Novaliis Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Ja volim samo funeral doom, sto depresivnije to bolje. Quote
Lou Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Ovo je jedino od duma šta sam slušao i šta nešto vredi (Russian NS Blackened Folk Funeral Doom Metal): 'Ajde idi krsti se. Quote
Stolet Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Nisam nešto posebno primetio da su Vo Skorbyah NS bend. Dele postavu sa Opričem, koji nije NS bend, mada su radili split sa Krodom, sad što je jedan lik iz Temnozora ne mora odmah da učini bend nacističkim. Ovaj live, btw, je očaj, studijski nisu toliko loši, mada imaju očajne clean vokale, a ni frulice nikako nisu uklopljene u muziku. Bilo kako bilo, predstavljaju se kao funeral doom a mala su beba za neke mame i tate od funeral doom bendova. Zakopava ih i ruski Who Dies In Siberian Slush, a kamoli neki bend koji je zapravo funeral doom 1 Quote
BLAGOJE Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 ali je on utripovao da su NS pa tako sva tvoja prica pada u vodu Quote
Demon Seed Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 I ako bude ispalo da nisu, prestace da mu se svidjaju Quote
Talvi Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Ovo je jedino od duma šta sam slušao i šta nešto vredi (Russian NS Blackened Folk Funeral Doom Metal): Mogao bi da overiš tvoje zemljake S.O.M., baš zajeban doom sa dosta folk uticaja. Balkanski Thorr's Hammer. Quote
BLAGOJE Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 I ako bude ispalo da nisu, prestace da mu se svidjaju cisto sumnjam da bi tako neka sitna cinjenica poljuljala negove tvrdokorne stavove Quote
NeChrist Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Članovi su NS, sad da li tog ima u tekstovima ili ne je već nebitna stvar... Quote
Grobodan Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 To je onaj fazon "žena može biti iz sela ali auto mora biti iz Nemačke". Quote
Talvi Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Bend može biti sa sela ali ideologija mora biti iz Nemačke. Quote
solicitor Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 (edited) Kad sam resio da prestanem da skidam s neta svu muziku u kojoj se cuje elektricna gitara, prvo sam naravno izbacio metalcore i deathcore, a odmah zatim i NS black metal. Ima naravno proverenih bendova koji vuku na folk i pagan i to cu naravno uvek voleti i slusati, ali ovaj tr00 NS je najgora bulja od muzike. PS. Slusam Leviathan i bas mi se svidja, to htedoh reci, al se zablenuh u ove offtopic postove Edited November 9, 2011 by solicitor Quote
Talvi Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Hell Militia is entering the studio for three weeks in Germany, for the recording of the third album. More infos coming soon... Quote
NeChrist Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 DRUDKH is back! The Ukrainian black poets' forthcoming album is entitled "Eternal Turn of the Wheel" and has been scheduled for a February 24th (28th in North America), 2012 release. "Eternal Turn of the Wheel" marks a return to the band's roots and early sound. More news soon! Quote
Talvi Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 Šta sam rekao? Old Silver Key za muziku za bivše metalce, Drudkh za distorziju i mirna Bačka. Quote
Talvi Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 Illnath - Third Act in the Theatre of Madness (2011) Quote
Lou Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 Ček', ček', to je onaj COF rip-off sa klovnovskim omotima? Neka, hvala. Quote
Demon Seed Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 Dabome, pozoriste, ludilo, debele goticarke. Quote
Recommended Posts