F4R15 Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Elem, slušam danas zelenog, i oduševljen sam. Krenuo da potražim komentare drugih, kad ono, nema teme. Ako sam pogriješio, žao mi je. Dakle, za neupućene (ako takvih ima) melodic black/doom bend. Lineup: David Gold - Vocals, guitar (Necramyth) Dan Hulse - Bass, vocals (Blood of Christ (Can)) Jessica Rose - Keyboard Shawn - Guitar Chris Mezz - Drums (ex-Wetwork) Diskografija ( i linkovi za download): Woods IV: The Green Album Against the Seasons: Cold Winter Songs from the Dead Summer Heat(demo) Pursuit of the Sun & Allure of the Earth Woods III: The Deepest Roots and Darkest Blues Allure of the Earth(single) Independent Nature 2002-2007(best of) Eto, nemojte zamjerit 1 Quote
Fapril ethereal Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 (edited) svaka cast Farise..taman da poskidam ostatak.. imam samo Pursuit.. kakav bend majko moja.. Edited January 4, 2010 by april ethereal Quote
AstralliS Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Za novi album samo reči hvale, definitivno jedan od, na sreću, boljih albuma iz mnoštva odličnih izdanja koji su se pojavili u proteklom periodu (i koji će se tek pojaviti) Quote
Ајлин Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Koji je to novi Ne znam dal' išta da skidam bez preslušavanja, po opisu može lako da se desi da mi se sviđa... Ajd Astrallise procenu mi daj pls Quote
Talvi Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 (edited) Jebite se. Zatrpan sam ovih dana sa tri tone sranja za recenziranje, poceh da slusam Riverside, ceka se kad ce Orphaned Land, one jade iz Grcke ne smem ni da spominjem koliko iscekujem, a od ovih vasih hvalospeva se nalozih da cujem ovo k'o pec na drva. A u kurac, sad moram i ovo da skinem. Edited January 5, 2010 by Talvi Quote
Ајлин Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Šta kukaš, no skidaj. Evo ja nisam dočekala da mi Astrallis da procenu, kliknuh i ubodoh slot, i šta sad. I got my answer allright. Po svoj prilici ću ga odmah i preslušati pošto mi se lista završava Quote
AstralliS Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Pa vidiš, Ajlin, ja sam ovijeh dana nošen utiskom novog Ihsahn-a, iako sam novom WOY albumu dao priličnu šansu da se razmahne, i mogu ti reći da je moja procena da će ti se svideti, sudeći po onom što znam o tvojim muzičkim afinitetima U suprotnom, možeš me kunuti, ne bi bila ni prva, ni poslednja Quote
Ајлин Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Ma de da te kunem, tebe?? Btw i mene je Ihsahn ostavio bez reči. U pozitivnom smislu. Ali nećemo ovde pošto imamo 2 teme pa možemo da biramo Skidam zeleni, jel' treba još neki? Quote
AstralliS Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Ne znaaam jaaa Skidaj i Pursuit of the Sun & Allure of the Earth i Woods III: The Deepest Roots and Darkest Blues, ne može omane Quote
Lunar Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Okej je ovaj novi, ali daleko je ovo ispod od onog Woods of Ypres koji je napravio Pursuit of the Sun & Allure of the Earth. Previshe, ali previshe su razblazili muziku. Quote
Josif Visarionovič Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Prosli album sam preslusao jos kad je izasao ali sam i zaboravio kako zvuci.Podseti se malo ali ovaj novi je avion. Quote
kuruz Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Dobar album, samo predugačak, a i tekstovi nisu nešto koliko sam uspeo da razumem. Quote
morbid god Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 (edited) kolko je muzika dobra, tekstovi su losi. al kako je pjevanje mocno, odavno se nisam isprimao tako na neki clean vokal. dajte koju preporuku u ovom stilu, kapiram da doom ima slicnih bisera. Edited January 5, 2010 by morbid god Quote
kuruz Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 "I feel so heavy maaaaaan!" i onaj u kojem je "I said, she said" su najsmešniji. Slušaj Primordial. Quote
morbid god Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Uh, na tom dijelu me bilo sramota sto sto citam tekstove. Ocekivao sam da cu da posvrsavam ko kad sam nabavio lirike za Cobalt-Gin, medjutim.. evo bas cu sad da upalim Primordial, nisam 100 godina. Quote
Маузер Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Evo sada sam stavio na skidanje WOY. A kakav je taj Cobalt? Vredi skidati? Quote
morbid god Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Jel moguce da nisi primjetio verbalnu onaniju posvecenu tom albumu, u nekih, recimo, 2 mjeseca? Otvaral se i tema, Lunarko je krechio po recenzijama, ja sam ga spomenuo na temi o naj albuma bar jedno 5x. Ako to nisu dovoljne preporuke, idi slusaj Darkthrone demo snimke. Quote
Lunar Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Ma hajde bre ranije su pevali o sumama i biti jedan sa prirodom, a gle o chemu sada pevaju, ovo retko kada koristim i trudim se da ne koristim ali su stvarno sell-out bend. "I am pouring my heart to you To get you, to move you(WTF ovaj deo) I am pouring my heart to you To get you to stay here What about this What about that Don't you remember good times? What about this what about that don't you remember our life? What about this what about that Don't you remember hard times? Oh, please wait Please wait She said:" No, I am going away...." Ne bi imao problem oko sell-outa da nisu ovako grozni tekstovi, a pogotovo u poredjenju sa ranije. Quote
kuruz Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Uh, na tom dijelu me bilo sramota sto sto citam tekstove. Ocekivao sam da cu da posvrsavam ko kad sam nabavio lirike za Cobalt-Gin, medjutim.. evo bas cu sad da upalim Primordial, nisam 100 godina. Nisam čitao, a i nešto nemam želju posle ovoga što sam čuo. Probaću kasnije da nađem neke bendove koje sam slušao ranije, a da zvuče slično kao ovi. Quote
Маузер Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Pustao mi Lunar nes malo kada sam bio u bgu ali to nije dovoljno. Sada cu i to da bacim na skidacinu pa da vidm. Quote
Lunar Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 (edited) Jel moguce da nisi primjetio verbalnu onaniju posvecenu tom albumu, u nekih, recimo, 2 mjeseca? Otvaral se i tema, Lunarko je krechio po recenzijama, ja sam ga spomenuo na temi o naj albuma bar jedno 5x. Ako to nisu dovoljne preporuke, idi slusaj Darkthrone demo snimke. Pustao mu ja , kaze lik grozno je ovo, klasichan Katharsis rip off. Ja nisam mogao da verujem. Edited January 5, 2010 by Lunar Quote
-Mare Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Fenomenalan bend. Green je odlican, ni ostatak ne zaostaje. Quote
Маузер Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 @Lunar: Aj kada skinem i lepo poslusam dacu ti konacan sud ali kada sam tamo cuo bilo mi trulo zato sto sam se pre toga drogirao sa Katharsisom pa mi sve slicno bilo. Quote
Recommended Posts