Midnight Madness Posted August 30, 2002 Report Posted August 30, 2002 Mislim da jos nije bila tema o ovom FENOMENALNOM bandu....Dakle ljudovi sta vi mislite o njima?!?!? Ja imam svega njihovih 7-10-ak pesama.... i to je sve.... Posto albume njihove nigde ne mogu naci Inace... Najbolje pesme su mi Love me to the end i Lonely......!!!!!!!! a: a: a: I definitivno su mi jedan od OMILJENIH bandova...... Sta vi mislite?????? Quote
sanguinia Posted August 30, 2002 Report Posted August 30, 2002 Meni se isto svidja samo nekoliko pesama, narocito 'Into My Arms' i 'Mirror Man', uglavnom zato sto Veljanov fantasticno peva... ali nazalost, vecina pesama zvuci inferiorno u odnosu na to pevanje, pa zato ne mogu bas reci da slusam ovaj bend. Albumi? Mislim da imaju sve u Plastic Noisu, za pocetak. A ja bih ti takodje preporucila i album Crusaders od Estampie gde gostuje Veljanov i koji je blago receno savrsen Quote
Gwydion Posted August 30, 2002 Report Posted August 30, 2002 Ti mene Branislava uvek iznenadjujes posto sam mislio da ti ne volis zvuk koji vuce na elektro Imam ja skor osve od Veljanova u raznim izdanjima sto znaci skoro sve od Daine Lakaien plus dva solo albuma i Qntal II. Qntal I mi uskoro stize. Iz toga se da zakljuciti da m ise sve to dobrim delom dopada Inace ako neko nije znao Veljanov je Makedonac i sasvim dobro govori srpski. Znam lika koji je rodjen i zivi u Nemackoj, ali su mu roditelji odavde, a sestra mu jos zivi u Novom Sadu. Covek se uvek raduje kada sretne Veljanova posto se lepo ispricaju na srpskom Quote
Midnight Madness Posted August 30, 2002 Author Report Posted August 30, 2002 Evo danas sam upravo nabavila jedan album od DL.... istoimeni... "deine Lakaien".. koji je mnogo dobaaaaar!!!!!!! Inace.... Bozo.... Samno ti tu pisi kako sve imash.... samo opusteno...... :x ali imam jedno pitanje za tebe..... kako bih ja to tebi mogla da uzmem te cd's??????? (ali da se ne cimam do NS-a) :? :? :? a: Quote
Vitamin K Experience Posted August 30, 2002 Report Posted August 30, 2002 Ja imam JEDNU pesmu i mnogo mi se svi Quote
Vitamin K Experience Posted August 30, 2002 Report Posted August 30, 2002 BTW, thanx za mp3, Brano=))) Quote
Gwydion Posted August 30, 2002 Report Posted August 30, 2002 Pa dolazicu ja uskoro pa ti mogu poneti. Znas da nije problem. Napravices spisak sta ti sve treba i ponecu... Quote
Midnight Madness Posted August 30, 2002 Author Report Posted August 30, 2002 eeeee ql....... napravicu spisak pa cu ti to poslati....... hvala unapred Quote
Gwydion Posted August 30, 2002 Report Posted August 30, 2002 Ok, videcu da dodjem pre nego sto odes u Rim. Ionako imam ugovoreno mlacenje sa neki msa yumetala pa moram da dodjem Quote
Thule Posted August 30, 2002 Report Posted August 30, 2002 Bozo ako se mlatis sa nekim sa YUMN-a, vrlo rad sam da ti pomognem A sto se tice diskova koje nosis, posalji mi tvoj novi spisak, pa da ti i ja nesto narucim A sada nesto i na temu Od Deine Lakaien imam nazalost samo jedan album (Dark Star), ali ne brinem, jer drugarica ima bas sve od njih, pa mi nije tesko narezati.. Preslusao sam skoro sve albume i dark-wave u izvodjenju Deine Lakaien mi se dosta svidja, jer je poprilicno sirov i malo baca na post punk zvuk. Naravno ne zvuci tako, ali je po meni Deine Lakaien za dark-wave isto kao Alien Sex Fiend za gothic pravac uopste.... Quote
Gwydion Posted August 30, 2002 Report Posted August 30, 2002 Hteo sam jos ranije da ti psoaljem katalog, no cekam jos neke stvarti da dodam sledece nedelje. Onda ti saljem. Quote
Midnight Madness Posted August 30, 2002 Author Report Posted August 30, 2002 Ok, videcu da dodjem pre nego sto odes u Rim. Ionako imam ugovoreno mlacenje sa neki msa yumetala pa moram da dodjem Ok.... dogovoreno.... ja mislim da imam tvoj spisak. ili bar deo njega. pa cu da 'vadim' sta mi treba I sa kim to imas 'zakazano' mlacenje??? :? :roll: Quote
Gwydion Posted August 30, 2002 Report Posted August 30, 2002 Sssss, konspiracija. jos ne zna sa kim se zakacio Jeste da sam ja jedan sitan, smotani, mirni Vojvodjanin koji ceka crveno na semaforu i koji je uglavnom tih i dosadan, no i mlada Vojvodjanka je bila takva pa je ipak bombe bacala Sto se tice spiska on je narastao i jos ce rasti posto je u vojvodin isve veliko - i nasipi, i kukuruz pa i spiskovi diskova Poslacu ti novi katalog od nedelje. Ti i Arsen ste mi prvi na lsiti zaslanje Quote
Thule Posted August 30, 2002 Report Posted August 30, 2002 Jeste da sam ja jedan sitan, smotani, mirni Vojvodjanin koji ceka crveno na semaforu i koji je uglavnom tih i dosadan Ahahahahahaha, ova ti je dobra Bozo Samo nam reci ko je i ima da pripremimo teren za veliki okrsaj, a ako ih ima vise, evo ja i Brana cemo se pobrinuti za njih, s tim sto ce Brana one jace, a ja cu sav ovako sitan, tih i dosadan one manje Quote
Gwydion Posted August 31, 2002 Report Posted August 31, 2002 Ma relax, sve je OK Sada su diskovi najbitniji pa cemo to prvo, a za megda uvek postoji dan Nego da li je iko od vas svojevremeno gledao Veljanov spot koji se stalno vrteo na Vivi? Bilo je to pre par godina, ono u fazonu "covek sasrebrenim pistoljem". Skroz Las Vegas fazon...nije bas da m ise puno svideo ali je dobro uradjen. Quote
Mariyeta Posted August 31, 2002 Report Posted August 31, 2002 e meni su se juce kod Brane na prvo slusanje albuma mnoooooggggooooooo svideli .....odo' ja u qrac s muzickim ukusom izgleda 8) Quote
Bloody_Mary Posted August 31, 2002 Report Posted August 31, 2002 Odlican bend....i textovi su zanimljivi....a i glas pevaca Quote
Midnight Madness Posted September 1, 2002 Author Report Posted September 1, 2002 e meni su se juce kod Brane na prvo slusanje albuma mnoooooggggooooooo svideli .....odo' ja u qrac s muzickim ukusom izgleda 8) Kako se bre to izrazavas? 8O Inace Maxo.. ne ode ti tamo (ma gde god to bilo.. *ajd bicu fina* )... Vec je ukus samo poceo da se POBOLJSAVA!!!!.. Samo ti tako NASTAVI... I daleko ces dogurati a: Quote
Midnight Madness Posted September 1, 2002 Author Report Posted September 1, 2002 Fin Vojvodjanin??? Jebo te pa ovaj Boza je pun informacija.... Hvala i na ovoj Inace... se to meni cini il Arsen i Boza dogovaraju nesto bez mene??? Neke kombinacije i tako.....? Ko ce koga.... (mislim da bije)... Alo bre ljudovi i coveci.. Valjda se i ja pitam nesto... 8O E sad.. Bozo ja napravila spisak onog sto mi treba.. i nameravala sam da ga posaljem. al kad 'cuh' da si nabavio jos dosta toga. onda cu pak pricekati jos koji dan. da se ti smilujes i posljes mi katalog ( :? ) Quote
Gwydion Posted September 1, 2002 Report Posted September 1, 2002 Sta, pa zar ja nisam fini Vojvodjanin Nisi li ti meni jos jako davno rekla da su Novosadjani dosadni i da samo cute? A ja sam Novosadjanin dakel ako - onda Sutra ili prekosutra treba da dobijem jos jedan The Creatures album, pa onda The Cure - Peel Sessions, par Borghesia koje nemam i jos ponesto pa cekam da sve to dodam na spisak. Posle toga stize katalog. Quote
Midnight Madness Posted September 1, 2002 Author Report Posted September 1, 2002 Ok... Dakle da ocekujem do kraja nedelje...... danke schon Quote
Gwydion Posted September 1, 2002 Report Posted September 1, 2002 Ja sa nadam i ranije posto sam tyo vec trebao da dobijem al ise nesto oduzilo. E da ljudi, da l ije neko od vas uzimao od Moonspell Recordsa? Dobio sam katalog i ne da covek ima diskova koji mi trebaju, nego je to cista bruka. Bar 200 naslobva bih uzeo od njega, a jedno 20 da ne pitam sta kosta Zna li neko koje su mu cene i daje li popust kada se uzme 10 diskova ili vise? Quote
Cypher Posted January 22, 2003 Report Posted January 22, 2003 Odlican bend! Sam glas Veljanova me odusevljava a: Inace,ne bih mogla da se odlucim koja pesma mi je najdraza; ali ipak mi sad nekako dolazi da bi to mogla biti Fighting the green. Ma sve su super a: Quote
Midnight Madness Posted January 24, 2003 Author Report Posted January 24, 2003 Evo ja polako... ali sigurno.. upotpunjujem svoju kolekciju Deine Lakeien cd's Quote
mor+icia Posted January 26, 2004 Report Posted January 26, 2004 meni nikako da sjednu imala sam White Lies i jos jedan ali sam svaki put skoro zaspala kad sam ih isla slusat,mozda su prelagani za mene ili ne znam u cemu je stvar... ali da je glazba kvalitetna priznajem... Quote
Recommended Posts