Divlje Jagode zemljoradnicki istocnoevropski HM, bez oooooo ne ide +1, najbolji momenat na albumu ne samo ooo, nego ceo refren Quote
oʞɾoƃ Posted May 15, 2020 Report Posted May 15, 2020 1 hour ago, Talvi said: WHAAAAAAAAAAAAAAAAAT Quote
Talvi Posted May 18, 2020 Report Posted May 18, 2020 fin je ovaj novi Afsky album ko voli tu melanholiju na fazon Drudkh-a i sličnih http://afsky.bandcamp.com/album/ofte-jeg-dr-mmer-mig-d-d Quote
Kumodraski Vo Posted May 18, 2020 Report Posted May 18, 2020 Kanim se da ga cujem ovih dana, prosli bio dobar.. Quote
HUMAN Posted May 18, 2020 Report Posted May 18, 2020 1 hour ago, Demon Seed said: Kakav omot jbt! DecOooOoo.. 2 1 Quote
oʞɾoƃ Posted May 21, 2020 Report Posted May 21, 2020 Kida debeli kako pravi second-wave worship. Quote
Recommended Posts