AstralliS Posted March 6, 2011 Report Posted March 6, 2011 Pokušao sam da nađem taj split, slaba vajda. Možda Milan može da pomogne Quote
Lunar Posted March 6, 2011 Author Report Posted March 6, 2011 Sa novog Fena ona pesma Carrier of Echoes je fantasticna, mada ceo album mi je dolican, cak su i klin (malo ) popravili. Quote
AstralliS Posted March 6, 2011 Report Posted March 6, 2011 Sviđa me se u svakom slučaju kojim pravcem se kreću Malediction Fields je zaista dobar album, ali mišljenja sam da su ovim otišli dalje. Quote
Stolet Posted March 6, 2011 Report Posted March 6, 2011 Poboljšali su clean tako što su smanjili njegovu učestalost OK, i dosta je bolji rekao bih, mada još uvek nije dobar Quote
Lou Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 Ja sam tek danas uzeo da preslušam dotični album, juče se podsetih prvenca koji mi nije posebno legao u vreme izdavanja, pa je tako utisak bio približno isti. Jednostavno nije bilo dovoljno materije, prepoznao sam elemente kojima su hteli da grade atmosferu, razumeo na šta su ciljali, ali nisu pogodili cilj, barem što se mene tiče. Sa druge strane, ovaj novi je mnogo bolje ostvaren, progresije i aranžmani pesama su barem dvostruko bolji. Sve to sa zanimljivijim idejama i boljim zvukom gitara, uvežbanim glasom koji je ovog puta bolje postavljen u miksu... i eto albuma kojem ću se vraćati. Vredi spomenuti i da su bubnjevi odsvirani sa više slobode i raznovrsnosti, što je lepo leglo na već postojeću dobru dinamiku pesama. Nisam očekivao ovako dobar album posle dosadnjikavog prvenca, ali barem je iznenađenje prijatno. Quote
NullPointerException Posted March 9, 2011 Report Posted March 9, 2011 (edited) Vrlo mracan i prljav BM The Beast of the Apocalypse - Henosis Edited March 9, 2011 by NullPointerException Quote
Novaliis Posted March 9, 2011 Report Posted March 9, 2011 Sa novog Fena ona pesma Carrier of Echoes je fantasticna, mada ceo album mi je dolican, cak su i klin (malo ) popravili. Ne znam sto se svima ne svidja njihov klin, nije uospte toliko los. Quote
Grobodan Posted March 10, 2011 Report Posted March 10, 2011 Evo ga Fen / De arma split Još novog materijala od Fen. A evo i Epoch bonus trake Tako da smo zaokružili priču sa Fen 2011. 1 Quote
Talvi Posted March 14, 2011 Report Posted March 14, 2011 Ou jea btw, novi Sarke daleko bolji od prvog albuma. Quote
AstralliS Posted March 14, 2011 Report Posted March 14, 2011 Evo i recenzija za Fen - Epoch na PS-u: http://www.prog-sphere.com/2011/03/14/fen-epoch/ Quote
Milan Posted March 15, 2011 Report Posted March 15, 2011 Brulvahnatu - Menstrual Extraction Ceremony 2011 Kib Sreng handles all vocals, instruments, recording and artwork. Recently joined Begrime Exemious (imali su dobar album prošle godine "Impending Funeral Of Man"). Ovo, šta god da je (but it made me moist) možete čuti ovde eternalobscurityrecords. To je najduža pesma, ostale su...ako ne i bolje. 3 Quote
BLAGOJE Posted March 15, 2011 Report Posted March 15, 2011 id' u kurac milane,okle vadis ovolike kultove,ovo sabija. Quote
AstralliS Posted March 15, 2011 Report Posted March 15, 2011 Ugh, ovo je premoćno, zaista! Odlična preporuka. Quote
Lunar Posted March 17, 2011 Author Report Posted March 17, 2011 Jes da nije bas bas novitet izaslo je pre par meseci, ali verujem da dosta vas nije culo ovo izdanje. http://www.mediafire.com/?psuzvxxr6fprbcs U pitanju je Skagos/Panopticon Split - On The Subject of Morality. Ja sam bio odusevljen, Skagosovim albumom iz 2009e. Prelepo izdanje i verovatno jedan od mojim omiljenih novijih BM bednova. Imaju dve pesme na ovom splitu, koje zvuce ko neki prog. black sa ponekad nekim clean vokalima. Obe pesme traju oko 16 min i stvarno je neverovatno sa kojom se lakocom preslusaju cele. Na drugoj pesmi clean me podseca ko da je Thom Yorke otpevao. XD Sto se tice Panopticonovog dela, to je neki shoegaze/lo-fi black metal, sve je spusteno u prodkuciji ali zvuce izvanredno. Naci svih 5 pesama na splitu su mi ekstra, i stvarno moja topla preporuka. 1 Quote
Talvi Posted March 17, 2011 Report Posted March 17, 2011 Dobar Brulvahnatu, naročito ona 18-minutna stvar. Je l' Panopticon i dalje onako haotičan kao ranije? Quote
Lou Posted March 17, 2011 Report Posted March 17, 2011 Je l' Panopticon i dalje onako haotičan kao ranije? Ja baš preslušavam, nema ovde haotičnosti. Čitav split je smiren, lep. Suv kvalitet. Quote
Talvi Posted March 17, 2011 Report Posted March 17, 2011 Oho, fina promena, slušao sam neke ranije radove i ono je kompletan haos bio, kao i većina te američke levičarske black scene. Overiće se onda. Quote
Recommended Posts