Kumodraski Vo Posted August 17, 2022 Report Posted August 17, 2022 Jedine 8/10 koje bi dao u zadnje tri god: Paysage d'Hiver - Im Wald Teitanblood - The Baneful Choir Kaatayra - Só quem viu o relâmpago à sua direita sabe Mgła - Age of Excuse Yellow Eyes - Rare Field Ceiling Deathspell Omega - The Furnaces of Palingenesia 1 Quote
Haos sam ja Posted August 17, 2022 Report Posted August 17, 2022 S tim što ništa od navedenog osim DsO i eventualno Yellow Eyes nije prog black, a za to je čovek pitao. 🙂 1 Quote
truliandedzombileš! Posted August 17, 2022 Report Posted August 17, 2022 fala svima 8 minutes ago, Haos sam ja said: S tim što ništa od navedenog osim DsO i eventualno Yellow Eyes nije prog black, a za to je čovek pitao. 🙂 doduse, retko šta novo u tom nekom 90s prog blek fazonu se i pojavi, klinci koji bi to mogl ida snimaju, danas uglavnom vise vuku death,sludge, core uticaje... 6 minutes ago, kuruz said: Doldrum, Urarv uf, oba su mi potpuno nova, na prvu odlično. Quote
Demon Seed Posted August 17, 2022 Report Posted August 17, 2022 Abigor - Tötschlager Khtoniik Cerviiks - Ekvizokijum Lugubrum - Bruyne Kroon Xazraug Ad Nauseam Serpent Column Esocthrilihum Ta neka 20s nekonvencionalni bm lista Ima i Onirik, isto pola neobican album, pola ITNE worship Jbt na šta mi liči lista, sve 2020, nisam slušo bm godinu dana Dub techno tuc puc lagani radovi 1 Quote
Kumodraski Vo Posted August 17, 2022 Report Posted August 17, 2022 Nisam video pardon, jesi editovao pa dodao to prog? I smajli da dodam cek 🙃 1 Quote
truliandedzombileš! Posted August 17, 2022 Report Posted August 17, 2022 edit je bio jer sam ispao lunar, a to ne volim nisam generalno pratio scenu, pa cu obrnuti i tvoje preporuke, samo sam mglu i paysage slušao od navedenih fala 2 Quote
Kumodraski Vo Posted August 17, 2022 Report Posted August 17, 2022 Ima tu jos albuma al ovi su mi kao najbolji.. 1 Quote
Demon Seed Posted August 17, 2022 Report Posted August 17, 2022 (edited) Kako ste fini, brtovi moilepi, jedino haos nabiVa mak na konac Edited August 17, 2022 by Demon Seed Quote
HUMAN Posted August 17, 2022 Report Posted August 17, 2022 Mora Haos Shemale ov Metal da se umeša.. polako posataje ko Dimon, samo što DS bar ne prelazi previše granicu neukusa.. sem kad se priač o Loadu Zombić overi poslednja dva albuma Hauntera, jeste da su više deterska, ali jebu kevu! 1 1 Quote
Demon Seed Posted August 17, 2022 Report Posted August 17, 2022 De si Humane legendo šamaraš li riby tokom sexa bekhendom ili forhendom? Ili pak maltretiraš ribe lažima? Quote
kuruz Posted August 17, 2022 Report Posted August 17, 2022 ček imam još predloga Suffering Hour - The Cyclic Reckoning Balmog - Pillars of Salt Lychgate - Also Sprach Futura Dreams of the Drowned - S/T Waste of Space Orchestra - Syntheosis Yeruselem - The Sublime 1 Quote
truliandedzombileš! Posted August 18, 2022 Report Posted August 18, 2022 17 hours ago, HUMAN said: Zombić overi poslednja dva albuma Hauntera, jeste da su više deterska, ali jebu kevu! hocu, hvala 15 hours ago, kuruz said: ček imam još predloga to bre! 1 Quote
HUMAN Posted August 19, 2022 Report Posted August 19, 2022 https://carbonizedrecords.bandcamp.com/album/dark-mysteries-of-time-eternity 2 Quote
HellAwaits Posted August 29, 2022 Report Posted August 29, 2022 Ovo je iskočilo kao preporuka na Bandcamp-u. Na prvu loptu, ne dopada mi se bubanj jer je zvuk potpuno oprečan ovom opisu: Quote From the depths of the Adirondack wilderness comes Blackbraid, a solo Native American black metal project as raw and powerful as the mountains from whence it came. Vokal korektan, ja bih to malo pojačao u miksu. https://blackbraid.bandcamp.com/album/blackbraid-i Quote
oʞɾoƃ Posted August 29, 2022 Report Posted August 29, 2022 On 7/8/2022 at 8:54 AM, kuruz said: Samo da naglasim da je novi Mortuus ozbiljna albumčina i da će sigurno biti na AOTY listi. 1 Quote
HellAwaits Posted August 29, 2022 Report Posted August 29, 2022 1 hour ago, oʞɾoƃ said: Samo da naglasim da je novi Mortuus ozbiljna albumčina i da će sigurno biti na AOTY listi. Zajebano zvuči ta pesma. Torent krenuo. Ne znam kako sam stigao do ove stranice, ali ovo je čista boles', samo za posvećene. Odličan intro, kao da je pisan za Tarantinov film. Možda im previše ženskih uzdaha, no dobro... https://thesatansscourge.bandcamp.com/album/de-carminibus-prophanis-necrophiliae Quote
Demon Seed Posted August 29, 2022 Report Posted August 29, 2022 42 minutes ago, HellAwaits said: Možda im previše ženskih uzdaha, Uvek je loš znak kad blek metal pokušava da razgovara sa kurcem publike... 1 Quote
Kumodraski Vo Posted August 30, 2022 Report Posted August 30, 2022 13 hours ago, oʞɾoƃ said: Samo da naglasim da je novi Mortuus ozbiljna albumčina i da će sigurno biti na AOTY listi. Mora da si mortuus pjan.. Mada nije neki izbor za aoty svakako, imas GBK ako nista.. Quote
Сале Posted September 2, 2022 Report Posted September 2, 2022 (edited) Ово је вероватно нешто најбоље што сам чуо у задњих пар месеци. Edited September 2, 2022 by Сале Quote
Talvi Posted September 14, 2022 Report Posted September 14, 2022 https://gevurah.bandcamp.com/album/gehinnom Quote
Recommended Posts