oʞɾoƃ Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Bože ko mene naziva neznalicom, nije poslušao Ascension do dan-danas. Quote
Маузер Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Prosle nedelje sam ga preslusao, ne bih ga kacio bezveze. Quote
Demon Seed Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Meni stigo prosle nedelje oridjinal Quote
Miilos Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Meni je baš dobar album, k'o i uvek... Jedino mi je krivo što su počeli da pevaju na engleskom, a black metal mi najbolje zvuči baš na finskom. I nije mi jasno što Varjoherra nije otpevao ceo album kad se već pojavljuje kao gost, ali dobro... Dobar je album i ovako. 320kbps ako nekom treba... http://ifolder.ru/28464075 Quote
HeLLsarma Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 (edited) REX SATANACHIA !!! Edited February 2, 2012 by HeLLsarma 1 2 Quote
oʞɾoƃ Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Ono dansko govno koje Rakić već godinama pokušava da uvalja ljudima? Quote
truliandedzombileš! Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Na ovoj strani sve samo smeće. Quote
Grobodan Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 grim primitive fisting from the underground ancient hordes, no modern shits, just pure wild spirit Quote
oʞɾoƃ Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 fourth strike of this nekro pagan gathering from the frozen forests of Germany! Quote
Grobodan Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 if you need further info about this, go kneel in front of your dead god Quote
HeLLsarma Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Ono dansko govno koje Rakić već godinama pokušava da uvalja ljudima? Samo ti hejtuj... Frenchie hipster Quote
Grobodan Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Malo mi podbačaj novi Hellsaw, svirka je korektna i konkretna ali otišli su više u fazon praćenja današnje scene, Cold mi bio mnogo lepši sa onim throwbackom na zimu devedesetih. Quote
Demon Seed Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 (edited) Upravo sam zavrsio skidanje svega sto postoji na ovoj temi. Edited February 5, 2012 by Demon Seed Quote
Lou Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 (edited) Ja sam to uradio leta/jeseni 2010. i pokajao se. Edited February 5, 2012 by Lou Quote
oʞɾoƃ Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Jezivo je koliko malo dobrog bleka izlazi ovih dana. Ako čujem 3-4 dobra albuma godišnje. Quote
Lou Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 A i to je sve BAN. PUŠITE GA METALCI Quote
Talvi Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Ove godine će Nachtmystium da opali jedan falusni šamar svima ostalima i ćao, doviđenja. Quote
Grobodan Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Jezivo je koliko malo dobrog bleka izlazi ovih dana. Ako čujem 3-4 dobra albuma godišnje. A ja to kad kažem pljuješ me. Ove godine će Nachtmystium da opali jedan falusni šamar svima ostalima i ćao, doviđenja. True that, još da su black... Quote
Talvi Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Ja ih računam kao neku redefiniciju blacka, izvrnuli su stvari na postavu i muzički i tekstualno a zadržali taj neki mračni osećaj. Quote
Grobodan Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 PROCLAMATION - Nether Tombs of Abbadon Već mnogo hvaljen u krugovima usisivačke elite ali meni ovaj bend nikad nije legao, ajde da vidimo. Quote
Denny Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Valja album, ali ima neku malu notu neozbiljnosti. Ili se bar tako čini, verovatno ti zato nije legao. Nemam sad vremena da se baš upustim u album, ali klizi bez problema. Quote
Miilos Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 http://www.mediafire.com/?8o8a8az0p73nete Evo jedan noviji album koji mi se svideo, ali definitivno nije za svakog. Ako se nekome sviđa Nightbringer, svideće mu se i ovo. Danas ima dobre muzike kao što je i uvek bilo, ali je problem što sad ljudi skidaju po 15 albuma dnevno i kad im se nešto ne svidi u prvih pola minuta, izbace album iz kompjutera i skinu sledećih 15 albuma i tako u krug. Treba da znaš i šta tražiš. Ja nikad ne bih mogao da slušam bend koji peva o pivu, jer ne pijem, niti ove silne romantične black metal bendove. Slušam samo muziku koju slušaju ovakvi ljudi. Bez namere da vređam bilo čiji ukus, ja lično preskočim 90% bendova o kojima se govori ovde jer unapred znam kad nešto neće da mi se svidi. Kad hoću da čujem nešto novo uglavnom tražim na sajtovima proverenih izdavačkih kuća ili gledam gde još sviraju muzičari iz bendova koji mi se sviđaju. Ubodem s vremena na vreme ponešto dobro, kao npr. ovaj gore bend ili Balance Interruption, Helel, Owl... Quote
Recommended Posts