Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sa novog Fena ona pesma Carrier of Echoes je fantasticna, mada ceo album mi je dolican, cak su i klin (malo ) popravili. :D

Posted

Ja sam tek danas uzeo da preslušam dotični album, juče se podsetih prvenca koji mi nije posebno legao u vreme izdavanja, pa je tako utisak bio približno isti. Jednostavno nije bilo dovoljno materije, prepoznao sam elemente kojima su hteli da grade atmosferu, razumeo na šta su ciljali, ali nisu pogodili cilj, barem što se mene tiče.

Sa druge strane, ovaj novi je mnogo bolje ostvaren, progresije i aranžmani pesama su barem dvostruko bolji. Sve to sa zanimljivijim idejama i boljim zvukom gitara, uvežbanim glasom koji je ovog puta bolje postavljen u miksu... i eto albuma kojem ću se vraćati. Vredi spomenuti i da su bubnjevi odsvirani sa više slobode i raznovrsnosti, što je lepo leglo na već postojeću dobru dinamiku pesama.

Nisam očekivao ovako dobar album posle dosadnjikavog prvenca, ali barem je iznenađenje prijatno. :da:

Posted

Sa novog Fena ona pesma Carrier of Echoes je fantasticna, mada ceo album mi je dolican, cak su i klin (malo ) popravili. :D

Ne znam sto se svima ne svidja njihov klin, nije uospte toliko los. :)

Posted

Jes da nije bas bas novitet izaslo je pre par meseci, ali verujem da dosta vas nije culo ovo izdanje.

282968_282969.jpg

http://www.mediafire.com/?psuzvxxr6fprbcs

U pitanju je Skagos/Panopticon Split - On The Subject of Morality. Ja sam bio odusevljen, Skagosovim albumom iz 2009e. Prelepo izdanje i verovatno jedan od mojim omiljenih novijih BM bednova. Imaju dve pesme na ovom splitu, koje zvuce ko neki prog. black sa ponekad nekim clean vokalima. Obe pesme traju oko 16 min i stvarno je neverovatno sa kojom se lakocom preslusaju cele. Na drugoj pesmi clean me podseca ko da je Thom Yorke otpevao. XD Sto se tice Panopticonovog dela, to je neki shoegaze/lo-fi black metal, sve je spusteno u prodkuciji ali zvuce izvanredno. Naci svih 5 pesama na splitu su mi ekstra, i stvarno moja topla preporuka.

• Upvote 1
Posted
Je l' Panopticon i dalje onako haotičan kao ranije?

Ja baš preslušavam, nema ovde haotičnosti. Čitav split je smiren, lep. Suv kvalitet.

Posted

Oho, fina promena, slušao sam neke ranije radove i ono je kompletan haos bio, kao i većina te američke levičarske black scene. Overiće se onda.