Lou Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 Čekaj, CoF i Dimmu su ti šit a Abigail Williams su ti kvalitet? To sam naveo samo zato što je vredno spomena, nisam ni poslušao to. Quote
Talvi Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 Kako jedan, ima ih 2 stalna člana + nekoliko sessiona. A u Absurdu je jedan stalni čovek (Wolf aka Ronald Möbus), ostali su svi session. I po toj tvojoj logici ni reći "bend" nije pravilno, ni reći "dobro sviraju" i sl. U Alcest-u Niege komponuje i svira sve živo, sem onog što lupa bubnjeve tako da je to u osnovi njegov bend. A Absurd je pravi bend, trenutno su tu Mobus koji peva i svira bas i onaj lik na gitari, zaboravih mu ime. A zna se koji su ljudi osnovali taj bend, kad, i ko je sve prošao kroz njega, istorija tog benda je dobro poznata. Quote
Talvi Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 Nego, nisam video da puno spominjete Hell Militia - Last Station On The Road To Death? Meni to beše jako dobar album. Quote
oʞɾoƃ Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 Nikako da preslušam, mada miriše na dobro. Quote
morbid god Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 (edited) Ok izdanje, nije mi sad nesto ostalo u najboljem sjecanju. edit: sad uzeh da provrtim, ovdje ima blagog Antaeus/Aosoth uticaja. Ajd da preslusamo jopet. Edited November 15, 2010 by morbid god Quote
oʞɾoƃ Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 LSK svira u Hell Militia, možda je zato. Quote
Talvi Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 Bili su oni i na turneji sa Aosoth-om onomad, ima ovde fin intervju gde se i to spominje: http://www.mortemzine.net/show.php?id=2264 Quote
morbid god Posted November 16, 2010 Report Posted November 16, 2010 Zaboravih da spomenem Abigor - Time Is the Sulphur in the Veins of the Saint. Jedno od boljih BM izdanja ove godine. Nesto u fazonu Thorns,imam slicne tripove kad slusam ova 2 izdanja. Quote
Lou Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 Meni se učinilo malo rasuto, ali može biti da je potrebno više slušanja. Ne podseća me na Thorns ni najmanje, samo utoliko što je u pitanju industrial/black kombinacija. Quote
BLAGOJE Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 kako me nalozi cikota bezveze.nema ovo veze sa thornsom. Quote
morbid god Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 Bigaje, ja kad pustim zadnji Abigor, istripujem nekakve crne rupe u kosmosu. Event horizon. A tamo su Thorns. E crne mi rupe u glavu. Quote
Guest милка з. Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 E jebem te u crne rupe. Pojesce te crne rupe. http://www.youtube.com/watch?v=TPERvCD1hZc Quote
Dioklecijan Posted November 19, 2010 Report Posted November 19, 2010 eo malo melodije.... http://www.myspace.com/vicarivsfiliidei Quote
oʞɾoƃ Posted November 19, 2010 Report Posted November 19, 2010 Vokal totalni promašaj, a vala su mogli i koji dinar više izdvojiti na produkciju. Quote
Dioklecijan Posted November 19, 2010 Report Posted November 19, 2010 Bend je sranje...produkcija je ok al je bend sranje...al vjerujem odje se nekijema svidja... Quote
morbid god Posted November 19, 2010 Report Posted November 19, 2010 Jos nema linka za ovo? Gojkas, bar reci kakav je split posto vidjeh da ti je stigao LP. Quote
oʞɾoƃ Posted November 19, 2010 Report Posted November 19, 2010 Nije mi povezan gramofon sa kompom još uvek, pa ne mogu da ripujem... Split je ubica. Aosoth standardna krljačina a la "Ashes Of Angels", dobra kao bilo koja druga brža pesma odatle. VI deo je vrlo interesantan, pesma kao da je poprimila malo DSO uticaja, komplikovanija je nego materijal sa EP-ja koji je bio gust i težak od početka do kraja, raznovrsnija, jednom rečju. Intro je klasičan Antaeus fazon, to ranije isto nisu imali. BTW, kad kažem DSO uticaj, mislim totalno na Paracletus trip. Quote
morbid god Posted November 19, 2010 Report Posted November 19, 2010 Ako nije problem, ripuj kad budes mogao. Quote
Talvi Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 Idi vidi plakat na temi za pedere i dukatlije. Quote
Recommended Posts