Grobodan Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Izazov bi bio da ti tražim da to uradiš u 2 dana, recimo. Ovako samo pitam. Quote
Lunar Posted November 7, 2011 Author Report Posted November 7, 2011 Izazov bi bio da ti tražim da to uradiš u 2 dana, recimo. Ovako samo pitam. Ja sam skinuo paket Leviathan demoa jednom. Nije ih bilo svih 15(ako ih 15 ima), ali kako sada vidim na hardu ima ih 9. Neke pesme su mi ostale u secanju, tako jest okrenuo sam ih više od jedan put, ali većina pesama samo jednom i nemam želju da im se vraćam. Quote
Lou Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Izazov bi bio da ti tražim da to uradiš u 2 dana, recimo. Ovako samo pitam. Ja bih tako i preslušao, zato pitam. Quote
Lunar Posted November 7, 2011 Author Report Posted November 7, 2011 Ovo je bio moj edit na gornji post ali je pukao forum, i nije ga prihvatio. Sada gledam šta ima u folderima. Zanimljiv je V demo, koji su zapravo obrade, najludja je Depeche Mode obrada. White Devil, Black Metal je najzanimljiviji demo... ali ne vidim razlog iko da se vraća ovim izdanja kada su mu tu albumi. Ja sam skinuo sve ovo 2009e, zajedno sa još brdo black metala, pošto sam mislio da je najveće uživanje u životu znati što više nepoznate muzike i što više istraživati. Vraćanje na demoe bendova koji postoje dugi niz godina i iza sebe imaju dosta full lenghtova, je potpuno ne potrebna retrospektiva. To je kao da tražite grafike barkonih umetnika iz doba učenja u slikarskim radionicama, a pred vama stoje ogromne kompozicije i dela istih tih umetnika iz poznog perioda. Ovo je bio moj edit na gornji post ali je pukao forum, i nije ga prihvatio. Sada gledam šta ima u folderima. Zanimljiv je V demo, koji su zapravo obrade, najludja je Depeche Mode obrada. White Devil, Black Metal je najzanimljiviji demo... ali ne vidim razlog iko da se vraća ovim izdanja kada su mu tu albumi. Ja sam skinuo sve ovo 2009e, zajedno sa još brdo black metala, pošto sam mislio da je najveće uživanje u životu znati što više nepoznate muzike i što više istraživati. Vraćanje na demoe bendova koji postoje dugi niz godina i iza sebe imaju dosta full lenghtova, je potpuno ne potrebna retrospektiva. To je kao da tražite grafike barkonih umetnika iz doba učenja u slikarskim radionicama, a pred vama stoje ogromne kompozicije i dela istih tih umetnika iz poznog perioda. Quote
Demon Seed Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Ae da se skupimo nas 5 odavde da isprdimo 20 demoa da vidimo kako ce Slobi i Lunaru da se dopadnu? Quote
Lou Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Već mesec dana, ako ne i više, mi gitara stoji rastavljena, sad si me podsetio. Tuga. Quote
Demon Seed Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Meni stoji neociscena i sa pokidanom prvom zicom izmedju civije i locka, pa jos moze da se svira, te me mrzi da zamenim. Prokrastinacija = tuga. Quote
Lou Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Evo, čim odbranim rad, svega mi. Žice sam kupio. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Već mesec dana, ako ne i više, mi gitara stoji rastavljena, sad si me podsetio. Tuga. paaaaaaaaa zastoooooo,pa kakoooooooooooooooooooo,pa neeeeeeeeeeeee,paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ubi se Quote
Grobodan Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Evo ti Lou novi BAN, nećeš je još sastaviti: http://www.mediaboom.org/357442-blut-aus-nord-777-the-desanctification-2011.html Ae da se skupimo nas 5 odavde da isprdimo 20 demoa da vidimo kako ce Slobi i Lunaru da se dopadnu? Hej ja sam samo pitao da li se neko usudio da presluša sve ono, mada sad posle ovolike priče dođe mi da i sam to uradim Quote
Lou Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Poslednja pesma koju sam učio pre nego rastavih gitaru je "Disciples Libration (Lost In The Nine Worlds)". Quote
Demon Seed Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Pa posle seri kako ti ne lezi tremolo picking i kako ti vise cuci doom da sviras. Quote
Demon Seed Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Sad si ga sjebo i opet ce doom da slusa umesto kvalitetnu przeniju. Quote
Grobodan Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 opet ce doom da slusa umesto kvalitetnu przeniju. A šta je doom nego kvalitetno prženje? Quote
NeChrist Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 A šta je doom nego kvalitetno prženje? dosadno govno 1 1 Quote
Grobodan Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Dečko voli NS, zna šta je kvalitet. Quote
NeChrist Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Ti duma nijesi slušao Ovo je jedino od duma šta sam slušao i šta nešto vredi (Russian NS Blackened Folk Funeral Doom Metal): http://www.youtube.com/watch?v=KBRR55nmt00 Quote
Recommended Posts