Josif Visarionovič Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Smarate sa tim zanrovskim podelama. Quote
oʞɾoƃ Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Anaal Nathrakh ima clean, sudeći po naslovima pjesama katastrofalne tekstove, pa je gej ? Dave Hunt ima odličan vokal, a tekstovi/naslovi su fantastični. Quote
Маузер Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Ih da cujes tek kako je to sve uzivo. Ja ovo stavio da se skida pre nego sto sam izasao sinoc i neki eror mi klepio. Mrzi me i da skidam vidim da mi se nece svideti. Quote
F4R15 Posted January 6, 2010 Author Report Posted January 6, 2010 'ćeš da ti dignem album na MU ? Quote
Lunar Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Gledam ove hvalospeve za WOY album, reko' ovo je neki dragulj za koji nisam znao, skinem, pustim kad ono... Emo sranje, koje pritom nema apsolutno šta da traži na ovom podforumu. WOY upravo ide sada logikom kojem je In Flames krenuo 2002. Ja kazem meni je ovo okej(obrnuo sam jednom album iz dva pokusaja i nemam bash povecu zelju ponovo to da uradim), ali daleko ispod njihovih ranijih radova, ili npr. drugog njihovog albuma. Ovo ima isto tolko veze sa BM kolko npr. novi In Flames sa Melodic death metalom. Ali ko sto ti volish novi In Flames uvek ce se naci neko da voli novi Woods. Quote
morbid god Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Ne rise da Gojko voli novi In Flames!?! Quote
Josif Visarionovič Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Ali ko sto ti volish novi In Flames uvek ce se naci neko da voli novi Woods. Isto kao sto ce se uvek naci neko ko ce slusati kok,koji je po meni jedan od najvecih failova u istoriji muzike. 1 Quote
Brynhildr Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Ne rise da Gojko voli novi In Flames!?! 1 Quote
morbid god Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 A ja se cudim sto je onako ishejtovao WOY... Latentni EMO, ne mogu rec da sam iznenadzen. Quote
AstralliS Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Pursuit of the Sun and Allure of the Earth je albumčina i po. Quote
Barad Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 super band samo ovaj zadnji album im je doom ??? mislim nije los uopste ali zasto promena ? Quote
F4R15 Posted March 9, 2010 Author Report Posted March 9, 2010 Čekaj da se sjetimo zašto promjena.. Quote
Footog Qpoos Posted August 18, 2011 Report Posted August 18, 2011 odusevljen sam bendom...neko je okacio na rendomu pesmu,pa sam preslusao i sada vec danima preslusavam albume...odlicno,nemam nijednu zamerku...mozda mi je za nijasnu najbolji ovaj poslednji album...al to mozda jer sam ga poslednjeg preslusao... Quote
Talvi Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 The tracking for the new album, "Woods 5" is complete and the album is now being mixed! Anticipate 10 new songs at over an hour of our best songwriting, sounding better than ever before! Scheduled to be released in January 2012! Stay tuned and thanks for listening! DG Quote
Footog Qpoos Posted September 3, 2011 Report Posted September 3, 2011 jel ima neko link za poslednji singl?unapred zahvalan...ja ne mogu da ga nadjem nigde... Quote
Talvi Posted September 3, 2011 Report Posted September 3, 2011 http://www.mediafire.com/?29vtw2ugfubqxkq Quote
Footog Qpoos Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 http://www.mediafire...29vtw2ugfubqxkq preslusao sam...prva i nije dobra,a druga je ok,standardna njihova...u svakom slucaju hvala za link... Quote
Talvi Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Novi album će se zvati "W5: Grey Skies & Electric Light" Quote
Talvi Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1LNbrBbGOH0 Quote
Јарослав Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Доста занимљив овај нови Woods. Ја их памтим из времена док су били мелодик блек, па ми је ово што сада раде мало чудно, али је сасвим добро. Него, кад смо код њих, јел имао неко искуства са пројектом The Northern Ontario Black Metal Preservation Society? Quote
Talvi Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Naravno. Samo dve pesme imaju snimljene i obe jebu, naročito "Northern October", pesmetina. Quote
Talvi Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 Novi album 30. januara, idemooooo, kreće hajp! Quote
Recommended Posts