Uruk Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 C. Pa dobro, al' ako ima neko nesto tako atmosfericno, a da nije bas toliko tipicno za black(ne mora biti netipicno kao SoTM, samo da ne budu bas oni klasika black rifovi), preporucite. I onako mracna atmosfera, ali nemojte neki depressive black poput Urfaust da mi preporucujete. Inace, crko je talvijev link, evo mediafire za Farsot ovde http://prophetofdeath.blogspot.com/2011/10/farsot-insects-2011.html Quote
Talvi Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 To što ti tražiš zvuči kao novi Glorior Belli. Quote
Demon Seed Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Meni je npr novi Nachtmystium atmosferican, mracan i atipican. Quote
Uruk Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 ^pa dobro, njih sam slusao. Overicu Glorior Belli. Quote
Grobodan Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Pff ja ne znam nijedan album danas koji je na fazon Privilegivuma ali uvek sam gledao na njega kao prva 3 Samaela za novi milenijum pa eto, ako nisi slušao te klasike get working. Imam neki Rock hard BM specijal gde su članovi poznatih bendova birali svoj top 5 black metala i super mi je bilo što članovi SotMa nisu izabrali niejdan norveški album nego albume Samaela, Mortuary drape, Root, Master's hammer i ne mogu da oporavim koji je bio peti. Quote
Uruk Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 (edited) Jesam Ceremony, i to dosta, vis' mogu prva dva skinuti. Ni ne trazim da bude muzicki isto, vec vise da su sa istog izvora sto bi se reklo, slicne motivacije, da idu ka istom cilju, atmosferi, emociji, u tom smislu slicno Tako da si npr, sa tim Samaelom sjajno pogodio, a ako se setis i neceg drugog vici. Edited October 30, 2011 by Uruk Hai Quote
BLAGOJE Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Pff ja ne znam nijedan album danas koji je na fazon Privilegivuma ali uvek sam gledao na njega kao prva 3 Samaela za novi milenijum pa eto, ako nisi slušao te klasike get working. Imam neki Rock hard BM specijal gde su članovi poznatih bendova birali svoj top 5 black metala i super mi je bilo što članovi SotMa nisu izabrali niejdan norveški album nego albume Samaela, Mortuary drape, Root, Master's hammer i ne mogu da oporavim koji je bio peti. sabat mi nekako dodje kao logican odgovor. Quote
Grobodan Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Mislim da je Mercyful fate, proveriću. Quote
Lou Posted October 31, 2011 Report Posted October 31, 2011 Skidaj, drugačiji je trip malo a i kratak je album na kraju krajeva, nemaš šta da izgubiš. Dobar je, ipak, album, čak sam se prijatno iznenadio. U odnosu na prošli - bolja produkcija, zanimljivije ideje, a muziciranje i atmosfera zaista zaslužuju epitet "post" (nešto što prethodni album, po mom mišljenju, nije postigao). Skok između izdanja. Quote
Demon Seed Posted October 31, 2011 Report Posted October 31, 2011 Vec nekoliko dana se stalno pusta na plejeru! Aenaon - Cendres et Sang (2011), http://www.mediaboom.org/344333-aenaon-cendres-et-sang-2011.html Kasnim, ali, ovaj album je fenomenalan. Quote
Grobodan Posted October 31, 2011 Report Posted October 31, 2011 Uvek ti kasniš, šta ćeš kad si retrogradni metalac. Quote
Demon Seed Posted October 31, 2011 Report Posted October 31, 2011 Ne nego cu da sedim ovde 24/7, da udaram refresh, da skidam albume i da redjam u plejer. 2 1 Quote
Grob Bez Dna Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 (edited) a sta fali tome? posle se hvalis kako imas preko 3000 artista na lastu, a 85% ne znas sta je. Edited November 1, 2011 by Grob Bez Dna Quote
Lou Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 HAEMOTH To Release New Album In January Quote
Goxy Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 izasao novi Blasphemophagher ,ali nema linka jos. My linkhttp://www.nwnprod.com/?p=1834 nadam se da ce da pokida. Quote
Grobodan Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Ima linka http://www.mediaboom.org/357028-blasphemophagher-the-iii-command-of-the-absolute-chaos-2011.html Quote
Goxy Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 znam,jutros procureo.prvoklasno cepanje,ocekivano. Quote
Grobodan Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Evo ti ga na 320kbps: http://www.megaupload.com/?d=XPEH9W0F Odlično krljanje vaistinu, i dalje su u vrhu usisivačke scene. Bestial raids me malo razočarao, kao da su i oni hteli malo pametniji pristup usisivačima kao Teitanblood album ali izgubiše se negde usput. Quote
Goxy Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 slazem se,jedan su od boljih usisivaca na trzistu.ovo im je mozda i najbolji album.pesma sa pete-om je vrh! Quote
Grobodan Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Ne budi pičkica nego slušaj ovaj kvalitet. Quote
Grobodan Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Btw zašto ubacujete Nifelheim u priču o usisivačima? Quote
Recommended Posts