Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ovaj Grob duhovit od ranog jutra.

Da budem precizan, imaju tri benda koja valjaju, a da su aktivni. Pomenute blekere, Rotten Sound, Shape Of Despair.

Edited by Lou
Posted

Beherit, Moonsorrow, Ajattara, Swallow The Sun, Backyard Babies...?

Zaboravih Beherit.

Ostalo je sviranje kurcu.

Posted

A dobro, i ja sam cudan po pitanju nekih bendova. :)

Meni je Saturnus prva ljubav i volim sve klonove i sto sto iole zvuci kao melodic death doom. Jos ako je i sporiji i vuce na funeral - secha vena. :)

Posted (edited)

Po meni najbolji albumi godine za sad su:

1. Burzum - Fallen (povratak kralja 2. deo)

2. Ygg - Ygg (eksperimentalni atmospheric BM album članova Nokturnal Mortuma uz pomoć Walknuta, BlazeBirth Halla i verovatno Drudkha. Remek delo)

2. Blut Aus Nord - 777 - Sect(s) (ovaj album je jako dobar stoga deli drugo mesto s Ygg-om)

3. Anaal Nathrakh - Passion (industrial BM grindcore ludilo)

4. Lifelover - Sjukdom (depresivni manijaci ponovo napadaju)

5. Shining - VII: Född Förlorare

6. Kroda - Schwarzpfad (očekivao sam nešto bolje ali nije loše kao kombinacija Folk Metala i Hardcorea)

7. Agalloch - Marrow of the Spirit (nije baš BM al ipak je BM jedan od elemenata muzike ovog benda pa stoga samo 7. mesto)

8. Enslaved - The Sleeping Gods (Enslaved dobar kao i inače al je ipak ovo EP i black/folk a ne čisti black stoga samo osmo mesto)

9. Fen - Epoch (i dalje ostaju među najboljim post-BM bendovima al ovaj album je mogao biti i bolji)

10. Negura Bunget - Poartã de dincolo (nije loš eksperiment, nekakva kombinacija hardkora i blackened folk metala kao Kroda, ali pošto je EP stoga deseto mesto)

11. Krallice - Diotima (dobar atmospheric BM ali kako nikad neće nadmašiti prvi album im dajem 11. mesto)

12. Wotanorden - The hands of fate (treći album Američkih NSBM-ovaca nakon 5 godina)

13. Forgotten Tomb - Under Saturn Retrograde (dobar album, al nije ništa posebno i nije baš čisti BM stoga nesrećno 13. mesto)

14. Peste Noire - L’Ordure A L’etat Pur (moglo bi to i bolje…)

15. Wedard - Eiskrieg II (neloše, ali EP, stoga zadnje mesto…)

Edited by Burzum1488
  • Downvote 1
Posted

10. Negura Bunget - Poartã de dincolo (nije loš eksperiment, nekakva kombinacija hardkora i blackened folk metala kao Kroda, ali pošto je EP stoga deseto mesto)

Wait, what?

Posted

Wait, what?

Mislio sam na vokal na tom EP-u, ima neki hardcore/RAC filing.

fen meni potpuno podbacio, ne zasluzuje da bude ni na kakvoj top listi u pozitivnom smislu, toliko sam se razocarao.

Nije tako loš, ima pozitivne recenzije od ljudi.

Posted

Pensées Nocturnes - Ceci Est De La Musique (2011)

334u4ub.jpg

Artist: Pensées Nocturnes

*Album: Ceci Est De La Musique

*Year: 2011

*Genre: Black Metal/Neoclassical

*Country: France

*Format: mp3@CBR320kbps

*Size: 120MB

Tracklist:

1. Ceci est de la Musique 54:55

Download (320)

• Upvote 1