BeLi-TiGaR Posted January 27, 2004 Report Posted January 27, 2004 Da, zaista su dobri... Hehe, pazljivije sam slushao rechi na razlichitim pesmama i dopijam utisak kako su pola stvari ekseprimentalne, ajde sad da probamo da sviramo o ovome, pa o onome... Kao da skachu sa teme na temu... Quote
miss Penny Lane Posted January 27, 2004 Report Posted January 27, 2004 prosvetljenje sam dozivela od strane moje profanke iz likovnog.ona mi je 1.dala gore pominjan bend Quote
BeLi-TiGaR Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 8O 8O 8O 8O 8O Ja sam imao glupu hrishcanku koja se takmichila u oslikavanju uskrshnjaih jaja... Quote
Midnight Madness Posted January 28, 2004 Author Report Posted January 28, 2004 Evo ostao mi je jos jedan single da nabavim i kompletirala sam se Inace Veljanov ima definitivno najbolji i najizrazajniji glas a: veoma atmosferican i uklapa se u ono sto rade. Inace mnogo su mu dobri i ona solo izdanja.. a i da.. odusevilo me je to sto je uradio pak jednu pesmu na makedonskom koja zvuci neverovatno.. izdvojila bih par odmiljenih pesama ali opet ne mogu ih toliko odvojiti od ostalog rada.. neverovatno. Sto se textova tice.. well... inspirativni su veoma (kao i moj potpis ) Quote
miss Penny Lane Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 8O 8O 8O 8O 8O Ja sam imao glupu hrishcanku koja se takmichila u oslikavanju uskrshnjaih jaja... :roll: uzas...moja profanka je totalno goth i neverovatno odskace od glupih profana 6 gimnazije!!!enivej rezala mi je neke cdove i takoooooo..... Quote
ObiHobit Posted December 20, 2004 Report Posted December 20, 2004 e imam gomilu albuma i singlova još sam u svoje vreme imao i neke spotove Uskršnja jaja možda i nisu tako loša kombinacija kada uzmemo u obzir veljanov skorašnji snežana imidž pesme su većinom sve odlične, al' neke: love me to the end(imam 4 verzije pesme:)) dark star (ove samo tri :]) 2nd sun made in heaven reincarnation the game i sl. Quote
Machka Naopachka Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 uuu shto je to dooobro! pochela sam da ih slusham pre sat vremena... imam dva albuma. jako! Quote
CrniBombarder Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Што је најцрње,скроз си у праву. Quote
CrniBombarder Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Па имају два албума. Шалу на страну,преслушав`о сам их полуинформативно и практично на друго слушање се залепио на ,,Into my Arms" што ме одвукло на ,,Return",након чега сам преш`о на интензивно испирање мозга Лакејима. Quote
Machka Naopachka Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 ok, ali shto je to najcrnje? you fear becoming goth? Quote
Machka Naopachka Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 aaaah, you fear nothing Quote
Machka Naopachka Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 imam sve-e-e-e-eee yippy! Quote
CrniBombarder Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Кад кажеш имаш све мислиш имаш опус(тј. крдо албума итд. пошто људи имају много више од два)? Quote
CrniBombarder Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 Пре`постављам да си расположена да то посудиш,прережеш,дотуриш итд,исл, остатку заинтересоване популације(тј. мени)? Quote
Ocean_Soul Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 iako ne slusam gothic, imam 3 albuma od daine-a i mislim da su fenomenalni.... ne svidja mi se muzika toliko, ali textovi Quote
Ocean_Soul Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 mar_i_jaaa Posted on 25. 10. 2005, 09:04 textovi? njesra. jbg, ukusi su razliciti... Quote
Machka Naopachka Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 reincarnation the torutre never ends? Quote
CrniBombarder Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Ма ,,Love me to the end" је "мрачан" текст. Quote
CrniBombarder Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 `ајд` на страну сву паљевину на Лакеје,добри су момци,али... КАКО ОНИ ЗВУЧЕ НА ОНОМ АКУСТИЧНОМ АЛБУМУ,ПА ТО ЈЕБЕ КЕВУ ЗАВИЈА САРМЕ КОЛИКО ЈЕ ЈАКО! Не би било згорег кад би опет што год такво избацили,с` ове новије ствари(мада слаба вајда након ових силних лајв издања). Quote
Recommended Posts