Jump to content

Recommended Posts

Posted

Black Witchery - Inferno Of Sacred Destruction

284610.jpg

Released on United States by Hells Headbangers.

Comes with a 20 page booklet featuring artwork for each track and a live DVD

with multi-angle footage & soundboard audio, entitled "Live Ritual of Chaos -

Live Helsinki 24/10/09"

http://www.megaupload.com/?d=SPC6I2J5

U JEBEM TI STO BOGOVA

Guest милка зоофилка
Posted

омот године! фино ово звучи, на нивоу нечасног му претходника. и добро сте ме подсетили, дуго их нисам слушала. неоправдано

Posted

Fino, fino.

I smorno. Ugasio nakon druge numere.

Ne znam zasto sam istripovao da je ovo Svartsyn.. njihov poslednji album Timeless Reign mi je odlicno legao, i taman se ponadah da su izbacili nesto novo kad ono trt. Mislim, nije Sargeist los bend al nije ni moja soljica caja.

Guest милка зоофилка
Posted

добар је. мени разноврснији од disciple, који сам чула тек пре пар месеци. сажетије су песме, нема беспотребног разводњавања, а опет су довољно мрачни.

Posted

Eh sad, nije baš da su toliko loši... od poslednjih par Horni daleko bolji. Mada ruku na srce, nije ni meni nešto legao novi. Ima par finih deonica ali to ne čini album dobrim.

Posted (edited)

Imaju oni OK svirku, al mi atmosfera nije mracna. I nisu mi bolji od poslednjih par izdanja Horne, nikako. Mada i da jesu, nije sad to neka velika stvar. Horna vec dugo nije izbacila odlican album. Cak i ako mi u pocetku dobro dijeluju, vrlo brzo se smorim. Al zato stara izdanja prze :rockdevil:

Edited by morbid god
Posted

Slušam taj prokleti Belus otkad je izašao, i to kad putujem i uvek mi legne savršeno, čovek je neverovatno to odradio, prosto za ne verovati. Na to sam mislio kad sam stavio onaj komentar gore, nisam hteo terati inat ili omalovažavati manje bendove, ali godinama slušam Xasthure, Leviathane kojekakve... i onda se Varg jednim albumom suvereno posere po kompletnoj toj sceni i učini ih totalno minornim. Ista situacija sa Mayhem i disonantnim bendovima.

Posted (edited)

Najbolje od black metala u 2010. godini.

Nachtmystium - Addicts Black Meddle Pt. 2 4/4+

NACHTMYSTIUM-Addicts2.jpg

Ovaj bend ne prestaje da me odusevljava. Kakav nastavak Assassins-a.

Burzum - Belus 4+/5-

Burzum+-+Belus+(2010).jpg

E ovo se zove povratak. Slazem se sa Grobom, Varg je dosao i jednim albumom se posrao na sve depresivce.

Ondskapt - Arisen from the ashes 5-

Arisen%20From%20The%20Ashes.jpg

Jedan od omiljenih albuma za 2010. godinu. Cekao sam da izadje 100 godina, i stvarno mi je legao kako treba. Sad stize original, dace satan.

Darkthrone - Circle the wagons 4+

Darkthrone-circle%20the%20wagonsCDVILEF276-500.jpg

Black/crust at it's best. DT stvarno ne moze da snimi prosjecan album.

Valkyrja - Contamination 4

25594.jpg

Tamo dje je stao Watain, Valkyrja nastavlja. Jebote pas, sad kad upalim ovaj album sjetim se kolko je Lawless darkness smoran.

Enslaved – Axioma Ethica Odini 4+

Enslaved-Axioma-Ethica-Odini-300x300.jpg

Nisam se mnogo posvetio novom Enslavedu, al stvarno ovaj album mora da se slusa u posebnim raspolozenjima da bi se uvidio njegov kvalitet u potpunosti.

1349 - Demonoir 4

1272365397_1349-demonoir.jpg

E ovo je vec album, za razliku od prethodnog sranja koje je zamalo uspjelo da ih usere i zakopa.

Weapon - From the Devils Tomb 4

W-FTDT.jpg

Uh sto mi je ovo fino palo. Prava poslastica za ljubitelje americkog kulta ABSU. Okultno/misticni black metal, ima i uticaja grcke okultne scene (Talvi, dje li si).

Nightbringer - Apocalypse sun 4

27597.jpg

Skoro smo komentarisali Milan i ja. Tehnicki okultni BM

Deathspell Omega - Paracletus 5-

Deathspell-Omega-Paracletus-2010.jpg

Savrsen kraj triologije. SMRC mi je broj jedan, a ovo je tu nedje ruku pod ruku sa FAS.

Avsky - Scorn 4+

http://www.metalkingdom.net/album/img/d4/25603.jpg

Neshvatljivo mi je da niko nije spomenuo ovaj kultni svedski bend i njihov potonji album obzirom da je izasao jos u martu. Muziku bih opisao kao Darkthrone vorsip bend koji je cuo Katharsis - World without end i napalio se.

Blood of Kingu - Sun in the House of the Scorpion 5-

]http://www.nightspirit.no/wp-content/uploads/2010/06/blood-of-kingu-sun-in-the-house.jpg

I za kraj ovo cudo iz Ukraine koje me je prakticno oduvalo. Ovdje su clanovi Drudkh, Hate Forest, Astrofaes i Lucifugum. Album je ubica - brutalni vokali, agresija, zakucavanje, rifovi, atmosfera. 36 minuta holokausta inspirisanog sumerskom mitologijom. Ambient momenti su u nekom samanskom tripu, a sve je zacinjeno obradom Beherit-The gate of Nana. Na kraju bukvalno imate osjecaj da se prisustvovali ritualu obozavaoca djavola u podzemnim katakombama sumerske piramide. Kult.

Eto to je to. Preskocio sam ponesto mozda,al jebi ga. Na listi nema war usisisvaca i death/black kultova na koje masturbiramo po DM forumu. To cu posebno odradit kad budem dobre volje.

Edited by morbid god
Posted

Weapon - From the Devils Tomb 4

W-FTDT.jpg

Uh sto mi je ovo fino palo. Prava poslastica za ljubitelje americkog kulta ABSU. Okultno/misticni black metal, ima i uticaja grcke okultne scene (Talvi, dje li si).

Tu sam, tu sam, i već kopam linkove. :haha:

Blood of Kingu - Sun in the House of the Scorpion 5-

blood-of-kingu-sun-in-the-house.jpg

I za kraj ovo cudo iz Ukraine koje me je prakticno oduvalo. Ovdje su clanovi Drudkh, Hate Forest, Astrofaes i Lucifugum. Album je ubica - brutalni vokali, agresija, zakucavanje, rifovi, atmosfera. 36 minuta holokausta inspirisanog sumerskom mitologijom. Ambient momenti su u nekom samanskom tripu, a sve je zacinjeno obradom Beherit-The gate of Nana. Na kraju bukvalno imate osjecaj da se prisustvovali ritualu obozavaoca djavola u podzemnim katakombama sumerske piramide. Kult.

Ja ovo čudo imam na originalu ali me je, iskreno, smorio album :haha: a baš sam imao visoka očekivanja usled ekipe koja ga je radila, a možda baš i zato. Ali vidim u poslednje vreme da se još nekoliko drugara napalilo na album pa bih mogao da ga obrnem, možda mi sad proradi.