Machka Naopachka Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 hm pa jeste. i prvi sam akustik slushala tj prvi mi taj narezao cynic pa mi bash lego na uho, 'nako. ali ipak, smori posle nekog vremena. sad najvishe pushtam dark star. Quote
CrniBombarder Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Ма ја сам кренуо од Касмодије и Мрачне звезде,ал` сам ономад у Цариграду открио у шафелици Акустик и још ме држи,тако да... Мислим кад човек пусти глас и још кад Ернст запржи по клавиру,накостреши ми се и оно мало длака што имам. Quote
Machka Naopachka Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 ama kazem ti i ja sam vrtela akustik taj imam nekih bar mesec dana duze od svega ostalog. smorice i tebe Quote
Psycho_Magnet Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Ja ih wolim.. Prilichno.. A naj pesma "Lost"... Quote
heroinchic Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 Into My Arms - 1. koju sam cuo/ video & No.1, bila i ostala! Quote
CrniBombarder Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Ма ,,Into my Arms" је вечити врх. У последње време ,,Secret Hideaway",мада сам разочаран Априлским небесима.Мислим није то то,кад нису само њи` двој`ца,још кад улете са три пратећа женска вокала,о`ма` се машим за B типку. Quote
CrniBombarder Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Да,да и она... Ма добар је албум,али ми некако није то то(али је свеједно пржење на исти). Quote
Kveld Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Slowly comes My Night... to brate!!!!!!!!..kunem se u tu pesmu...ah , onaj uvodni deo na violini ..samo mi Makedonci mozemo da budemo tako melanholichni Quote
vilenvod Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 DL su fenomenalna grupa, slusala sam ih i uzivo na Gotic wave treffenu nadam se svirace jednom i negde blizu srbije pa da mogu opet da ih pogledam a za ovog gore ili ovu koja nije krstena a li jeste vakcinisana predlazem da se krsti bice joj lepse ajd uzdravlje Quote
CrniBombarder Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 nadam se svirace jednom i negde blizu srbije ,,Из твојих уста у божије уши"(А не да се губим к`о волина,кад год их случајно пусте негде.) a za ovog gore ili ovu koja nije krstena a li jeste vakcinisana predlazem da se krsti bice joj lepse Шта год(тј. ко год). Quote
Kveld Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 DL su fenomenalna grupa, slusala sam ih i uzivo na Gotic wave treffenu nadam se svirace jednom i negde blizu srbije pa da mogu opet da ih pogledam a za ovog gore ili ovu koja nije krstena a li jeste vakcinisana predlazem da se krsti bice joj lepse ajd uzdravlje ahaha , jel' to neshto na moj rachun? Quote
CrniBombarder Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Who knows? Меланхолични Македонци(ти и Аца) нису крштени? Whatever. Quote
Kveld Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 Aca.............. ..ma ko zna shta je ribica istripovala Quote
Sugar Overdose Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 bila si na treffenu! bacam ti hejt! Quote
MissionVao Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Ako je bila mogla je da sazna da se zove wave gotik treffen a ne obrnuto sowy, morala sam Ovom bendu je trebalo rekordno mnogo vremena da me pridobije kao fana i to zahvaljujuci Over and Done svidja mi se taj nemacki prizvuk koji se oseca u pevanju Quote
CrniBombarder Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Ovom bendu je trebalo rekordno mnogo vremena da me pridobije kao fana i to zahvaljujuci Over and Done svidja mi se taj nemacki prizvuk koji se oseca u pevanju Better late than never...(Срећом је немац,па је то изражено) Важно је да ти је тру потпис. Иначе за оне који(попут мене) ич не баратају француским превод(на енглески) песме ,,Vivre".(Са "званичног форума".) Live life like a dream where is your friend live your nights like a dream where is your friend live the day like a dream where is my friend live death like a dream where is my friend je voudrais pouvoir sourire dans mes reves je voudrais pouvoir danser dans mes reves tu voudrais pouvoir chanter dans mes reves tu voudrais pouvoir rester dans mes reves pouvoir sourire pouvoir chanter pouvoir rester pas expliquer seulement rester i wish i could smile in my dreams I wish i could dance in my dreams I wish you could sing in my dreams You should wish to stay in my dreams could smile could sing could stay without (no?) explaination Just stay vivre les reves mon ami ou est ta vie vivre les reves mon ami ou est ta nuit vivre les reves mon ami ou est ton jour vivre les reves mon ami ou est la mort live your dreams my friend where is your life live your dreams my friend where is your night live your dreams my friend where is your day live your dreams my friend where is death je voudrais pouvoir sourire dans mes reves je voudrais pouvoir danser dans mes reves tu voudrais pouvoir chanter dans mes reves tu voudrais pouvoir rester dans mes reves pouvoir sourire pouvoir chanter pouvoir rester pas expliquer seulement rester i wish i could smile in my dreams I wish i could dance in my dreams I wish you could sing in my dreams You should wish to stay in my dreams could smile could sing could stay without (no) explaination Just stay trop grand pour toi et pour moi j'aime la vie plus haut pour toi et pour moi tu aimes la vie parler de moi et de toi faut aimer la vie rever pour moi et pour toi concevoir la vie too big for you & for me i love life to high for you & for me you love life talk about you & me must love life dream for me & for you Create life je voudrais pouvoir sourire dans mes reves je voudrais pouvoir danser dans mes reves tu voudrais pouvoir chanter dans mes reves tu voudrais pouvoir rester dans mes reves pouvoir sourire pouvoir chanter pouvoir rester pas expliquer seulement rester Quote
шмизла Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 jao slusala sam ih juce, treba da ih dobijem ovih dana bas sam prokomentarisala kako me podsecaju na rammstein a i na sisters of mercy u nekim momentima deluju fino Quote
GothicWraith Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Jel moze neko da mi kaze track listing za Acoustic album i Second Star, molim vas. Hvala Quote
шмизла Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 na ramshtajn? bozhe mili... pa da, bila je neka pesma na nemackom, lass mich uostalom to je sve individualno, nisam ja rekla da su ta 2 benda slicna, samo da me je podsetilo na ramstajn Quote
Aurora Calerva Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 pa da, bila je neka pesma na nemackom, lass mich uostalom to je sve individualno, nisam ja rekla da su ta 2 benda slicna, samo da me je podsetilo na ramstajn Po čemu? Quote
sata Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 pa rekla je pesma je na nemackom... i ramstajn peva na nemackom Quote
Aurora Calerva Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Mislim, hoću da čujem devojku šta ju je tačno podsetilo... Bez prozivanja i ostalih gluposti... Zanima me gde je pronašla tu zajedničku crtu sem maternjeg im jezika... Quote
Recommended Posts