Lou Posted June 22, 2011 Report Posted June 22, 2011 Myrkgrav/Voluspaa [split] (2011) Dva sasvim normalna i dobra viking/black benda izdaju split, totalna retkost. Nimalo loše ovo, baš dobre pesme. Jedino je ova druga u početnom rifu (koji se kasnije pojavljuje još jednom) prekopiran Burzum. Quote
[Nocturno] Posted June 23, 2011 Report Posted June 23, 2011 Pa ja bih voleo da cujem saradnju Shining i Swallow the sun. Quote
Grobodan Posted June 23, 2011 Report Posted June 23, 2011 Osim što su Spinefarm grupe mahom teško sranje Slažem se. Nemojte izvlačiti zaključak samo iz Shininga, imaju oni jako dobrih bendova. Quote
Lou Posted June 23, 2011 Report Posted June 23, 2011 (edited) Ovaj Grob duhovit od ranog jutra. Da budem precizan, imaju tri benda koja valjaju, a da su aktivni. Pomenute blekere, Rotten Sound, Shape Of Despair. Edited June 23, 2011 by Lou Quote
Talvi Posted June 23, 2011 Report Posted June 23, 2011 Beherit, Moonsorrow, Ajattara, Swallow The Sun, Backyard Babies...? Quote
Grobodan Posted June 23, 2011 Report Posted June 23, 2011 Idi slušaj nebitne Francuze. Malo primitivizma, mnogo smo se profinili. VON GOAT - Dissapear Rip je očajan ali tako treba. 1 Quote
Lou Posted June 23, 2011 Report Posted June 23, 2011 Beherit, Moonsorrow, Ajattara, Swallow The Sun, Backyard Babies...? Zaboravih Beherit. Ostalo je sviranje kurcu. Quote
[Nocturno] Posted June 23, 2011 Report Posted June 23, 2011 Swallow the sun je krsh? Sram da me bude, volim bend koji je po vama sranje. Quote
Stolet Posted June 23, 2011 Report Posted June 23, 2011 I meni se učinilo čudnim, mora da je neki previd Quote
[Nocturno] Posted June 23, 2011 Report Posted June 23, 2011 A dobro, i ja sam cudan po pitanju nekih bendova. Meni je Saturnus prva ljubav i volim sve klonove i sto sto iole zvuci kao melodic death doom. Jos ako je i sporiji i vuce na funeral - secha vena. Quote
NeChrist Posted June 24, 2011 Report Posted June 24, 2011 (edited) Po meni najbolji albumi godine za sad su: 1. Burzum - Fallen (povratak kralja 2. deo) 2. Ygg - Ygg (eksperimentalni atmospheric BM album članova Nokturnal Mortuma uz pomoć Walknuta, BlazeBirth Halla i verovatno Drudkha. Remek delo) 2. Blut Aus Nord - 777 - Sect(s) (ovaj album je jako dobar stoga deli drugo mesto s Ygg-om) 3. Anaal Nathrakh - Passion (industrial BM grindcore ludilo) 4. Lifelover - Sjukdom (depresivni manijaci ponovo napadaju) 5. Shining - VII: Född Förlorare 6. Kroda - Schwarzpfad (očekivao sam nešto bolje ali nije loše kao kombinacija Folk Metala i Hardcorea) 7. Agalloch - Marrow of the Spirit (nije baš BM al ipak je BM jedan od elemenata muzike ovog benda pa stoga samo 7. mesto) 8. Enslaved - The Sleeping Gods (Enslaved dobar kao i inače al je ipak ovo EP i black/folk a ne čisti black stoga samo osmo mesto) 9. Fen - Epoch (i dalje ostaju među najboljim post-BM bendovima al ovaj album je mogao biti i bolji) 10. Negura Bunget - Poartã de dincolo (nije loš eksperiment, nekakva kombinacija hardkora i blackened folk metala kao Kroda, ali pošto je EP stoga deseto mesto) 11. Krallice - Diotima (dobar atmospheric BM ali kako nikad neće nadmašiti prvi album im dajem 11. mesto) 12. Wotanorden - The hands of fate (treći album Američkih NSBM-ovaca nakon 5 godina) 13. Forgotten Tomb - Under Saturn Retrograde (dobar album, al nije ništa posebno i nije baš čisti BM stoga nesrećno 13. mesto) 14. Peste Noire - L’Ordure A L’etat Pur (moglo bi to i bolje…) 15. Wedard - Eiskrieg II (neloše, ali EP, stoga zadnje mesto…) Edited June 24, 2011 by Burzum1488 1 Quote
Talvi Posted June 24, 2011 Report Posted June 24, 2011 10. Negura Bunget - Poartã de dincolo (nije loš eksperiment, nekakva kombinacija hardkora i blackened folk metala kao Kroda, ali pošto je EP stoga deseto mesto) Wait, what? Quote
Berliner Posted June 24, 2011 Report Posted June 24, 2011 fen meni potpuno podbacio, ne zasluzuje da bude ni na kakvoj top listi u pozitivnom smislu, toliko sam se razocarao. Quote
NeChrist Posted June 24, 2011 Report Posted June 24, 2011 Wait, what? Mislio sam na vokal na tom EP-u, ima neki hardcore/RAC filing. fen meni potpuno podbacio, ne zasluzuje da bude ni na kakvoj top listi u pozitivnom smislu, toliko sam se razocarao. Nije tako loš, ima pozitivne recenzije od ljudi. Quote
Lou Posted June 24, 2011 Report Posted June 24, 2011 To za Rumune nema veze sa životom, a Agalloch je iz prošle godine. Quote
NeChrist Posted June 24, 2011 Report Posted June 24, 2011 To za Rumune nema veze sa životom, a Agalloch je iz prošle godine. Hvala na informaciji. A za Rumune kažem ti, slušaj jebeni vokal... Quote
Lou Posted June 24, 2011 Report Posted June 24, 2011 Slušao, glas je fantastičan i neobično jak i prodoran za BM, ali je daleko od HC-a. Quote
NeChrist Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 Pensées Nocturnes - Ceci Est De La Musique (2011) Artist: Pensées Nocturnes *Album: Ceci Est De La Musique *Year: 2011 *Genre: Black Metal/Neoclassical *Country: France *Format: mp3@CBR320kbps *Size: 120MB Tracklist: 1. Ceci est de la Musique 54:55 Download (320) 1 Quote
Recommended Posts